راز فوق العاده ترد کتلت مرغ

ما به همکاری با اجتناب کارد و چنگال برای به اشتراک گذاشتن کارشناس تایید آشپزخانه نکات و تکنیک های. در اینجا نو

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 22 خرداد 1399

ما به همکاری با اجتناب کارد و چنگال برای به اشتراک گذاشتن کارشناس تایید آشپزخانه نکات و تکنیک های. در اینجا نویسنده کتاب آشپزی و مواد غذایی سبک سامانتا Seneviratne نشان می دهد اسرار خود را هرگز خشک فوق العاده ترد کتلت مرغ (psst: شما در حال رفتن به نیاز به یک چاقوی تیز!).


من به شدت ضربه زننده تقریبا سه سال است رفتار بی عیب و نقص. او معمولا می گویند "نه متشکرم" قبل از او می اندازد و هر چه من پخته شده بر روی اتاق ناهار خوری کف و دور اجرا می شود.

اما نه با یک مرغ پوشیده با نان کتلت. ترد و شور در خارج از مناقصه و آبدار در داخل—آنچه را دوست دارید ؟

پس اخیر مرغ کتلت شام او به من یک بوسه بر روی بینی و گفت که او آن را دوست دارد زمانی که من را به شام از آنجا که "این خیلی جالب است." من می دانم که قرار نیست بیش از حد مقدار سهام در بررسی خود او تمایل به کمی چالاک (او را به سختی سه بعد از همه). اما هنوز هم, من نمی تواند کمک کند اما احساس محتوای زمانی که او دون آنچه ما محبت اشاره به خود را به عنوان "فوق العاده pansa" یا adorably کامل شکم بعد از شام است.

اما برای رسیدن به ایده آل pansa القا کتلت مرغ من معتقدم که یکی باید در نظر ضخامت سینه با دقت. اگر آن را بیش از حد ضخیم و شما هرگز طبخ آن را تمام راه را از طریق قبل از خارج می سوزاند; بیش از حد نازک و شما را اجرا خطر خشک شدن گوشت به خوبی قبل از شما حتی پوسته طلایی.

از فروشگاه ما

سینه مرغ است که به شدت روی حیله و تزویر برای حفظ آبدار تحت بهترین شرایط و پوشیده با نان بیرونی تنها تحت الشعاع خود جایزه. به جای محکم کردن گوشت است که هر دو کثیف و عملکرد برخی کمتر-از-اشتها آور شکل برش آن را منظمی در نیمه افقی بلیط است. همه شما نیاز به یک تیز چاقو آشپز و یک دست ثابت است.

یکی دیگر از ترفند: به جای کلاسیک سه مرحله ای-بردنج روش (آرد, تخم مرغ, panko) من می خواهم برای ایجاد یک مرطوب خمیر با آرد و تخم مرغ—panko خرده پایبند بهتر و ایجاد یک crunchier پوسته با پوشش بهتر. قبل از اینکه شما به سرخ کردن و پرتاب چند panko خرده به نفت و مطمئن شوید که آنها صدای هیس کردن هست. پس خود را کوکوی خوب و نازک آنها را نمی خواهد به طبخ. تا زمانی که نفت خود را فوق العاده گرم و رنگ پوسته است که یک شاخص خوب از doneness (شما دنبال آن هستید طلایی قهوه ای).

عکس راکی Luten. سرپا نگه داشتن غذا و یک ظاهر طراحی شده توسط الکسیس آنتونی.

پسر من ترجیح می کتلت مرغ همه خود به خود (با یک سرنگ از سس گوجه فرنگی در کنار) اما برای بزرگسالان من چند اضافه شده به آن را فوق العاده ویژه: روشن لیمو-آووکادو خرد و ظروف سرباز یا مسافر از punchy سیر مملو از سبزی.

که تیز چاقو را ادامه خواهد داد به در مفید آمده است به شما به عنوان گودال و تاس آووکادو و خمیر سیر به شور رب برای پانسمان. گرفتن چاقو بریده شده به پاک کردن پوست و غشاء از گوشت لیمو—به جای به سادگی فشردن کردن آب با دست—و شما قادر خواهید بود به کشش میوه حتی بیشتر; فشار هر آب از مانده piths برای سالاد.

همه که تنگ و طراوت است دقیقا چه ماهرانه سرخ شده با مرغ کتلت نیاز دارد. این یک وعده غذایی مناسب برای یک پادشاه یا ملکه (یا یک کودک نو پا است که خیالات خود یک پادشاه). یک مرغ سوخاری برنده شما می خواهید به خوردن غذا برای شام—و احتمالا تمام وعده های غذایی پس از آن پس از آن.


آیا شما هر گونه کلاهبرداری یا راهنمایی برای ساخت کامل کتلت مرغ? به ما بگویید که در نظرات زیر!

ما تیمی با اجتناب کارد و چنگال برای به اشتراک گذاشتن هوشمند تکنیک های هر خانه طبخ باید در زرادخانه خود را به عنوان به خوبی ابزار ضروری برای کشیدن آنها را خاموش. سازندگان در اجتناب کارد و چنگال شده اند دست تهیه تیغه—از کلاسیک خود را Kiritsuke 8" آشپز چاقو به کلاسیک بلوند, چاقو بریده شده—در ژاپن برای بیش از 100 سال است. نگه داشتن آنها مواجه نگردند در آشپزخانه خود را برای دقت کامل برش dicing و بیشتر برای همه نوع از دستور العمل های مانند این ترد کتلت مرغ با لمونی آووکادو خرد شده و سیر سبز.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب