این است که, قطعی, بهترین نان کتاب در تمام زمین

این بررسی لگد کردن ما با نام تجاری جدید جامعه محور کتاب مسابقات بزرگ جامعه کتاب-Off. با کمک شما ما در حال پیدا

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 22 اردیبهشت 1399

این بررسی لگد کردن ما با نام تجاری جدید جامعه محور کتاب مسابقات بزرگ جامعه کتاب-Off. با کمک شما ما در حال پیدا کردن بهترین کتاب در سراسر دسته (از نان و ماکارونی و یک کاسه به weeknight-دوستانه, کیک کوکی ها به نام چند) و قرار دادن آنها را از طریق یک سری از بررسی دقیق در نظر گرفته شده تست شده و نوشته شده توسط هیچ یک دیگر از شما. و اجازه دهید آن را به اعضای جامعه ما Amie سارا و Emmie. در اینجا به بررسی آنها (و قضاوت!) از بهترین کتاب ها در نان و ناخن-گاز گرفتن حکم که در آن یک حاکم عالی.


ویژه وجود دارد حماقت در نظر گرفتن بخشی در یک کتاب بررسی پروژه در یک پناهگاه در محل وضعیت و آرد و مخمر کمبود اما هیجان گرفتن یک ایمیل از Food52, درخواست برای کمک به تصمیم گیری بهترین نان کتاب در تمام زمین می تواند درایو سه نانوا به افراط.

ما آغاز شده توسط تخمگذاری برخی از قوانین زمین برای خودمان. با وسعت کتاب ما داده شد به محل کار از آن کلیدی است که ما آمده ایم تا با برخی از قوانین زمین. ما به خودمان این دستورالعمل به شرح زیر:

  • کوک به عنوان بسیاری از دستور العمل های که ممکن است از هر کتاب (ما توافق کردند که هفت مجموع در سراسر هر سه ما بود و تعداد سحر و جادو برای هر کتاب).
  • حداقل یک دستور العمل مشترک برای اثبات ما تجربیات و نتایج
  • تسلط: کتاب باید نشان می دهد برخی از سطح از تسلط بر هنر و صنعت و همچنین دقت در فرمول/ی دستور غذاها
  • نامزدی (& Accessibility): کتاب باید تعامل ما فراتر از فرمول و مراحل را اما که می تواند یا از طریق داستان های فرعی, هدر, یادداشت و یا غواصی عمیق به موضوع است. بعلاوه بودند دستور العمل های دست یافتنی, نسبتا استاندارد خرید و تجهیزات در دسترس?
  • آموزش و پرورش: آیا ما توسعه مهارت ؟ آیا ما به یادگیری چیزی جدید ؟ آیا ما آمده ایم از تجربه ما با کتاب به عنوان بهتر نانوا?

پنج بهترین کتاب در نان به عنوان معرفی شده توسط شما (و یا خوب همه ما!) عبارت بودند از: پیتر Reinhart را نان بیکر شاگرد و صنعتگر نان روزمرهجیمز ریش ریش در نانکن Forkish را آرد آب نمک مخمرو Jessamyn رودریگز و جولیا Turshen را داغ نان آشپزخانه.

وجود دارد چیزهایی که ما واقعا عمیقا در مورد هر کتاب. پیتر Reinhart قطعا ارائه این دانش فنی و نمایندگی از آنچه کلاسیک از فکر به عنوان نان و شیرینی. کن Forkish عشق نامه ای به صنعتگر قرص بود کاملا جذاب و تحویل اضافی که "چیزی" همه ما به دنبال کتاب در نان—که فقط کمی از دانش است که بیش از فقط یک کمی لاسی جدی به نان نانوا. و چه چیزی می توانم به شما می گویند در مورد جیمز ریش? واقعا بزرگتر از زندگی او تبدیل متخصص زل زل نگاه کردن به همه چیز yeasted (و نه) تولید یک لغزش کوچک از یک کتاب است که زندگی در قلب ما. (Pssst: ناف—Please don't قطع این گوهر لذت از تعجب از یک کتاب است. جهان خواهد بود تیره تر محل غمگین بدون آن.)

افسوس که فقط یکی وجود دارد که به سرقت برده قلب ما. تنها یکی است که قطعا نیست اما در را باز کرد و گفت: "خیلی خوشحالم که شما در اینجا! نگاه آنچه که ما برای شما ساخته شده است." اما بیایید جلوتر از خودمان را. پس از یک ماه از خواندن پخت نوشتن و پخت برخی بیشتر و در اینجا ما به بررسی پنج کتاب.

از فروشگاه ما

پیتر Reinhart را نان بیکر شاگرد: تسلط بر هنر فوق العاده ای نان

اگر شما به دنبال برای یادگیری در مورد چرایی و چیستی نان پخت پیتر Reinhart را نان بیکر شاگرد شما پوشانده شده است. آن گسترده است و تقریبا کتاب درسی سبک رسالهای در علم و هنر از نان و آن را به طور کامل توصیف مواد و تجهیزات و روش های استفاده می شود.

وجود جامع تصاویر و دستورالعمل بنابراین حتی کاملا تازه کار بیکر را احساس اعتماد به نفس در این فرآیند است. 15-anniversary edition به روز شده اصلی با جدیدتر کشش و برابر روش مورد استفاده در بیشتر مدرن بدون خمیر نان. دستور العمل سخاوتمندانه پاشیده با یادداشت های حاشیه است که ارائه علوفه برای آزمایش و تفکر انتقادی تشویق بیکر به گسترش بال خود را به عنوان آنها را در تجربه خود را.

نان بیکر شاگرد کتاب در ابتدا ما شروع به این چالش و ما تصمیم گرفتیم ما می پخت یک جامعه دستور به علاوه دو "بیکر انتخاب" دستور العمل های. همه ما ساخته شده این درد de Campagneیک کشور فرانسه, قرص است که با استفاده از یک preferment (بخشی از آرد و مخمر را در دستور تخمیر جلوتر از زمان—استفاده از یک preferment کمک می کند تا توسعه یک طعم پیچیده در نان). همه ما ایجاد شده موفق قرص از این دستور هر چند هیچ یک از ما با آنها روبرو میشود. در حالی که طعم خوب بود از preferment و علاوه بر گندم و/یا چاودار آرد کم هیدراتاسیون خمیر تولید شده متراکم تر و خشک مغز از سه ما تمایل به ترجیح می دهند. Amie اشاره کرد که نان طعم "مورخ" در مقایسه با مدرن تر قرص است که با استفاده از بالا هیدراتاسیون و تاشو به جای ورز.

اما نتایج بهتر شد در افق! Amie فکر Anadama شد یک برش نان با کمی بحران از آرد ذرت و یک backnote از تلخ و شیرین ملاس و آن را آسان برای بلعیدن در سخاوتمندانه ضخامت برش. سارا در بر داشت سیب زمینی رزماری خمیر ساخته شده نرم و خوشمزه شام رول و چپ اور شد کامل در یک صبحانه اقشار. Emmie لذت می برد هر دو Poilâne به سبک میشل و نان ذرت. این miche خوشمزه بود که بعد از آن ساخته شده بود و حتی بهتر بعدی. این نان ذرت (تنها غیر yeasted دستور العمل در این کتاب) گنجانیده شده یک کیلو از دانه های ذرت و مرطوب ذرت-مانند پودینگ نان با پوسته ترد.

Emmie's faithful recreation of the cover image.
Emmie وفادار تفریح و سرگرمی از تصویر را پوشش میدهد. عکس Emmie هاین
Anadama Bread.
Anadama نان. عکس Amie Bailey

اگر وجود دارد یکی دیگر از به روز رسانی به این, این امر می تواند فوق العاده برای گسترش گذشته در درجه اول Eurocentric نان. آن شده اند که فوق العاده برای دیدن, ژاپنی, مخمر نان, روش استفاده tangzhong در این کتاب است. به همین ترتیب علاوه بر این از masa-بر اساس کالاهای اساسی خواهد بود. اگر نان است (تقریبا اما نه کاملا) جهانی در سراسر فرهنگ ها آن را فوق العاده خواهد بود برای دیدن طیف گسترده ای از تکنیک های فرمت های و طعم های منعکس شده در این کتاب است. در نهایت با داشتن دستورالعمل برای پخت قرص در کوره های هلندی خواهد بود یک مزیت به نانوا به دنبال ایجاد نانوایی سطح قرص بدون نیاز به ایجاد بخار در صفحه اصلی کوره.

اگر شما به سادگی به دنبال یک پایه کتاب دستور العمل ها و دستورالعمل ها برای پخت نان در اروپا, مد, این ممکن است بیش از شما برای سودا. فرمول طبیعت آموزش ممکن است کمی خشک و حجم اطلاعات کمی بیش از حد برای هر کسی به دنبال این نیست که واقعا nerd ، این دانشنامه مجازی از مخمر نان و یک نقشه راه برای آغاز نان بیکر برای کشف طیف گسترده ای از اشکال و فرمول. با تجربه بیکر می توانید با استفاده از این کتاب هم برای اصول اولیه و به عنوان یک پرش کردن نقطه در سفر به ایجاد شخصا کامل قرص نان. اضافه کردن این به قفسه و شما باید یک شروع عالی برای نان خود را سفر.


پیتر Reinhart را صنعتگر نان در هر روز: سریع و آسان دستور العمل های جهانی نان

آن را کمی سخت به می دانم که چه چیزی را از صنعتگر نان در هر روز. مانند Reinhart را magnum opus, نان, نانوایی را شاگردآن صورتحساب خود را به عنوان یک بررسی کتاب اما ادعا می شود "[مقطر]... به اصول" و قابل دسترس بیشتر را به آشپز خانه. در حالی که بسیاری از دستور العمل های شبیه به کسانی که در نان بیکر شاگرد, عکس از سرآشپزها در toques جایگزین شده است توسط مردم در لباس های روزمره و بلند مدت در بخش نان علم از بین رفته اند. متاسفانه دومی چیزی است که ساخته شده از نان بیکر شاگرد بنابراین مشخص است. در حالی که صنعتگر نان در هر روز است که قطعا در دسترس آن بیشتر به شما می آموزد که دستور آن را ارائه در صفحات آن در حالی که نان بیکر شاگرد تدریس شما را به یک نانوا.

اساسی در دستور العمل نان بسیار شبیه به کسانی که در نان بیکر شاگردکه ما آزمایش قبل از این. پس Reinhart بسیار تأکید پرتاب کردن دستکش بلند در headnotes به "بهترین بیسکویت همیشه" ما انتخاب آنها را به عنوان ما جمعی از دستور العمل. متاسفانه ما همه را نا امید کرد. ما در بر داشت آنها را صاف و texturally ناقص; قطعا شایسته نیست از اعتیاد به مواد مخدره آنها با ارائه شده است.

دیگر ویژگی های موضوع ما مواجه شد عملکرد: برخی از دستور العمل را perplexingly مقدار زیادی از نان (چهار قرص challah سه قهوه کیک—ما می توانیم مصرف مقدار زیادی از کربوهیدرات وجود دارد این است که یک حد) و بسته به جایی که در دستور بیسکویت شما نگاه شما را تا پایان با یا 12 یا 22 بیسکویت.

Chocolate cinnamon babka.
شکلات و دارچین babka. عکس سارا Grimes

که گفت: ما بسیار خوشحال بودند با توجه به دستور العمل های دیگر ما سعی کردیم معلوم شد. در روستایی نان رده Emmie دوست داشتم که 100% گندم, Ciabatta فوق العاده بود روح بود و طعم خوب از سه روز در یخچال تخمیر. سارا این تکرار Reinhart معروف Struan نانکه او نیز فوق العاده است. غنی شده doughs نیز موفق است; قهوه خرده کیک فوق العاده لیمو توجه داشته باشید; Amie فکر می کردم که challah بهترین بود او می خواهم تا به حال ساخته شده (حجم خالص از دستور نه تنها به معنای نان challah بلکه واقعا خوشمزه quiche-سبک پودینگ نان و شکلات و دارچین Babka واقعا چشمگیر محور.

این است که بدون شک خوب و بسیار مفید کتاب و با پیروی از دستورالعمل های شما را تا پایان با نان خوب (اگر نه بیسکویت). در حالی که شما می دانید چه باید بکنید, شما لزوما نمی دانید چرا. این کتاب نتواند نکات دقیق وظریف از جامع تر بررسی کتاب. آن را نزدیک برای کسانی که تنها با شروع کردن با پخت اما کسانی که گرسنه هستند و برای بیش از فقط دستور العمل را دنبال کنید باید نگاه در جاهای دیگر.


نان خوب است و اساسا رضایت از تمام مواد غذایی و نان خوب با کره, بزرگترین اعیاد.

جیمز ریش

جیمز ریش ریش در نان

این کتاب یک گنج بسیار شبیه به یک جامعه کتاب آشپزی کامل بسته بندی شده از خانواده گرامی دستور العمل و یکی به عنوان خوانده شده از آغاز تا پایان مبادا شما را از دست ندهید برخی از لذت بخش سنگ خرد. جیمز ریش یک مشرب میزبان طول و خواندن صدای او را یک مومیایی در طول زمان تلاش ما در حال حاضر زندگی می کنند. برای اولین بار منتشر شده در سال 1973 زمانی که نان تجاری بودند "اسفنجی plasticized بی مزه, نان, از قبل قطعه قطعه doctored با مواد مغذی و مواد نگهدارنده و با حد و پز اهمیت مانند پنبه و پشم و" جیمز ریش می دانستم که چه خوب بود و راست و در اینجا او با بزرگواری سهام مورد علاقه خود را با دستور العمل نان با جهان اما در راه است که احساس می کند عمیقا شخصی است.

این کتاب شروع می شود با برخی از اطلاعات اولیه در مورد مواد تشکیل دهنده و سپس به سرعت حرکت می کند به این دستور العمل است. آغاز نان سازندگان توصیه می شود برای شروع با اولین دستور در کتاب (پایه نان سفید) به عنوان دقیق ترین راهنما و مشکل عکسبرداری است که در این دستور غذا. بسیاری از دستور العمل های دیگر نور در جزئیات ارائه اغلب کوچک جهت در فرایند مخلوط کردن و شکل دادن و یا پخت خمیر. این می تواند یک مانع برای بی تجربه نانوا یا نانوا که قدر دقت در دستور العمل. آن را به یک طیف گسترده ای از نان فرمول و شامل برخی کمتر روش های شناخته شده به عنوان به خوبی به عنوان نان. این کتاب دارای یک مورخ احساس به عنوان انتظار می رود از یک کتاب منتشر شده نزدیک به 50 سال پیش است, اما آن را جذاب جزئیات به جای چیزی که باعث می شود آن را احساس دو پاس.

جمعی از دستور ما انتخاب شد پارکر خانه رول. ما با استفاده از خمیر را در راه 2—رول سنتی و سرخ شده به عنوان آنچه که ریش تماس خمیر Gobs. Amie و سارا پیدا کردم این بود لذت (Amie: خمیر Gobs برای همیشه). چه به عشق در مورد خمیر سرخ شده? به عنوان رول دستور غذا کاهش یافت و کوتاه برای Emmie و سارا به عنوان در حالی که آنها طعم خوب داغ از فر آنها به سرعت از دست داده و درخواست تجدید نظر خود را پس از خنک کننده. رول کلاسیک و اما دستور العمل های جدیدتر و تکنیک قطعا خوشمزه تر و طولانی مدت هستند.

Jane Grigson's Walnut Bread (left) and Cooked Oatmeal Bread (right).
جین Grigson را گردو نان (سمت چپ) و بلغور جو پخته شده نان (سمت راست). عکس Amie Bailey
Buckwheat Cakes.
گندم سیاه کیک. عکس Emmie هاین

برای اکثر ما لذت می برد و دیگر دستور العمل های ما را انتخاب کرد که برخی از آنها تبدیل شد فوری مورد علاقه های شما. جین Grigson را گردو نان شگفت انگیز بود به خصوص با یک پنیر نرم و شیشه ای از شراب به راستی لرز از پناهگاه در محل. سارا فکر آب ماکرو اس دی تخم مرغ تاب شد و وحی هر دو با توجه به یادگیری تکنیک های جدید و به دلیل نتیجه نهایی کاملا نه بیش از حد شیرین رول با کاراملی پایین. Amie در بر داشت بلغور جو پخته شده نان خوشمزه و متراکم و به ایستاده اند بسیار افتخار در تابه. Emmie سعی Griddled مخمر گندم سیاه کیک هایدیگری که قبلا بی سابقه دستور العمل که بسیار خوشمزه با وجود هیچ دستورالعملی در مورد اینکه آیا یا نه آنها باید حرف (هر دو روش کار می کرد). Emmie و خانواده اش را پیدا قهوه طعم غذا در دهان از نان سیاه کمی خارج از قرار دادن اما او در غیر این صورت غافلگیر عمق از عطر و طعم آن ارائه شده است.

این کتاب با غیر معمول به طور بالقوه در غیر این صورت فراموش دستور العمل و آن را علاوه بر ارزش به هر آشپزخانه, کتابخانه, اما آن را برای fainthearted. در حالی که پر از درگیر شدن متن و یک پنجره به گذشته مانند بسیاری از آشپزی از این دوران این فرض بسیاری از دانش است که لزوما در حال حاضر برای امروز نانوا که شاید رشد نمی کند تا با نان خنک کننده در پنجره یا یک مادر بزرگ استفاده می شود که واقعی فنجان چای به اندازه گیری فنجان آرد. که گفت:, آن است که واقعا مایه تاسف و حتی کمی دلخراش است که آن است که دیگر عنوان منتشر شده جیمز ریش عشق پخت و پز, پخت و به اشتراک گذاری این غنایم تلاش درخشش به وضوح در سراسر این کتاب و سزاوار است كه خود را در قفسه و در اطراف یکی دیگر از 50 سال و یا بیشتر است.



کن Forkish را آرد آب نمک و مخمر: اصول صنعتگر نان و پیتزا

نمی توان مرعوب روستایی کمال قرص نان در پوشش آرد آب نمک و مخمر. در حالی که در برخی از کتاب ها به نظر می رسد مانند شما نیاز به سالها تمرین و یا یک آشپزخانه تجاری برای دستیابی به نتایج وعده داده شده با کن Forkish کمک شما در واقع می توانید باور نکردنی قرص نان صنعتگر با کمی بیشتر از عنوانی چهار مواد تشکیل دهنده و یک اجاق هلندی. که گفت:, اگر شما می خواهید به هر چیزی به غیر از روستایی boules و ناپلی پیتزا, شما باید به نگاه در جاهای دیگر. این کتاب یک چیز است اما آن را بسیار خوب است.

این کتاب باز می شود با یک مرور کلی از Forkish فلسفه در صنعتگر نان و نان را, ساخت, سفر, پس از غواصی به روش خود که متکی بر بالا هیدراتاسیون doughs تاشو به جای ورز و تخمیر. وجود دارد در دسترس توضیح علمی پشت آن و پس از آن یک سری از عکس ها و جزئیات هر جنبه ای از این روش از مخلوط کردن به تاشو به شکل گیری است. پس این روش همان است که برای هر دستور غذا (یا "فرمول") این کتاب می توانید اختصاص فضای قابل توجهی را به مطمئن شوید که خواننده درک دقیقا آنچه آنها انجام می دهند و به همین دلیل است. آن ساختار به طوری که شما می توانید کیک را از طریق ساده تر "راست doughs" تنها با استفاده تجاری مخمر سپس به preferments (که در آن شما را به یک خمیر از آرد و مخمر جلوتر از زمان برای توسعه عطر و طعم اضافی) و سپس در نهایت به طور طبیعی-نمک ترشی قرص است که با استفاده از فقط یک levain یا خمیر ترش استارت.

اگر مورد نظر شما همچنین می توانید شیرجه رفتن به یادداشت های خود را در درمان متوسط به عنوان یک عنصر و دستکاری آرد مخلوط که اجازه می دهد تا شما را به شعبه از ارائه فرمول. بعلاوه, آن را فوق العاده برای دیدن بیکر درصد در نوار کناری و زمان او فراهم می کند و باعث می شود حتی طولانی ترین تخمیر قرص دست یافتنی برای کسانی از ما با مشاغل روز (حتی اگر آن روز کار در حال حاضر تنها شامل 10 ثانیه رفت و آمد و تاشو/تصحیح/پخت در بین زوم تماس).

Overnight Country Brown.
یک شبه کشور قهوه ای است. عکس سارا Grimes
White Bread with Poolish.
نان سفید با Poolish. عکس Amie Bailey

ما دستور العمل مشترک بود یک شبه کشور قهوه اییک گندم خمیر ترش نان به عنوان ما همه پخته از این کتاب قبل و می خواستم برای تست یکی از پیچیده تر دستور العمل در سراسر آشپزخانه ما. کافی است بگویم که هیچ کس نا امید شده بود—این قرص است, دلپذیر, دیوانه, روح کمال است. ما ماجراهای دیگر در خمیر ترش–Sara پنجه "جستجوی پیشرفته" دو-تغذیه شیرین levain و Emmie ترکیبی 75 درصد گندم–شد و به همین ترتیب موفق است. از 50 درصد گندم با بیگایک نوع سفت preferment منجر به متفاوت اما کمتر قرص نان خوشمزه و قابل دسترس بیشتر را به یک نانوا بدون خمیر ترش استارت. Amie را نان سفید با Poolish (looser preferment) نیز مناسب است که لایحه.

Emmie's pizza!
Emmie پیتزا! عکس Emmie هاین

پس از 200 صفحه با تمرکز به طور انحصاری در قرص این بخش بر روی پیتزا می تواند به نظر می رسد مانند یک چاره اندیشی موقت است اما نباید نادیده گرفت. با Forkish را در خانه پیتزا روشهای levain خمیر پیتزا تولید پلنگ خال خال که پای رقیب اگر نه آنچه شما در ناپل پس از آن حداقل آنچه شما در بسیاری از رستوران ها و ساخته شده برای یک پیتزا عالی شب در Emmie ،

این کتاب ارائه می شود که در آن وعده کمک به شما را باور نکردنی قرص نان صنعتگر. آن را می آموزد چیستی اما شاید مهمتر از آن می آموزد چرایی که شما را قادر به شعبه و کاوش در محدوده موضوع است. این کتاب به عنوان نزدیک به قطعی متن صنعتگر قرص به عنوان وجود دارد; یک کلاسیک مدرن است که دارای یک محل در هر بیکر قفسه.


Jessamyn Waldman رودریگز و جولیا Turshen را داغ نان آشپزخانه: Artisanal پخت از سراسر جهان

سارا و همسرم هر دو به خریداری این کتاب پس از آن برنده این بچه خوک در سال 2016 و در حالی که Emmie پیوست ما کمی بعد همه ما به طور کامل لذت می برد پخت از این کتاب که عبور جهان به ارمغان می آورد و شما را به خانه راه است که جزء اصلی و کارکنان: نان.

داغ نان آشپزخانه است یک دستگاه انکوباتور در نیویورک شرق هارلم و نانوا همه زنان عمدتا مهاجران را که با آنها دستور العمل های honed نسل از آزمون و خطا. این "زنان جهان پخت" نشان داده شده است در وسعت دستور العمل: شما همه چیز را از درهم m'smen به Guyanese نان نارگیل به سطح بین المللی-محبوب نان موز. علاوه بر این ماموریت در پشت داغ نان آشپزخانه و نانوایی است که واقعا الهام بخش—آن را فراهم می کند نانوا خود را با آموزش و پرورش و مهارت های لازم برای مدیریت-پیگیری موقعیت خود را در صنعت مواد غذایی و یا برای شروع غذای خود را کسب و کار.

ما دستور العمل مشترک برای این کتاب چیپس د Tiestoیک اکوادور, تخت, نان پر شده با adriano نقاشی با آبرنگ روی گچ و یا اگر شما به اندازه کافی خوش شانس به یک مرکزی بازار آمریکا نزدیک فتا باعث می شود یک جایگزین خوب است. شیرین گندم خمیر (که با استفاده از بسیار محترم نیم کیلو کره) بود خوش تقابل با شور و پنیر و هنگام سرو با کمی آهک آووکادو و نمک باعث می شود یک ناهار خوشمزه است. Emmie کبابی او و این است که در حال حاضر رفتن به حرکت می کند.

سارا آغاز شده و با نان میمون: Challah خمیر می شود به شکل توپ است که نورد در یک شکر, دارچین, جوز هندی مخلوط کنید. خمیر توپ هستند و سپس تقسیم بین دو قرص نان تابه و پاشیده با بیشتر از شکر مخلوط. این ممکن است به نظر می رسد بیش از حد, اما اعتماد که از آن شده است. قرص است که ظهور کرده است کاراملی شکر در پایین و دو طرف با شکر و ادویه پوسته در بالا. این پاره از هم جدا نان بسیار خوشمزه و اعتیاد آور است.

Tortillas de Tiesto.
چیپس د Tiesto. عکس Amie Bailey
M'smen.
M'smen.

شکوه crowning در Amie تجربه بود M'smen. HBK معروف است این نان و نیویورک Greenmarket است نسخه خود را پر از سبزیجات بازار. این روند به نظر می رسد تهدید آمیز در ابتدا, اما هنگامی که شما را به آن را سرگرم کننده فوق العاده است برای ایجاد و خواهد بود برای کوچک دست به درگیر شدن (آن را کثیف اما سخت به ظروف سرباز یا مسافر تا). هنگامی که خمیر را تا زده و کشیده, مورد علاقه خود را ظرف چدن, راه عالی برای تولید یک لایه با ظرافت flatbread مناسب برای شنا به سوپ یا تاشو در اطراف سبزیجات مورد علاقه خود را و یا پروتئین است.

وجود دارد چند بلوک سکندری در این کتاب به خصوص به صورت جدی بیکر. هیچ levain مبتنی بر نان دستور العمل تحمل نیست جایگزینی بسیار خوب وجود دارد و برخی از جزئی تناقضات. در پایان شما باید برای رفتن با روح کتاب و فقط شیرجه رفتن در و سعی کنید آن را خیلی دوست دارم که چگونه این زنان انجام داده اند در حال حرکت به یک کشور جدید راه اندازی یک کسب و کار و رفتن از آن. و واقعا آیا این یکی از درس های زندگی را به عنوان به خوبی به عنوان نان ؟

همه ما کاملا پخت این کتاب است. وجود دارد انواع نان دستور العمل های بسیاری از قرار دادن نان در زمینه با پیگیری ظروف و همراه و داستان های شخصی برجسته نانوا که بسیار سخاوتمندانه با دانش خود را. ما واقعا قدردانی است که متوسط خانه بیکر نخواهد بود صالح توسط نیاز به تخصص مواد تشکیل دهنده و یا داد و بیداد کن روش و می تواند شیرجه رفتن با انتظارات واقع بینانه از موفقیت است. این چیزها همه در ترکیب برای ایجاد یک منحصر به فرد و قابل ستایش آشپزی که درگیر نانوا از تمام سطوح و در حالی که این یک کتاب نیست برای رفتن به یک نظریه واحد و یکپارچه از نان آن است که جشن اشتراکات مردم از طریق تنوع نان در سراسر جهان است.

نوشته شده توسط موسس و مدافع حقوق زنان و مهاجران Jesamyn Waldman رودریگز و نویسنده پرفروشترین جولیا Turshen (که همچنین تاسیس حقوق صاحبان سهام در جدول), داغ نان آشپزخانه شما را در یک سفر از طریق سنت های آشپزی از برجسته نانوا و در سراسر جهان است. همه چیز از معروف خود را درهم M'smen به چیپس د Tiesto (که یک گیرنده از درآمد حاصل از تلاش های ما گفت: "Um شما به من در نان و پنیر...") ایجاد یک پنجره جدید به یک سنت و فرهنگ که ممکن است شما تا به حال لذت بردن از لذت بردن از.

تجربه ما با این دستور بود و همواره مثبت و اغلب تعجب آور است. این چیپس د Tiesto را تبدیل به یک مورد علاقه در خانه با همه ما است. سارا میمون نان بود "اعتیاد آور و خوشمزه" و Amie را M'smen نگاه تهدید آمیز در نگاه اول اما ایجاد یک نور و پوسته پوسته flatbread بود که فوق العاده سرگرم کننده را. Emmie کبوتر به ازلی نان بخش با گندم Chapatisاجازه داده است که عطر و طعم دانه واقعا درخشش را از طریق. ساخت این نان بود و روشنگر تجربه در سراسر هیئت مدیره ما را تشویق به سعی کنید چیزهای جدید و به درمان آرد و آب به ابتدای مسیر به چیزی خوشمزه است.

وجود دارد چند مبارزات در طول راه. یک تناقض در اینجا در یک همکار نسخه یک استفاده از preferment به جای استارت وجود دارد (که ما تعجب آور و همچنین قابل درک است) اما به طور کلی از دستور العمل های ساخته شده از احساس و تصفیه شده را با دقت که تجاری نانوایی نیاز دارد. پیشنهاد ما این است که یادگیری به رول با آن را به ارزش آن است.

همه از این گفت: سوال این است که همیشه "در مقایسه با چه؟". چرا HBK بیش از همه دیگران ؟ زمانی که ما به عقب نگاه در ما خود انتخاب دستورالعمل آموزش و پرورش تعامل و تسلط بر این کتاب میخ دو از سه (آموزش و پرورش و نامزدی). باید آن را نمی شود یک تهدید سه گانه به دست آوردن عنوان بهترین نان کتاب در تمام زمین ؟ پاسخ این است که همیشه "آن بستگی دارد...".

شما یک جامد بررسی های فنی بزرگ نان در جهان این بستگی به آنچه شما فکر می کنم به عنوان بزرگ نان در جهان.

خواهد شما را در درک چیستی و چرایی از این تکنیک ؟ شما می توانید به تسلط اگر شما به دنبال برای آن به عنوان کتاب واقعا می خواهد به شما نشان دهد و شما باید سعی کنید آن را به جای آن را توضیح دهید. در راه خود را, این زنان منجر شما به کشف اهمیت این نان در زندگی خود و این بستگی به تمایل خود را برای رفتن در این سفر با آنها.

شما استاد تکنیک های جدید? اگر شما قرار دادن در تلاش است که آنها پاسخ مثبت است اما این نیست رسمی لبخند استخوان. آن را به شما آموزش پخت مانند این زنان که آموخته اند از مادران و مادربزرگ--ارگانیک از ابتدا و خوشمزه اگر نه از لحاظ فنی عالی-است که شاید آنچه ما نیاز داریم در این زمان و به این بستگی دارد که آیا یا نه شما مایل به گوش دادن به صدای خود را و قصه های مواد غذایی خود را می گوید.

داغ نان آشپزخانه ایجاد عدالت از طریق انرژی است. آنها را نان آور. آنها نیز ساخته شده واقعا کتاب عالی برای افرادی که به دنبال یک راه برای کشف نان به عنوان کارکنان تحت اللفظی از زندگی در سراسر جهان و از همه مهمتر در خانه.

که از این کتاب شما فکر می کنم شما خواهید بود پخت ، به ما بگویید که در نظرات زیر!
این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب