Padma Lakshmi شمار یک سوال دشوار است به او دختر کریشنا در قسمت سوم از جدید Hulu docu-سری طعم ملت: "آیا شما ترجیح می دهند پنکیک آمریکایی به dosas?" Dosa بودن کاغذ-نازک ترد-لبه مرزه جنوب هند کوکوی ساخته شده از زمین عدس و آرد برنج است که او با خوردن سه در یک نشسته و پنکیک آمریکایی بودن کرکی پشته صدر با کره و شربت. پس از شور و مشورت کریشنا پاسخ, "من دوست دارم پنکیک...اما من فکر می کنم من ترجیح می دهم dosas به وافل."
لاکشمی است برخورد با این دوگانگی از مواد غذایی خود را هویت به عنوان یک هندی-آمریکایی فرد پس از نقل مکان به ایالات متحده هنگامی که او چهار ساله است. خوردگی از dosas—که او را بیشتر, دلتنگ, راحت واسوده راحتی مواد غذایی—در برابر کسی که شام میخورد اصلی چیزی است که او می کند ، او باعث می شود اتاق برای هر دو در یکشنبه brunches در خانه با پدر و صدق می کند که طرز فکر را برای بقیه زندگی خود را بیش از حد. او مجبور نیست به را انتخاب کنید به هندی یا آمریکایی در هر روز داده می شود.
دیدار Padma Lakshmi نابغه *تقریبا* بدون کوک تابستان مواد غذایی راحتی
چه پشت Padma Lakshmi ما فکر می کنم ما می دانید ؟
در لاکشمی جدید نشان می دهد او به بررسی مهاجر مواد غذایی و چه "آمریکا" مواد غذایی واقعا به معنی. در ابتدا او مردد به کانون توجه قرار دادن بر روی خودش به جای تمایل به برجسته کردن و حمایت از سرآشپزها و آشپزها در سراسر کشور به عنوان یک "راهنمای تور برای جوامع که اغلب نمی توانید جریان اصلی پوشش," او توضیح می دهد که بیش از یک زوم تماس بگیرید. اما در نهایت با تشویق از او اجرایی تولید سارینا رم—یک عضو با استعداد نشان می دهد بیشتر زنان-از-رنگ خدمه و او قادر به نشان دادن Jackson Heights, ملکه (محله او در) و آن پیچیده و گسترده ارائه شده از غذاهای هندی.
قسمت دیگری از طعم ملت بررسی سان فرانسیسکو محله چینی ها و ریشه های چینی-آمریکایی ظرف نوعی غذای چینی. (نیم, چینی, کمدین, Ali Wong است راهنمای تور خود را در قسمت و هیچ زمینی ایده آنچه در آن است.) لاکشمی تشبیه مرغ چراغ پیشانی مدل tikka سرگرمی به عنوان نوعی غذای چینی هندی پخت و پز—یک ظرف است که به خوبی شناخته شده به آمریکایی ها و به عنوان یک کلیت از همه مواد غذایی هند تنها بودن "نا مشروع با رمز و راز گوشت شناور در آن است." در حالی که در واقعیت وجود دارد خیلی بیشتر به منطقه ای غذاهای هندی است که "واقعا نمی شنود گذاشته شده در ایالات متحده با توجه به من."
چرا ؟ لاکشمی توضیح می دهد: "به این دلیل است که مردم بسیاری از تصورات غلط در مورد مواد غذایی هند است و از آنجا که هند یک کشور پهناور نه فقط از لحاظ جغرافیایی بلکه از لحاظ فرهنگی. شما باید به عکس آن تقریبا مانند اروپا تحت یک دولت فدرال است. شما می توانید سفر با ماشین یک ساعت و [حتی در این فاصله کوتاه] مردم خواهد بود صحبت کردن کل یک زبان دیگر. آنها با پوشیدن لباس های مختلف آنها در حال خوردن غذاهای مختلف آنها شاید دعا به خدا های مختلف و در عین حال همه آنها را."
از فروشگاه ما
هدف از نشان دادن و به نمایش گذاشتن بسیاری از طرف های مختلف از غذاهای و فرهنگ است که نادیده گرفته شده است. "ما در حال غذا خوردن [مهاجران] مواد غذایی, اما ما که اغلب اجازه دادن به آنها را برای خود صحبت می کنند و یا به ما نشان میدهد چه چیزی در پشت این مواد غذایی چه فرهنگ خود و جایی که از آن می آید." و این چیزی است که لاکشمی است که در اینجا به انجام, به نمایش گذاشتن به همه چیز از مواد غذایی تایلندی (که نیست فقط پد تایلندی) به burritos در مرز مکزیک به یک نگاه در عمق در Gullah Geechee آشپزی در جنوب.
از تمام غذاهای لاکشمی بررسی در طول سری dosa بازدید نزدیک به خانه, به دلیل آن را یکی از قدیمیترین مواد غذایی خاطرات. در دو سال او نشسته و تماشا مادر بزرگ او سخت کار کردن برنج به صورت خمیر در مخزن بزرگ, تخت, دو-پا گسترده ای سنگ. یادآوری روند خسته کننده لاکشمی نشان می دهد با حرکات دست های خود را چگونه از تخمیر برنج و عدس را با دقت در ترکیب به رب و نازک با آب تازه dosa خمیر. مادر بزرگ او را که هر روز برای 10 نفر که لاکشمی یک کودک بود; هنگامی که او به اندازه کافی برای استفاده از stovetop در سن 12 سالگی, من در نهایت آموخته او این روش را به صورت کامل dosa.
عمه Bhanu—که به دستور او با ما به اشتراک گذاشته برای سرگرمی dosas و نارگیل, ترشی, همه هماهنگ از طریق یک بلند واتساپ زنجیره ای ادامه داد: این سنت هر زمان که لاکشمی بازدید خود را در هند است. حتی پس از مهمانی تا 4 صبح اگر یک گروه از آنها آمد به خانه Bhanu را بخواهید اگر آنها می خواستند برخی از تازه dosas. آن را تبدیل به یک زبان عشق است که لاکشمی منتقل شده است به او دختر بیش از حد—حتی اگر کریشنا گاهی اوقات ترجیح می پنکیک.
سرگرمی Dosa با نارگیل ترشی از Padma Lakshmi
مشاهده دستور غذامواد تشکیل دهنده
خانه Dosa خمیر (توجه داشته باشید: شما همچنین می توانید خرید تهیه خمیر خود را از محلی هندی فروشگاه): | |
3 | فنجان سفید دانه بلند برنج |
1 1/4 | فنجان urad dal (سفید گرم عدس) |
1 | قاشق غذا خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
1/4 | جام کانولا یا untoasted روغن کنجد |
Aloo تاپیک: | |
4 | یوکان طلا, سیب زمینی پوست کنده و برش را به تکه های 1 اینچی (حدود 4 لیوان) |
2 | قاشق غذاخوری کانولا یا untoasted روغن کنجد |
1/2 | قاشق چای خوری و قهوه ای یا سیاه دانه خردل |
1 | قاشق چای خوری urad dal (سفید گرم عدس) |
2 | پیاز زرد را به برش نازک هلال |
1 | جام به 2 فلفل سبز مانند سررنس قطعه قطعه را به شکل نوارهای باریک درازا |
1/2 | قاشق چای خوری پودر زردچوبه |
1 | قاشق چای خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
1 1/2 | قاشق غذا خوری آب لیمو (از لیمو 1/2) |
1/3 | فنجان گشنیز تازه (برگ و ساقه) خرد شده |
نارگیل ترشی: | |
1 | چلپ چلوپ کانولا یا untoasted روغن کنجد |
1/2 | قاشق چای خوری chana dal (تقسیم زرد گرم عدس) |
1 | تازه نارگیل خشک و پوست کنده و برش را به تکه های کوچک (یا 10 اونس منجمد و نارگیل رنده شده) |
2 | به 3 تازه فلفل سبز مانند سررنو |
1 | قاشق چای خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
Tadka (خو ادویه جات ترشی جات) برای نارگیل ترشی | |
1 1/2 | قاشق غذاخوری روغن کانولا |
1/2 | قاشق چای خوری سیاه یا دانه خردل قهوه ای |
1 | قاشق urad dal (سفید گرم عدس) |
1 | قرمز خشک شیلی |
1/4 | قاشق چای خوری انقوزه |
12 | به 15 برگ کاری |
خانه Dosa خمیر (توجه داشته باشید: شما همچنین می توانید خرید تهیه خمیر خود را از محلی هندی فروشگاه): | |
3 | فنجان سفید دانه بلند برنج |
1 1/4 | فنجان urad dal (سفید گرم عدس) |
1 | قاشق غذا خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
1/4 | جام کانولا یا untoasted روغن کنجد |
Aloo تاپیک: | |
4 | یوکان طلا, سیب زمینی پوست کنده و برش را به تکه های 1 اینچی (حدود 4 لیوان) |
2 | قاشق غذاخوری کانولا یا untoasted روغن کنجد |
1/2 | قاشق چای خوری و قهوه ای یا سیاه دانه خردل |
1 | قاشق چای خوری urad dal (سفید گرم عدس) |
2 | پیاز زرد را به برش نازک هلال |
1 | جام به 2 فلفل سبز مانند سررنس قطعه قطعه را به شکل نوارهای باریک درازا |
1/2 | قاشق چای خوری پودر زردچوبه |
1 | قاشق چای خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
1 1/2 | قاشق غذا خوری آب لیمو (از لیمو 1/2) |
1/3 | فنجان گشنیز تازه (برگ و ساقه) خرد شده |
نارگیل ترشی: | |
1 | چلپ چلوپ کانولا یا untoasted روغن کنجد |
1/2 | قاشق چای خوری chana dal (تقسیم زرد گرم عدس) |
1 | تازه نارگیل خشک و پوست کنده و برش را به تکه های کوچک (یا 10 اونس منجمد و نارگیل رنده شده) |
2 | به 3 تازه فلفل سبز مانند سررنو |
1 | قاشق چای خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
Tadka (خو ادویه جات ترشی جات) برای نارگیل ترشی | |
1 1/2 | قاشق غذاخوری روغن کانولا |
1/2 | قاشق چای خوری سیاه یا دانه خردل قهوه ای |
1 | قاشق urad dal (سفید گرم عدس) |
1 | قرمز خشک شیلی |
1/4 | قاشق چای خوری انقوزه |
12 | به 15 برگ کاری |
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- بهترین سالاد ریسندگی برای آشپزخانه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- بهترین سقف برای طرفداران ایوان و پاسیو
- بهترین راه برای ذخیره کرفس ممکن است شما را متعجب
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- لایحه اجازه دهید کودکان ماندن در پدر و مادر Tricare طرح تا سن 26
- خرید کربنات پتاسیم - بازرگانی آسمان تجارت
- Camp Lejeune دریایی اند غرق در پایگاه