چرا آمریکایی ها بیشتر از خرید شیر کنسرو شده?

در فروشگاه مواد غذایی روز دیگر من و همسرم مواجه پاک قفسه پس از پاک قفسه. بیشتر آرد. ماکارونی. نوع آرد مورد اس

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 12 اردیبهشت 1399

در فروشگاه مواد غذایی روز دیگر من و همسرم مواجه پاک قفسه پس از پاک قفسه. بیشتر آرد. ماکارونی. نوع آرد مورد استفاده برای ایجاد ماکارونی. جو دو سر شیر است. اما به ما لذت مطلق و سردرگمی کنسرو شیر بخش به نظر می رسد دست نخورده.

من را دریافت نمی اشتباه—من چیزی در مقابل شیر جو (یا بادام کنف بادام یا نارگیل برای ماده). آن را نه فقط آنچه که من در نظر می گیره. آیا ما آماده خانه فلوریدا سالانه فصل طوفان و یا یک بیماری همه گیر اولین چیزی که ما نگران این است که ما کنسرو شیر موجودی.

اگر شما فقط قاشق در حالی که خیساندن tres leches cake یا slurped ویتنامی قهوه سرد کردن بیش از حد به سرعت شما را با آشنا moreish بودن از تبخیر و تغلیظ شده شیر است. آنها فوق العاده شیری, برشته, تقریبا مورد پسند در عطر و طعم. من با استفاده از هر دو با رها—خامه خورش و لعاب چسبنده; من حتی فقط آن را بنوشید ، بنابراین شما ممکن است درک کنند که چرا به طور کامل مواجه نگردند کنسرو شیر بخش (در مقابل نابود قفسه پایدار شیر جو بخش) در فروشگاه من سر در گم. چرا بیشتر آمریکایی خرید و پخت و پز با حتی نوشیدن کنسرو شیر به طور منظم—و به خصوص در حال حاضر ؟

پرو هیچ غریبه ای به قفسه پایدار ، این معمول است برای کودکان به قسمت های مساوی شیر خشک و آب گرم از یک بطری کودک یا sippy cup (من). اما زمانی که ما از نقل مکان به امریکا (American) مادر روشن ما به شیر تازه او رشد کرده بود ، من به یاد داشته باشید که چگونه با شوق و ذوق او در خدمت آن به من; من دهان. او سعی کرد با اضافه کردن شکر به آن را خوش طعم تر, اما من نمی خواهد تکان دادن. که در آن من بود lechecita? یکی که رنگ هلو و کرم و طعم مانند یک آغوش گرم?

مامان من فکر می کردم که شیر تازه بود و لوکس منحصر به فرد این کشور است. نوشیدن آن مشخص شده و ما به عنوان آمریکایی ها و او می خواست ما را به جذب و به سرعت به عنوان امکان پذیر است. ما آموخته بودند به این باور است که پرو طعم برای قفسه پایدار شیر یکی از ضرورت نیست چشایی; پرو است, بعد از همه, یک کشور در حال توسعه.

پدر من دنبال کت و شلوار و تعویض کنسرو شیر برای تازه خود را در خانه پخت و پز. چون شیر تازه است که به طور طبیعی شیرین است و حاوی آب بیشتری را به خود huancaína سس پنیر خامه ای و ají زرد, شیلی, سس فاقد عمق و بدن—چیزی فقط شیر تبخیر می تواند ارائه. من پرو-دوستان آمریکایی خواهد روان در مورد لیوان سنتی شکلات داغ مادران خود و یا grandpa and grandma ساخته شده در noche بونا. اما پدرم شب کریسمس شکلات هرگز بدستآمده همان پاسخ عاطفی از من.

خود من تلاش در بازآفرینی خامه پرو ظروف نیز سقوط تخت. من ají د gallina, یک, خامه, مرغ, خورش آبکی بود. من leche asada پخته کاستارد با burnished, بالا, طعم مانند روح خود را—هرگز به اندازه کافی غنی بیش از حد نازک است. هر دو پدر من و من فکر کردم ما شکست ناشی از فقدان یک "بونا منو"—یک دست خوب, پرو, بیان, برای داشتن یک استعداد ذاتی برای پخت و پز. ما فکر کردیم که باید شده اند وجود دارد, راز برای موفقیت در ساخت پرو غذاهای چیزی به عنوان مرموز ریشه های خطوط نازکا یا مهندسی از ماچو پیچو. در واقع آن را فقط شیر ما با استفاده از.

تنها به تازگی پیدا کنم که مردم در پرو می توانید شیر تازه; آنها فقط ترجیح می دهند کنسرو شده. من به یاد داشته باشید که بعد من دوباره به راه افتادند و آن را به من huancaína دستور سس—خاطرات من از معشوق lechecita آمد سیل بازگشت. عمق بدن و تنگ که من خیلی اشتیاق برای بازگشت بود. شیر خشک غلیظ خود را در آن زمانی که پختند—بسیار شبیه به کرم های سنگین اما با مقدار زیادی چربی کمتر—ساخت آن را ایده آل برای جلب رضایت, اما نه بیش از حد غنی خامه سس. من ají د gallina در حال حاضر آنقدر خوشمزه است که در آن حتی موفق به کسب یک کوک کردن. هر دسامبر 24th, من در حال حاضر مخلوط مساوی شیر خشک و آب به را شکلات داغ و من در نهایت درک که چرا بسیاری از پرو نگاه به جلو به noche بونا.

شیر خشک به شیر تازه به عنوان دمی ماده صاف و براق است و به براث. یا کاراملی برای عرق پیاز. از طریق کنسرو روند کیفیت از شیر تازه تشدید و تبدیل در حال حاضر خوشمزه مایع به چیزی جادویی. وجود دارد یک محل سابق اما دومی به ارمغان می آورد بسیار بیشتر شخصیت به یک ظرف.

من در حال حاضر در نظر گرفتن هر دو تازه و کنسرو شیر به اصیل و سنتی, درست به پرو-آمریکا تجربه. هر دو شکل به همان اندازه به من پخت و پز (کنسرو شده کمی بیشتر از اواخر سال به دلیل شرایط). در شربت خانه من در حال حاضر من پارمالات (یک شیر UHT من غوطه دادن کوکی ها تازه پخته شده به) قوطی از creme de leite (مناسب برای برزیل stroganoff ماهی تن ماکارونی غذای مرکب از گوشت وارد و میوه شور موس) و شیر تبخیر برای من ají د gallina, creamiest سس ماکارونی و روح-گرمایش پودینگ برنج.

شیر جو ، هیچ کدام برای من.

از فروشگاه ما

آیا شما هم از طرفداران شیر کنسرو شده? به ما بگویید در مورد آن را در نظرات!


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن