چرا عمرو است هر مناسبت نوشیدنی

عماری (به معنای واقعی کلمه "تلخ" در ایتالیایی) هستند لیکور (مرغ سبز) شده اند که bittered و با طعم گیاهی. به ع

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 15 اردیبهشت 1399

عماری (به معنای واقعی کلمه "تلخ" در ایتالیایی) هستند لیکور (مرغ سبز) شده اند که bittered و با طعم گیاهی. به عنوان برای پایه روح خوب چیزی است بازی: خنثی ذرت روح عصا تقطیر Everclear (محبوب در میان خانه-حذفی) حتی شراب. همان می رود برای گیاه شناسی می آمیزد—اکثر عماری باید بیش از 30 مواد گیاهی اغلب مخفی نگه داشته است.

با توجه به تلاش من برای پین کردن لذتبخش قطعا لغزنده تعریف و دستور عمرو من به زودی متوجه شدم نه به تنهایی و نه اولین. نویسنده اولیویا شکوفه تبدیل به براد توماس پارسونز در آسیا در سال 2016: "او اشاره 25 بالقوه مواد (ریواس, هل, نارنجی, چینی, گیاهان, پوست, لایه برداری, دانه, گیاهان, گل, cinchona پوست ریشه کوشاد افسنطین ریشه گلپر, بابونه نعناع رازیانه, کنگر فرنگی, شیرین بیان, اوکالیپتوس, درخت عرعر, زنجبیل, cardoon, میخک, رازیانه, زعفران, sage) و با استفاده از حداقل 10 متفاوت صفت (صاف جنگلی, دودی, تلخ و شیرین, دارویی, شربتی شیرین روشن و مرکبات گل گیاهی) برای توصیف شدید." مفید اما نه کاملا.

عمرو در مقابل آب سیب

آیا این همه سروپا صدا آشنا است ؟ بله—چون عمرو شبیه به آب سیب. هر دو معمولا لذت می برد قبل از شام (غذا); هر دو x حاوی یک کل بسیاری از y. اما با توجه به Daniel de la Nuez و هارون فاکس از بروکلین بر اساس Forthave ارواح, "آب سیب باید شراب جزء در حالی که اختیاری است که برای عمرو. اگر شخصیت و تعادل در درجه اول و شراب و آن شراب اگر شراب است نه غالب تشکیل دهنده آن می تواند یک عمرو."

Id est: یک آب سیب می تواند یک عمرو اما عمرو نمی تواند یک آب سیب. کوکتل نویسنده و کارشناس از آینده نوشیدنی آنچه شما می خواهید, جان دوباری فکر می کند تفاوت فرهنگی نهفته است: "آمریکایی ها می دانند که Campari Fernet Averna, Cynar, Aperol—آنها در نظر گرفته خنک برای, نوشیدنی برای اکثر آمریکایی ها. وجود ندارد این تصویر قدیمی گرد و خاکی بطری های روی قفسه"—یک تصویر ورموت شده است به طور پیوسته اما به آرامی شکستن رایگان از.

شاید آن را آسان تر برای تعریف "عمرو" با آنچه در آن است, نه ؟ , از من خواسته دوباری. "عمرو بسیار متنوع است. آن را مانند صحبت کردن در مورد ویسکی. وجود عمرو مونته نگرو که فوق العاده سبک و شیرین و ملایم, یادداشت های گل و پس از آن وجود دارد آنهایی هستند که فوق العاده تلخ و طعم مانند یک Sharpie. آن را بسیار ایتالیایی در آن وجود ندارد ارتدکسی; در حالی که با شامپاین یا بوربن وجود دارد بیشتر در مرزهای با عمرو آن را بیشتر شبیه به یک تجربه است."

در زمان ما بیش از حد شفاف منابع و حداقل لیست مواد تشکیل دهنده آن عمرو—به عمد مبهم, مرموز, slipperily تعریف شده مناسب است ؟ دوباری دوباره: "فکر می کنم از عمرو بیشتر شبیه به یک محصول پخت و پز به جای کشاورزی و یا مواد تشکیل دهنده محصول مبتنی بر. عمرو بیان چیزی است که می آید از تخیل کسی—نه از مواد خام و یا از زمان یا مکان." یک بطری عمرو شدیدا ویرایش و ریز کوک—استفاده از هر بطری را prescripted تلخ و شیرینی را به نفع خود و سلیقه شخصی.

یادگیری به مانند 'تلخ'

وجود دارد چیزی است که در مورد تفاوت فرهنگی در مورد ثروت اروپا تلخ آب نارگیل تولید کنندگان و چند تا آمریکایی. چرا باید آمریکایی ها در طول تاریخ بوده است آهسته تر برای گرفتن به bitters?

دوباری امتیاز به دلایلی که رفتن راه بازگشت به دلایل بیولوژیکی و نه فرهنگی. "تلخی است که تنها راه برای زبان ما برای تشخیص سموم," او توضیح می دهد. "ما چیزی شبیه به 25 گیرنده در زبان ما قادر به تشخیص تلخی که واقعا پیچیده ادراک است که احساس. نمک و شیرین از سوی دیگر ما فقط یکی است."

از فروشگاه ما

Nuez de la و روباه به توافق برسند: "در 20 سال گذشته ما را در آغوش بیشتر عنصر متمرکز و پرماجرا ناهارخوری فرهنگ—که شامل تلخ اسپرسو تلخ و سبزی—digestivos در حال گسترش است." اگر در دو دهه گذشته آمریکا و مزه تلخی بود به بیان به عنوان یک جدول زمانی ما می باید اسپرسو دادن راه به kale, IPA, و صنایع دستی در نوار جنبش به Aperol Spritz و سپس اهانت به Aperol Spritz. چه بعدی ؟

"این یک بیت از یک اسلحه نژاد" دوباری می خندد. "مانند سس تند وجود دارد این عنصر نمایشی که بسیار کلاسیک انسان است. Fernet یک مثال عالی از این است. Elisir Novo Salus دیگری است—خیلی مسخره تلخ آن را مانند نوشیدن یک Sharpie."

چگونه به نوشیدن عمرو (چه)

در حالی که من همه تلاش برای همه چیز من هستم و نه آنقدر مشتاق در کل لیوان, مایع, Sharpie. خوشبختانه همه عماری هستند که...فرمانده. نه این که قوانین ماده به هر حال اما عماری لذت می برد می تواند هر دو قبل از شام (غذا) و پس از (digestif)—تلخی با این نسخهها کار هر دو برای تحریک اشتها و کمک به هضم غذا. (نوشیدن آن را شسته و رفته به خصوص باعث بسیاری از سیستم گوارشی در بدن به دفع سموم.) برای فعال کردن اشتها به آرامیتن پایین تلخی با یک چلپ چلوپ از جوش شیرین (یک عمرو قطار سریع السیر) و یا شامپانی شراب یا هر دو (به عنوان در یک spritz).

در اینجا هفت عماری به سعی کنید از تولید کنندگان مختلف اندازه و منطقه جغرافیایی دستور داد از متنوع ترین و به حداقل.

1. Cynar & 2. Campari

اختراع در سال 1952 Cynar است که حاوی عصاره برگ کنگر فرنگی و 13 دیگر نامعلومی گیاهان; Campari را—غیر از مباهات قوی عطر chinotto پوست پرتقال—100-plus-سال-دستور قدیمی باقی مانده است به طور مشابه محافظت می شوند. هر دو به طور گسترده ای به رسمیت شناخته شده—سابق برای آن یاد کنگر فرنگی برچسب (و تهدید آمیز-به-تلفظ-با صدای بلند نام) دومی برای آن آب نبات رنگ و ریخت و دلیل خوب: هر دو هستند و نه بیش از حد تلخ (صفر بر Sharpie مقیاس) و گیاهی دارد اما مشخص نیست که آنها را بسیار خوشحال میکسر).

