راه راست را به فروشگاه پیاز

من با استفاده از پیاز تقریبا هر روز—می شود آن را برای پرتاب هم شربت خانه, پاستا, من از رفتن به بروکسل جوانه سالاد (این رو بهترین crunch) یا پایه ای برای برخی از نوع پر رو-stewy بپوشانید.

به طور طبیعی من تمایل به خرید مقدار زیادی از پیاز در یک بار پس از ذخیره سازی آنها را به راه راست (به طوری که آنها به عنوان طولانی به عنوان امکان پذیر است) کلیدی است. به دلیل وجود دارد هیچ چیز بدتر از یک احساساتی-کپک زده پیاز که دیگر قابل استفاده است.

اگر شما بیش از حد نفرت هدر رفتن مواد غذایی, سپس شما به جای حق آمده است. در اینجا چگونه به فروشگاه پیاز هر کدام راه—این که آیا شما فقط برداشت آنها را از فروشگاه و یا در حال حاضر قطعه قطعه و تکه آنها.

از فروشگاه ما

زمانی که ذخیره سازی کل پوست لامپ پیازوجود دارد چند چیز در ذهن نگه دارید. چیزهایی اول اول: نگه داشتن آنها را در یک نقطه که خنک و تاریک و خشک است. تهویه نیز مهم است—اگر شما نگه داشتن آنها را در یک نقطه که در آن آنها می توانند مقدار زیادی از هوا گردش خون شما کاهش عمر مفید خود را (به همین دلیل نگه داشتن آنها را در کل پستی بالا, کیسه و یا ظروف مهر و موم شده است ایده آل نیست).

شما می توانید آنها را در ظروف با سوراخ هوا تنفس مش کیسه, یا حتی هوس (به طور جدی). در اینجا این است که چگونه با توجه به سردبیر سابق, Lindsay-ژان سخت: “یک جفت [حذف] هوس رها کردن یک پیاز را به پا و کراوات یک گره در بالای آن است.” تکرار این روند را با باقی مانده پیاز و چسبیدن به آن را در خنک کابینه. “وجود دارد هیچ راه بهتری برای به حداکثر رساندن جریان هوا در اطراف پیاز خود را در حالی که به طور همزمان نگه داشتن آنها را از هم جدا و بدون رطوبت. هر زمان که شما نیاز به یک پیاز به سادگی تیک یکی است.”

در حالی که توصیه می شود برای ذخیره کل پوست پیاز در یخچال (آنها را جذب رطوبت و تبدیل شدن به احساساتی با سرعت بیشتری راه است که شما کاملا باید آنها را در یخچال اگر آنها را پوست کنده نیم برش و یا قطعه قطعه.

فروشگاه پوست کنده نصف شده و ورقه شده پیاز در ظروف شیشه ای مهر و موم شده (پلاستیک ممکن است جذب خود بوی) در یخچال; پیاز پوست کنده را حدود دو هفته گذشته در این راه و پیاز را برای یک هفته تا 10 روز است. پخته شده و پیاز نیز باید ذخیره شده در یخچال (ظروف مهر و موم شده دوباره برای برنده شدن) به مدت سه تا پنج روز.

یکی دیگر از ترفند مفید برای نگهداری پیاز? استفاده از فریزر خود را!

شما لازم نیست برای انجام خیلی: به سادگی قرار داده خام پیاز را در یک فریزر امن zip-top کیسه فشار هوا به عنوان آنجا که ممکن است و پاپ آن را در فریزر; اگر شما می خواهید به نگه داشتن آنها را از چسبیدن گسترش آنها را بر روی یک ورق-تابه یا ظرف پخت کم عمق و مسدود کردن آنها را برای یک تا دو ساعت قبل از انتقال به یک ظرف. آنها آخرین بار در آنجا به مدت شش ماه یا بیشتر.

در حالی که ما توصیه نمی با استفاده از یخ پیاز خام در ظروف که در آن آنها بروید, نپخته (مانند guac یا سالاد) آنها را یک به یک+ علاوه بر این به خورش braises و سس. شما همچنین می خواهید برای جلوگیری از استفاده از این دسته برای caramelizing بیش از حد, به عنوان آنها می تواند تبدیل به یک کمی آبکی پس از روی لئامت دادن در فریزر.

شما می توانید, اما, کاراملی, پیاز, از تازه برش پیاز و توقف آن; نگه داشتن خود را منجمد پیاز کاراملی در مکعب یخ سینی قوطی زیپ بالا, کیسه یا یک ظرف مهر و موم شده. اساسا جهان پیاز.


چگونه می توانم شما ذخیره پیاز? به ما بگویید که در نظرات زیر!

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>