این کباب مرغ را به Crispiest پوست همیشه

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 3 اردیبهشت 1399

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


از پانتئون بزرگ کباب مرغ دستور العمل های من پخته زیادی—اما هرگز یکی مثل این: بسیار لطیف و دوار جهت کباب کردن مرغ به سبک گوشت با crispiest ممکن است پوست. قبل از این شده بود یک یا انتخاب.

این روش همچنین به عنوان مبتدی پسند به عنوان آن می شود—آسان برای حک و بسیار دشوار است به طبخ. و ضایعات-مخالف بیش از حد: این طراحی شده است برای کمک به شما را دوست دارم هر تاریخ و زمان آخرین بیت از مرغ و کادمیم به appreciatively, غذا خوردن بخش های کوچکتر از حد معمول است.

شاید بهترین از همه پرنده را عمدتا طبخ خود را—شما فقط مجبور به دخالت و انجام یک کمی kooky چیز در طول راه.

Worth all kookiness.
ارزش همه kookiness. عکس جولیا Gartland.

در آن جشن شور crackly, Frito-esque پوست این دستور العمل می آید از یک تا حدودی تعجب آور محل: یک کتاب آشپزی در مورد روده سلامت. اما به عنوان زیرنویس توضیح می دهد که آن را به یک کتاب در مورد روده سلامت "برای کسانی که عشق غذا خوشمزه."

لیندسی Maitlund شکار سابق غذا ویرایشگر و دستور دهنده در واقعی ساده و BuzzFeedشد الهام برای نوشتن آخرین کتاب آشپزی کمک خود را پس از پخت و پز از طریق او سلامت خود تلاش. "خیلی از رژیم غذایی فرهنگ است صحبت کردن در مورد آنچه شما می توانید و من واقعا نمی خواهم به فکر می کنم در مورد که" لیندسی به من گفت. "وجود دارد بسیاری از دلایل دیگر می خوریم."

او می دانست که او می خواست به شامل آهسته مرغ رست شده در این کتاب است. با تشکر از 300°F فر—برای برخی از زمینه باربارا کافکا نبوغ مرغ آشپز در 500°F—سفید و گوشت تیره هر دو آرامش و تبدیل شدن به سقوط به قطعات حساس بسیار خوبی دوار جهت کباب کردن مرغ, مرغ, از فروشگاه های مواد غذایی. (1)

Lindsay says relax.
لیندسی می گوید استراحت.

گوشت اذوقه و نوشابه-نرم به اندازه کافی به جلو از استخوان به جای به طور رسمی کنده کاری, که اجازه می دهد تا شما را به خوردن تنها تا آنجا که شما می خواهم به جای ارتکاب به کل قطعه. (2) و بر خلاف با حرارت بالا مثل آتش که نژادها از آبدار را خشک اگر شما نمی گرفتن آن در زمان, شما می توانید را فراموش کرده ام این مرغ برای 10 و 15 و حتی 20 دقیقه اضافی در فر و بدون فاجعه است.

در حال حاضر که در مورد پوست: بو کم و آهسته آن را می سازد برای عالی بافر از خشک شدن حرارت فر ("از آن خود کوک!" لیندسی می گوید). اما آن را نمی توانید عمیقا طلایی و ترد—حداقل نه همه خود را در آن. (3)

این است که چرا پس از به آرامی coaxing مرغ به یک بازده سقوط از هم جدا, دولت, لیندسی کشش تمام پوست و انفجار آن در بالا-حرارت فر. هر yanked کردن تکه های بزرگ و کوچک به سرعت ارائه به sizzly عملا مرغ سرخ شده در تراشه های شما می تواند ترشح بیش از brothy مرغ کشیده و به دهان خود را.

در حالی که ناگهانی غرابت از این مرحله به من نفس بریده بریده در ابتدا (فقط من؟), این چیزی بیش از یک رویای متوجه شدم نسخه ای از غریزه همه ما احساس می کنید که کشیدن یک پرنده طلایی از فر—به دزدکی حرکت کردن یک قطعه کوچک هیچ یک را از دست ندهید و سپس یکی دیگر. (به جز این زمان شما باید اجازه نمی متوقف شود.) من همچنین می خواهم به یاد داشته باشید زمان ژاک Pépin ما نشان داد که چگونه به پوست مرغ خام در یک حرکت سریع در Facebook Live, گفت که او به سادگی با مصرف کردن آن لباس خواب.

این لذت مانور کمک خواهد کرد که شما را بیشتر از هر بخشی از خود را بهترین-از-همه-انجمن پرنده و به شما یک شمع کشیده مرغ به بافت را به ساندویچ خود را برنج کاسه و quesadillas تمام هفته و یا حتی توقف برای آینده هستند.

نه ترد بیت هر چند. وقتی از او پرسیدم در مورد انجماد آن لیندسی خندید "بدون پوست بخورید! من فکر نمی کنم که می تواند یک کار سخت." این قطعا نه.

(1) اگر شما تعجب کنید که چرا از نظر علمی این است که پس از هارولد مک گی توضیح می دهد که در مواد غذایی و پخت و پز "به دلیل گرمایش فرآیند تدریجی تر وجود دارد کمتر شدید انعقادی در بافت ها و مایعات کمتر خواهد به طور فشرده در این فرآیند است."

(2) کسانی که استخوان می تواند مستقیما به یک قابلمه آب به صورت نهفته به سهام مرغ با لیمو و سبزی اگر شما می خواهید یک لمونی سوپ مرغ روز بعد و یا فقط با گیاهان دارویی و استخوان اگر شما نمی. هیچ زباله.

(3) کارلا Lalli موسیقی را راه حل خود را نیز-عالی Faux-tisserie مرغ به کت پرنده در ترد ادویه جات ترشی جات مانند زمین رازیانه و شیلی تکه.

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن