3 Riffable پخت غذاها از فرقه های مورد علاقه بیکر دومینیک انسل

برای بسیاری از دومینیک آنسل و Cronut™ مترادف هستند. پس از تولد خود را در سال 2013 هزاران نفر (اگر نه ده ها, صدها نفر) اندود شده اند تا در خارج از انسل را eponymous نانوایی در سوهو سعی کنید تااینکه یک شاهکار شیرینی مهندسی: کرم پر سرخ شده حلقه ای از کروسانت-ish خمیر.

رستوران منتقد Tejal رائو تلقی ایجاد یک “شاهکار” زمان مجله آن را به نام یکی از 2013 بهترین اختراع و ثبت اختراع ایالات متحده و دفتر علائم تجاری دوبله این ایده ارزش trademarking. محبوبیت خود را حتی موجب انتشار یک کتاب آشپزی دومینیک آنسل: این دستور العمل های مخفیکه در آن وجود دارد در دستور محرمانه (در آن طول می کشد سه روز از آغاز به پایان برساند).

آیا شما با آنها موافق (و بیشتر از امریکا) یا نه علاوه بر این نقطه است. یک روند خوب که فقط یک ایده است که می سوزد درخشان و روشن اما به ندرت به آزمون زمان ایستاده.

مهارت هر چند کندتر سوزاند. هر کس می تواند پخت, انسل جدیدترین کتاب های بدون عارضه طعمه از مهارت های پیچیده (fonçage, nappage مونتاژ یک کیک موس) است با این آرام قدرت است.

کتاب باز با این ایده که همه چیز ساخته شده از بلوک های ساختمان. در شیرینی وجود دارد این پایگاه: pâte à choux, ladyfingers بادام, کیک وانیلی, کیک پوند مرنگ. پر کردن و پس از اتمام: کرم شیرینی ganache, مربا, mousses. سپس مجلس: ساخت یک میوه ترش, لایه, کیک, کیک موس; چگونه برای لعاب یک کیک.

مسلح با این بلوک خواننده است که مجهز به ترکیب و ترکیب آنها را بی وقفه محدود تنها با تخیل خود را. مسلح با این بلوک هر کس می تواند همه چیز پخت به وجود.

صفحه بندی از طریق قشنگ و دقیق آموزش heartwarming, شخصی, حکایات و تصاویر کاملا (هر چند نه frighteningly) پس واضح ترش پوسته احساس به عنوان اگر او راست وجود دارد در سراسر یک سنگ مرمر جزیره نورد sablé در کنار شما.

انسل وجود دارد به دوره-درست اگر شما pâte à choux به نظر می رسد کمی خشک: “گاهی اوقات خمیر خشک کردن کمی بیشتر در تابه و می تواند در بیشتر از تخم مرغ,” او می نویسد. و برای به اشتراک گذاشتن در جشن خود را (و امداد) در دكه کروسانت مقطع: “ما اجازه همزمان آه—برای [بیکر] این یکی از تسکین; برای من یکی از رضایت است.”

چه خواننده حریص و آیا با همه این باقی مانده از بلوک های ساختمان که دسر پخش شده است ؟ این نهایی, خوشمزه, چالش—برای حرفه ای سرآشپزها شیرینی و تازه کار آشپز خانه به طور یکسان می توانید کیک خرده خمیر تکه و فوق العاده رویه خامهای کیک یا شیرینی بود دوباره تصور, داده, دوم, سوم, چهارم زندگی ؟ انسل ارائه می دهد توجهی بله—در این گزیده ای از کتاب جدید خود, ما به یاد بگیرند که وجود دارد هیچ چیز مانند تکه—فقط بیشتر دسر.

از فروشگاه ما


در حال رشد با منابع چند چپ خانواده من تقلا برای قرار دادن مواد غذایی بر روی میز است. ما یک خانواده شش—من پدر و مادر من سه خواهر و برادر و مادر بزرگم به علاوه همه ما گربه ها و سگ ها—زندگی تنها و خاموش پدر من کارخانه-کارگر حقوق و دستمزد. در فرانسه حقوق شد و پرداخت به صورت ماهانه و بدون بودجه مناسب ما اغلب می تواند از پول برای مواد غذایی نسبت به پایان ماه. این چیزی است که شما فقط کمی از شما یاد بگیرند به انجام بسیاری با آن است.

این بود که به ویژه از مواد غذایی است. آن مسحور برای تماشای مادر من جلو و با هم شام هر شب. در اولین شب او را کباب آهسته یک مرغ کامل بیش تکه سبزیجات ریشه ای. شب بعد او را انتخاب کردن هر چه گوشت باقی مانده بود در لاشه مرغ و شیر یا خط آن را با ماکارونی اضافه کردن پس مانده غذا سیب زمینی سرخ شده و هویج از شب قبل. سرانجام در شب سه, او را خورش مرغ استخوان ها و هر گونه سبزیجات مانده در آب و سپس مخلوط آن را همه با هم برای ایجاد یک ومزه آش. مادر من یک آشپز بزرگ است اما من هنوز هم عاشق تماشای او و ارائه دست من است. چگونه جادویی آن بود که ما رستاخیز می تواند یک تعداد انگشت شماری از فروتن تشکیل دهنده هر شب اجازه می دهد آنها را برای زندگی کردن سه زندگی می کند به جای یکی. آن را در طول این لحظه که من برای اولین بار درک آنچه در آن به معنی واقعا می دانم که چگونه به طبخ. برای طبخ این است که هر جزء یا عنصر برای تمام طول عمر خود.

ما نمی خوردن دسر ، یک بار در در حالی که برای مناسبت های خاص وجود خواهد داشت چیزی شیرین—ساده وانیلی کیک با کرم شیرینی Chantilly خامه و توت فرنگی تازه از سوپر مارکت. مهم نیست که چقدر پر بودم من همیشه روشن بشقاب من که نادر تکه از کیک. اما مانده کیک به هیچ وجه نزدیک به عنوان جادویی که مرغ مانده. شما نمی تواند repurpose آن را به چیز دیگری به طور کامل پس ما ارسال خواهد باقی مانده برش خانه ما مهمان و یا غذا خوردن آنها را خودمان تا کیک بیش از حد کهنه به لذت بردن از. زندگی یک کیک احساس متاسفانه کوتاه است. و من به اشتباه فکر کردم من می توانم خلاق که آن را به پس مانده غذا دسر.

در اولین روز مدرسه آشپزی من متوجه شدم این قضیه درست بود. باز کردن شیرینی پیاده روی در فریزر, من متوجه شدم که تقریبا هیچ چیز تا کنون دور انداخته می شود. هر عنصر پیچیده شده بود محکم برچسب با تاریخ و نام مواد تشکیل دهنده با یک Sharpie در آشپزخانه نوار پوشش و انباشته در ورق سینی. تمام purées بودند در یک طرف تمام موارد و بستنی در طرف دیگر و دبستان در وسط. وجود یک مصداق از doughs و کرم دروغ خفته انتظار برای تبدیل به یک دسر. کیک تکه سمت چپ بیش از پیرایش ورق شکلات کیک موس شکلات entrêmets بودند و دور انداخته بودند; آنها از تست و هم پاشیده بیش از بستنی. Ganache می تواند منجمد و نورد به قارچ.

برخی ممکن است دیده می شود این ردیف از برچسب به عنوان اجزای باقی مانده اما نه راه من. من احساس همان ثروت از امکانات است که من زمانی که من به تماشای مادر من کباب مرغ کامل. من مطرح شد به دیدن نبود اما بالقوه است. در بین سخنرانی ها و تظاهرات تصور امکانات هر بلوک ساختمان در قنادی پیاده روی در فریزر یکی از فعالیت های مورد علاقه من. و این چیزی است که من می خواهم به شما آموزش در مورد پخت و پز و پخت: هر دستور العمل هرگز فقط برای یک دسر, اما این جزء به صورت نامحدود انواع دسر.

در پایان یک روز طولانی از کلاس های ما می خواهم همیشه تمیز کردن آشپزخانه و درس با هم. متوجه شدم چقدر شل و ول سطل زباله شد تنها با یک حلقه در بالا برای نگه داشتن کیسه و یک پایه. هر کیسه زباله نازک و شفاف و من در تعجب بودم که چرا ما برای دوام بیشتر گزینه های. سپس یک روز من دیدم آشپز به دنبال مشتاقانه در یک کیسه زباله. من به تماشای او به عنوان آن را باز کرد و شروع به حفاری به آن, از بین بردن محتویات آن است. یک دانش آموز تا به حال پرتاب دور برخی کبود انواع توت ها را که مناسب برای ترش. خشمگین, آشپز برداشت توت ها یکی یکی و دانش آموز را بشویید و آنها را خشک. کبود, انواع توت ها شد و در نهایت تبدیل به کاملا خوشمزه مربا و همه متوجه منظور از پاک کردن کیسه های زباله. من خندید که من متوجه شدم تنها جایی که من آغاز شده بود: ساخت گنج زباله—و مهمتر اینکه “سطل زباله” بود که همیشه یک گنج برای شروع با.

مورد علاقه شما چیست, اب زیر کاه راه repurposing شیرینی تکه? لاف زدن در مورد آن را در نظرات!

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>