عکس Campari گروه

3. سنت Agrestis دوزخ تلخ

از کوچک-تولید کننده سنت Agrestis مستقر در Greenpoint بروکلین دوزخ تلخ منتشر شد در سال گذشته (پس از نزدیک به یک دهه از دستور سرهم بند), مسئله به یک بسیار خوب کمتر-شیرین زیر برای Campari. تولید کننده Louis Catizone نه تنها دست آورد این هدف (دوزخ تلخ واقعا قابل توجه است تقلید از معشوق تلخ قرمز آب نارگیل—در گیاهی دسته گل و mouthfeel—هر چند کاهش قند باعث می شود آن را احساس مانند آن خود را متمایز چیز) اما با هیچ حیوانات آسیب. Catizone با استفاده از بامیه به رنگ روح نه دانه در پیوستن به خود را وگان اخلاق. (و تا بطری Campari سودا در دسترس هستند در امریکا (اگر تا به حال!), Catizone فراهم می کند یک جایگزین وجود دارد بیش از حد.)

عکس توسط Louis Catizone

4. مارسی عمرو

Nuez De la و فاکس بر اساس دستور العمل های خود را برای مارسی در یکی که به وجود آمد و در دوران طاعون بزرگ در قرن 17 مارسی. حاوی 36 گیاهی—از پوست درخت و ریشه های دانه ها و انواع توت ها, گل و برگ و شیرین با عسل اکالیپتوس به عمرو فوق العاده با طعم bittered, معطر, اما نه بیش از حد. در حالی که این امارو نقش بسیار خوبی با دیگران, آن را کاملا خوشمزه در خود و یا صدر با جوش شیرین و پرتقال و تاب است.

عکس Forthave ارواح

5. Bruto Americano

Bruto Americano است مانند Campari پسر عموی که واقعا به کمپینگ. از سنت جورج ارواح با الهام از "distiller لنس زمستان' تجربیات سازنده در حال رشد در کالیفرنیا در 1970s" این تلخ aperitivo است حاوی سویل, نارنجی, شاه درخت درخت گل حنا و کالیفرنیا تیغ پوست در میان دیگر گیاهی. این درخت گل حنا شاه است دستگیری در ابتدا pop—ساخت تاریک روبی آب نارگیل به خصوص به خوبی مناسب جفت شدن با citrusy و جنگلی gins مانند سنت جورج Terroir یا Beefeater.

عکس از سنت جورج ارواح

6. سنت Agrestis عمرو

این مرا به یاد Jäger. من گوش کردن: یک شخص عمرو (که می دانستند!), سنت Agrestis عمرو دارای مشابه مشخصات گیاهی (گرم ادویه جات ترشی جات خنک کننده منتول پایان) اگر چه به عنوان شیرین به عنوان Jägermeister. به دلیل شدید بالا/پایین این امارو خواهد بود اضافی یام حاوی یک شرجی روح (یا دو) که در alt-منهتن یا کاغذ هواپیما کوکتل.

عکس توسط Louis Catizone

7. Haus تلخ میخک

تلخ میخک روح از Haus—جدید اذوقه رسان از پایین-ABV (15 درصد به سنتی 20+) aperitifs—یک تزریق غنی شراب سفید غذا که veers نزدیک به آب سیب نه تنها در شکل بلکه در عملکرد. تزریق از گرم رازیانه میخک و سایگون دارچین تا حد زیادی inoffensive, ساخت یک آب سیب که به سختی bittered. بهترین بر روی یخ و یا spritzed هر چند Haus نشان می دهد یک چلپ چلوپ از ویسکی جدید "از مد افتاده".

عکس Haus
آیا شما از عمرو فن ؟ به ما بگویید که چگونه شما آن را در نظرات!

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب