سالاد ترفند من آرزو می کنم من یاد گرفتم که هر چه زودتر

من را دریافت نمی اشتباه: من عاشق سیر را سزار, سس, کباب گلدان یا سیب زمینی تراشه شیب. اما گاهی اوقات و به خصوص

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 31 اردیبهشت 1399

من را دریافت نمی اشتباه: من عاشق سیر را سزار, سس, کباب گلدان یا سیب زمینی تراشه شیب. اما گاهی اوقات و به خصوص وقتی که می آید به گرم-آب و هوا سالاد—من می خواهم سیر حرکتنه سیر. نجوا و نه فریاد.

تا به حال به این سادگی به معنای استفاده کمتر سیر را در سس سالاد. اما در حالی که خواندن طبخ چیزی توسط ملیسا همیلتون و کریستوفر Hirsheimer (نابغه پشت این مرغ سوخاری, ران و, این ادویه-تخم مرغ سرخ شده), من تصادفا یک استراتژی دقیق:

"به جای اضافه کردن آن را به سرکه بریزید و یا پانسمان...فقط مالش داخل کاسه سالاد با یک پوست کنده میخک."

به عنوان نویسنده در توضیح این گام ساده نگه می دارد به عقب که پانچ-شما-در-این-صورت تندی در حالی که هنوز هم با اضافه کردن "مقدار زیادی از عطر و طعم ظریف به سالاد." فکر می کنم از چرخش یک پوست مرکبات در اطراف لبه یک لیوان نوشیدنی—نوشیدنی دستاوردهای تمام مزایای این ماده (روشنایی! طراوت و چالاکی! Vibes خوب!), اما آشکارا مرکبات-y است.

شما می توانید نشان کردن این ترفند در چند مکان: سالاد است که برای سیر (که شما می خواهم برای به تن کردن) و سالاد که نیست (که شما می خواهم برای dial up). با سابق فقط جست و خیز سیر در پانسمان و فصل کاسه به جای.

در حالی که ما در آن هستیم گرچه چرا توقف در سبزی های برگ دار? سیر-مالش کاسه سالاد ماکارونی, سالاد خیار یا سالاد کلم بروکلی.

هنگامی که سیر میخک انجام آن کار یخچال در ظروف محفوظ از هوا (پیچیده شده اگر شما می خواهم) قرار داده و نسبت به چیزی هدفمند سیر در عرض چند روز.

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

اما مواد غذایی سردبیر در Food52. قبل از این او از بسیاری از شغل های عجیب و غریب همه در همان زمان. فکر می کنم در: هم بزنید سرخ کردن رشته فرنگی "در پرواز" پخت ده ها تن از شیرینی در ساعت 3 صبح, بررسی رستوران ها و نوشتن مقالات در مورد همه چیز از چگونه به استفاده از پس مانده غذا, پوره سیب زمینی به تاریخ از پای در کارولینای شمالی. در حال حاضر او زندگی می کند در نیوآرک نیوجرسی با شوهرش و خود را گربه کره. باشید هر سه شنبه برای انجام پخت و پز, ستون, بزرگ, کوچک, ی دستور غذاها, همه چیز در مورد عطر و طعم بزرگ و کوچک لیست مواد تشکیل دهنده. و ببینید چه چیزی او را تا به در Instagram at @emmalaperruque.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن