معرفی خواص ماهی شیر

ماهی شیر و دیگر مواد غذایی  موجود در دریاها دارای اسید چرب مفید یعنی سرشار از امگا ۳ می باشند. این اسید ه

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 3 اسفند 1400

ماهی شیر و دیگر مواد غذایی  موجود در دریاها دارای اسید چرب مفید یعنی سرشار از امگا ۳ می باشند. این اسید های غیر اشباع برای کارکرد بهتر بدن بسیار ضروری هستند. این نوع اسید های ضروری که در بدن ساخته نمی شود باید توسط مصرف مواد غذایی هم چون ماهی شیر تامین گردد. امگا ۳ در سلامت بدن نقش های مفیدی را ایجاد می کند  و خاصیت فراوانی دارد.

از جمله خواص ماهی شیر:

کمک به سلامت قلب، کاهش چربی کبد، بهبود عملکرد اعصاب و کاهش افسردگی، جلوگیری از ابتلا به آلزایمر، جلوگیری و کاهش ریزش موها، کاهش پیش فعالی، مقاومت در مقابل اشعه فرابنفش خورشید، مبارزه با بیماری های خود ایمنی، بهبود بیماری های مفاصلی، بهبود باروری و جلوگیری از زایمان زودرس.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن