صبر کنید شما می توانید ماکارونی با پنیر…اهنی?

ماکارونی اجتماعی باشگاه یک ستون توسط مریل فاینستاین, Food52 ساکن ماکارونی ساز, سازنده جامعه و pastaia فوق العاده. مریل آموزش ما در مورد همه چیز از سمولینا به اسپاگتی به سس—و ما را نشان می دهد چگونه ماکارونی است یک راه عالی برای دوستان زیادی و تعداد زیادی از سرگرم کننده است.


اغلب هنگامی که شما دستور العمل های برای پاستا دست ساز آنها آمده با دلهره آور لیست ابزار: غلطک برش تمبر قالب خشک کردن قفسه که بیش آشپزخانه. و اگر چه من دوست دارم مجموعه ای از ماکارونی ابزار حقیقت این است که تنها چیزی که شما واقعا نیاز به ایجاد ماکارونی با دست است دست خود را. پد خود را شست و راهنمایی از انگشتان دست خود را, حتی کنار نخل خود را همه ماکارونی مناسب ابزار است. و اگر شما می خواهید برای دریافت خلاق شما می توانید در پرتاب چاقو کره یک سوزن بافندگی یک پنیر اهنی و پایین خود را مادر بزرگ, کریستال, ظرف آب نبات. من به شما اطمینان دهم, امکانات (pastabilities?) بی پایان هستند—هیچ تجهیزات خاص مورد نیاز است.

این دست نورد پاستا که بسیاری از آنها شناخته شده به عنوان strascinati (به معنی “کشیده”) عمدتا تگرگ از مناطق در جنوب ایتالیا از جمله ملیس Puglia, کامپانیا, Basilicata, کالابریا و سیسیل. آنها نیز ساخته شده با آرد گندم دوروم (سمولینا) و آب است. چرا ؟ از لحاظ تاریخی, تخم مرغ غیرقابل تحمل برای بسیاری از این مناطق است. اما که نمی کاستن از عظمت خود را: این پاستا نرمتر و chewier از خود بهتر شناخته شده همتایان و من آنها را پیدا کنید به طور کامل لذت هر دو را به خوردن.

اگر چشم انداز ساخت ماکارونی از ابتدا طاقت فرسا است (و من می دانم که می توان آن را!), این محل مناسب برای شروع است. شما خیلی کار با خوراکی خمیر بازی, بنابراین اگر شما ناراضی با نگاه از یک قطعه خاص از ماکارونی فقط با مچاله کردن آن را به بالا و دوباره سعی کنید! و هنگامی که شما در رسیدن به آن وجود دارد بی پایان اشکال شما می توانید از کمی اثر انگشت دیسک به برجها و پیچیده بافته حلقه.

من شامل برخی از مورد علاقه های من در اینجا و موارد روزمره شما می توانید استفاده از آنها را. لیست ساده شروع می شود و به پایان می رسد با بیشتر به چالش کشیدن.

هنوز هم سوالی دارید ؟ این نرم افزار آموزش با پاسخ به ماکارونی های مربوط پرسش و پاسخ باید کمک کند.

This is all you'll need—if even that!
این است که همه شما نیاز دارید—حتی اگر که!
  • آنچه در آن است: این “کمی چالهها” نگاه بسیاری مانند کوچک صدف و اغلب با کنار انگشت شست یا انگشتان دو دست.
  • آنچه شما نیاز دارید: یک سطح چوبی. برای بافت, نسخه, همچنین شناخته شده به عنوان gnocchetti sardi یا malloreddus گرفتن پشت چنگال خوب پنیر اهنی, گوشت, پتک, کریستال, سنگ, شیشه و یا طرف مضرس ramekin!
  • چگونه آن را ساخته شده: رول بخشی از خمیر را به یک طناب حدود ½ اینچ در قطر و قطع آن را به ½ – 1-قطعات اینچ. با سمت و پد از انگشت شست خود را بصورتی پایدار و محکم فشار خمیر رو به جلو در سراسر یک تخته چوبی یا سطح بافت برای ایجاد یک توخالی داخلی. آیا نمی شود خجالتی و با فشار شما می خواهید آنها را به عنوان توخالی که ممکن است برای گرفتن این سس!
  • چگونه به آن جفت: با قوی گوشت یا سبزی بر اساس سس اغلب تند و صدر با پنیر. ترکیبی از کلم بروکلی و سیر و فلفل قرمز کلاسیک و خوشمزه گزینه است.
  • آنچه در آن است: Capunti که به معنی “کنده شده” یک روستایی دست تشکیل ماکارونی از Puglia که شبیه داخل یک غلاف نخود.
  • آنچه شما نیاز دارید: دست های خود را!
  • چگونه آن را ساخته شده: رول یک تکه از خمیر را به یک طناب بلند و کاهش آن به حدود 1 اینچ قطعات. رول هر قطعه به عقب و جلو بین دست های خود را در حالی که قرار دادن فشار بیشتری به پایان می رسد تا تبدیل شدن آنها به مخروطی. خط خود را از سه انگشت وسط خود را در سراسر ضخیم تر مرکز و حفاری آنها را به خمیر و سپس کشیدن آن را بصورتی پایدار و محکم به سمت شما در یک, اعتماد به نفس حرکت است. خمیر باید تلنگر و یک احساس عمیق از انگشتان دست خود را.
  • چگونه به جفت آن رابا فقط در مورد هر چیزی از سبزی به جلو سس تند سوسیس ragù. و یا چک کردن دستور من برای این لوکس بو سس سیر!
  • آنچه در آن است: اگر من مجبور به انتخاب مورد علاقه ماکارونی این “کمی گوش” آن خواهد بود. در حالی که orecchiette در بر داشت در سراسر آسیای مرکزی و جنوب ایتالیا آنها به خصوص به خوبی شناخته شده در باری که یک جامعه از زنان که ساخت شکل برای نسل های. عمیق لبه های بیرونی کاملا طراحی شده برای گرفتن سس.
    آنچه شما نیاز دارید: یک تخته چوبی و یک دندانه دار چاقو کره.
  • چگونه آن را ساخته شده: رول طناب از خمیر و کاهش آن به حدود ¾ اینچ قطعات. برگزاری کره چاقو بصورتی پایدار و محکم در یک زاویه 45 درجه کشیدن خمیر نسبت به شما با استفاده از لبه های دندانه دار تا زمانی که فر روی خود را مانند یک قطعه از pugliesi. برعکس خمیر بیش از انگشت شست خود را به معرض خشن داخلی و در صورت نیاز آن کشش کمی به یک فنجان کوچک-مانند شکل. بیشتر فشار شما با استفاده از چاقو بیشتر قابل مشاهده کسانی که پشته خواهد بود!
  • چگونه به جفت آن: اغلب با ترکیبی از cime دی rapa (کلم بروکلی rabe) و سوسیس, هر چند آن را نیز جفت خوبی با سس سبزیجات و گوشت ragu.
  • آنچه در آن است: Sicilian busiate هستند توخالی مارپیچی شکل ماکارونی یادآور کابل تلفن. از لحاظ تاریخی busiate های ساخته شده توسط نورد خمیر را همراه یک busa یا محلی نی. امروز آن را سنتی به استفاده از یک میله فلزی شناخته شده به عنوان یک ferretto. من ؟ من خریداری یک سوزن بافندگی و برخی از سیخ کباب چوبی از صنایع دستی محلی ذخیره و آنها به خوبی کار می کنند.
  • آنچه شما نیاز دارید: یک وردنه نازک و بافندگی و یا سیخ چوبی
  • چگونه آن را ساخته شده است: پهن کردن یک قسمت از خمیر را با وردنه به یک ¼ اینچ تخته و سپس آن را برش را به 1/2 اینچ نوار. رول نوار را به طناب نازک و قطع آنها را به مورد 4-اینچ طول. موقعیت هر قطعه به صورت عمودی بر روی یک سطح چوبی سپس جای سوزن بافندگی در بالا در یک زاویه 45 درجه—آن را باید مانند نگاه وارونه V. برگزاری انتهای سوزن در محل رول دیگر پایان با خمیر در یک گسترده نزولی منحنی. آن را به طور طبیعی کویل به یک مارپیچ. به آرامی پیچ و تاب و سوزن به انتشار. Busiate را می توان در یک ظرف خشک حوله یا سمولینا-floured سینی برای چند ساعت یا یک شب برای حفظ شکل خود را.
  • چگونه به آن جفت: با پستو trapanese (گوجه فرنگی و بادام مبتنی بر گوشت) و یا هر سبک تر و سبزیجات-سس.
  • آنچه در آن است: سنتی lorighittas که مانند کوچک بافته حلقه های ساخته شده تنها در ساردینیایی روستای Morgongiori. ماکارونی بسیار ظریف است که تولید آن نبوده است مکانیزه—اما اجازه ندهید که این شما جلوگیری! آنها ممکن است وقت گیر را, اما آنها به ارزش هر تلاش و به خصوص لذت بخش به عنوان یک فعالیت گروهی.
  • آنچه شما نیاز دارید: مهارت و صبر و شکیبایی!
  • چگونه آن را ساخته شده: رول یک تکه از خمیر را به مدت طولانی بسیار طناب نازک. قرار دادن طناب در اطراف خود سه انگشت وسط و دو بار خرج کردن به پایان می رسد با هم به مهر و موم. حذف انگشتان دست خود را و نگه داشتن حلقه ظرافت که در آن آنها عبور. شروع در پایین که در آن به پایان می رسد در حال مهر و موم شده به آرامی پیچ و تاب رشته هم مثل شما پیچ در پیچ ، آن را مفید برای تماشای این ماکارونی مادربزرگ یوتیوب برای اثر کامل. محل lorighittas در یک ظرف خشک حوله یا سمولینا-floured پخت سینی برای چند ساعت یا یک شب تا به آنها در حفظ شکل خود را.
  • چگونه به جفت آن: سس گوجه فرنگی بر اساس اغلب با مرغ و گرد Pecorino.

از فروشگاه ما


مورد علاقه خود را دست نورد ماکارونی شکل ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

مریل فاینستاین یک آشپز است و pastaia که در سمت چپ شرکت های بزرگ جهان برای صنایع غذایی در سال 2018 است. پس از فارغ التحصیلی از موسسه آشپزی, آموزش و پرورش, Meryl کردم او شروع مشهور نیویورک موسسات Lilia و Misi, جایی که او بخشی از تولید ماکارونی تیم. در آن زمان, Meryl تاسیس ماکارونی اجتماعی باشگاه یک پلت فرم است که به ارمغان می آورد مردم با هم بیش از یک مشترک, عشق, غذا, آموزش و ساخت اتصالات هر دو در و آنلاین. او در حال حاضر زندگی در آستین جایی که او میزبان مجازی ماکارونی-ساخت کارگاه های آموزشی و توسعه ی دستور غذاها. غذاهای خود را در قرعه کشی سفر او در ایتالیا در حال انجام تحقیقات به تاریخ غنی سنتی ماکارونی-ساخت و میراث یهودی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>