چگونه و چرا—به استفاده از آرد گندم سیاه در بیشتر از پخت

آیا شما رشد می کنند تا خوردن گندم سیاه پنکیک و دوست داشتنی (یا نفرت) kasha? شاید شما طعم گندم سیاه کرپهای در

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 17 اردیبهشت 1399

آیا شما رشد می کنند تا خوردن گندم سیاه پنکیک و دوست داشتنی (یا نفرت) kasha? شاید شما طعم گندم سیاه کرپهای در بریتنی slurped soba در رستوران ژاپنی و یا عبور آشنایی با blinis و خاویار? اگر چنین است, شما ممکن است فکر می کنم که شما می دانید که گندم سیاه.

نام خود را عين گندم سیاه گیاهی است یک شبه-حبوبات—نه علف و نه دانه و هیچ ربطی به با گندم. گلوتن و دانه-رایگان آلی آرد گندم سیاه بیشتر پروتئین و فیبر غذایی و ویتامین های گروه B از یک وزن برابر جو یا آرد گندم کامل است و یک منبع عالی از پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری است. اگر شما مشتاق هستند جانور همه چیز خوار (مثل من) از جمله جزئیات اتفاقی; شما سقوط در عشق با گندم سیاه برای آن قوی خاکی پوشیده از چمن کمی تلخ (در یک راه خوب), hoppy طعم, که همچنین دارای نکات افزایش یافت. من هم فقط به عشق چگونه آرد به نظر می رسد—آن را به یک تخته سنگ-y اسطوخودوس قهوه ای بهمراه رگه های تیره تر بیت هال.

در چند سال گذشته سوار بر موج alt-آرد و غلات, گندم رسمی قطعا رخنه کرد (هیچ جناس در نظر گرفته) به مجموعه ای از سرآشپزها شیرینی و نانوا به طور یکسان. پیدا کنیم و گندم سیاه جذاب در انواع دسر و شیرینی است. این Nibby گندم سیاه کوکی از کتاب من خالص دسرجذب جزئی فرقه زیر در وبلاگ ها و شیرینی آشپزخانه ده سال پیش. گندم یکی از مورد علاقه من آرد—این روزها من را گندم سیاه soufflés بیسکویت: بیسکویت اسفنجی, کیک, کره, کیک, شیرینی زنجفیلی کوکی و کراکر.

گندم خریداری می شود نه تنها زمین را به آرد, اما به عنوان تست یا untoasted کل غلات و حبوبات (کوچک هرمی شکل دانه). البته شما می توانید یاد "فرنی" ظرف سمت (نه مانند پلو) یا فرنی, پخت و پز غلات و حبوبات با توجه به بسته ، اما چرا کمی خلاق با این منحصر به فرد faux دانه ؟ تست غلات و حبوبات گندم سیاه در حال ترد و خوش طعم مانند کوچک آجیل و می تواند مورد استفاده قرار گیرد مانند آجیل به بالا سالاد و یا افزایش گرانولی را کنار بگذارید.

به عنوان یک به طور کلی پخت قانونجایگزین همه (گلوتن-کامل) آرد گندم یک دستور با (فاقد گلوتن) گندم سیاه یک دستور غذا برای فاجعه مگر اینکه دیگر تغییرات و تغییرات ساخته شده به دستور به اجتناب از نتیجه سقوط از هم جدا مزه مانند خاک اره و یا در غیر این صورت عملکرد نادرست.

برخی از شما می دانید که این از تجربه غم—و به همین دلیل تمام کتاب های نوشته شده بر روی گلوتن رایگان پخت! آرد گندم سیاه می تواند روی حیله و تزویر به خصوص در مورد دلیل بیش از حد مخلوط کردن و یا ضرب و شتم ممکن است تولید برخی نه ترسناک (و بد مزه) سیمان. همه این را می گویند که دستور العمل های خاص—به جای freestyling آن را در آشپزخانه—معمولا نیاز به پخت با موفقیت با گندم سیاه.

اگر شما زندگی فاقد گلوتن آن را سرگرم کننده و آسان برای آزمایش با معرفی مقدار کمی از آرد گندم سیاه به مورد علاقه خود را در محصولات پخته شده است. آرد گندم سیاه را می توان در دو شکل: نور (ساخته شده از تخم گندم سیاه) یا تیره (unhulled). دومی دارای فیبر بیشتر و عطر و طعم در حالی که سابق است ظریف بافت و زیرکانه در طعم و مزه. شما می توانید به طور کلی تعویض 25 درصد از آرد گندم با آرد گندم سیاه (با وزن یا حجم) در کوکی, کلوچه, scones یا بیسکویت و حتی کیک و نان سریع و کراکر بدون مشکل. برخی از نتایج ممکن است فوق العاده ظریف و یا مناقصه با توجه به کاهش گلوتن اما این می تواند علاوه در کماج کوکی ها و یا یک genoise کیک. اگر دوست دارید نتایج خود را مبادله کمی بیشتر از آرد دفعه بعد.

پن کیک وافل و کوکوی ارائه استثنا به طور معمول خطرات آزاد گلوتن رایگان پخت. این صبحانه مورد علاقه های شما مقدار زیادی از ساختار از تخم مرغ به طوری که آن را نسبتا امن و آسان برای جایگزینی به طور منظم همه منظوره آرد گندم با آرد فاقد گلوتن مانند گندم سیاه. و این دستور العمل های تماس برای مخلوط کردن فقط به اندازه کافی برای مخلوط مرطوب و مواد خشک را بدون ضرب و شتم و یا شلاق—خیلی کمی وجود دارد که خطر ابتلا به بازسازی سیمان! به سادگی خانواده خود را دستور العمل های مورد علاقه و جای همه منظوره آرد گندم به مقدار مساوی از آرد گندم سیاه (با وزن یا حجم).

تنظیم سیالیت از خمیر مایع اضافی و یا آرد به عنوان شما ممکن است معمولا انجام زمانی که یک خمیر کمی بیش از حد ضخیم و یا نازک. فقط یک چیز: اگر شما به متمایز (و مسلما قاطعانه) طعم گندم, آیا شروع به آرامی با استفاده از یک نصف و نیمه دسته کوچک موسیقی جاز از گندم سیاه آرد و آرد برنج (سفید یا قهوه ای) به جای آرد گندم. (اگر گلوتن است نه یک مشکل برای شما به سادگی جایگزین نصف و یا هر قسمت از همه منظوره آرد گندم را با مقدار مساوی از آرد گندم سیاه.) دستور العمل های دیگر که در آن شما می تواند جایگزین گندم برای آرد یکی برای یکی شامل عمدا متراکم سریع نان و کیک و soba.

از فروشگاه ما

کوکی ها: بیسکویت, بیسکویت,

1. اپل Gruyere بیسکویت گندم سیاه

گندم سیاه اضافه کنید نمی توانید-را-را-انگشت-در-آن heartiness به این بیسکویت. سیب اذیت کردن ذاتی شیرینی آجیلی گندم سیاه اما می توان با خوشحالی زیرنویس با آلبالو خشک.

2. گندم سیاه Scones با مربا آلبالو

از بلاگر سارا Kieffer (پان-bang شهرت) آمده این شیرین برجها. گندم سیاه جایگزین نیمی از آرد را در اینجا برای nuttily crumbly کویل.

3. گندم سیاه و جو برش کوکی ها

ما تیم مورد علاقه (و نه فقط در طول تعطیلات). شرجی گندم همراه با جو و آرد و رندر قند ساده برش کوکی دوغ فراموش نشدنی است.

4. شور شکلات کوکی گندم سیاه

به عنوان Bien Cuit آشپز و صاحب Zachary Golper توضیح می دهد که در آن گندم می افزاید: منحصر به فرد crumbliness و متمایز toastiness—و همچنین "باعث می شود فاقد گلوتن مردم را خوشحال کند."

5. ژاپنی, Soba-Boro

دستور توسعه دهنده Chihiro نمی تواند فروش این بهتر: "من نمی توانم فکر می کنم از هر آمریکایی پخته محصولات با بافت این کوکی ها. آنها سبکی از مرنگ اما با توست و قابل توجهی بحران."

کیک و نان سریع

6. کنجد سیاه کیک موز با کره بادام زمینی

گندم و بادام و آرد همه منظوره اضافه کردن فقط ساختار به اندازه کافی به این ترد-لبه upleveled نان موز غنی با کره بادام زمینی و دوغ.

7. گندم سیاه خرمالو نان

آرد گندم سیاه می افزاید: مشخص toothiness به این مرطوب قرص نکردم با مویز و گردو.

8. گندم سیاه کرپ کیک با گردو و عسل و پنیر بز

بند دار-لبه کوکوی لایه با عسلی بز و پنیر و گردو خرد شده و معطر مزه پرتقال. و آنها فاقد گلوتن.

9. گندم سیاه کلوچه کدو سبز

بسته بندی شده با تخم مرغ و جو و کدو سبز رنده شده گردو و آرد گندم سیاه این حفظ صبحانه-دوستانه کلوچه نه تنها لبنی - اما فاقد گلوتن به عنوان به خوبی.

10. گندم سیاه و کیک سیب (Schwarzplententorte)

همراهی مناسب برای یک قهوه صبح یا بعد از ظهر شیری, چای, این, مرطوب, دیوانه, جم-ساندویچ کیک بسیار آمرزنده و مهربان است. چشم پوشی سیب و بادام زمینی برای متراکم تر grainier خرده نان.

Kasha بیش از حد

11. گندم سیاه غلات

این کار گلوتن و لبنی غلات کامل پاشیده بالای ماست و بستنی به طور یکسان. غلات و حبوبات گندم سیاه اضافه بدن و رضایت بخش بحران. زیر پوره موز با شیرین سیب زمینی یا پوره کدو تنبل یا یک دسته علف و غیره از کره مهره.

12. ماموریت چینی غذا سالاد کلم

خرد شده کلم و چغندر پرتاب در یک اومامی-لادن پانسمان و سپس صدر با furikake می kasha.

13. Kasha Carbonara

ماکارونی که ؟ از کمی بزرگ دستور العمل نویس اما Laperrque می آید این دلچسب مبادله. و هنگامی که شما انجام می شود, چگونه در مورد kasha cacio e pepe? Kaha مارینارا? Kasha نه مک و پنیر ؟

14. داغ گندم سیاه غلات

گندم سیاه و ارقام به این دستور به دو روش: به عنوان حبوبات و ترد با شکوه. لازم نیست کرم از گندم سیاه ؟ به سادگی حمله رعد اسا غلات و حبوبات گندم سیاه تا ریز زمین.

15. Kasha Varnishkes

برشته kasha آب پز تا فقط مناقصه و خورده به آل dente, bow-tie, رشته فرنگی, shmaltzy پیاز و قارچ سیر.

چه راه مورد علاقه خود را از پخت و پز با گندم سیاه ؟ به ما بگویید در مورد آن را در نظرات.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن