در هر زمان از سال می شود آن را خوشبو گرمای تابستان و یا وحشیانه تقلا زمستان—مرکبات را فراهم می کند برقی, طراوت مهلت. پشت پوست ضخیم و تیز و پر جنب و جوش قاچ فصلی هستند starbursts.
من برای یک, هرگز مکث به سفارش یک پرتقال از میوه فروشنده داخل آن سرد ساخته شده و به طور غیر منتظره ای با طراوت با یخچال درجه حرارت. من همیشه یدکی پرتقال برای وعده و لیمو/لیمو برای فشردن به سس سالاد و یا آوردن نور به آوکادو در آشپزخانه من. آنها رول در اطراف من crisper کشو و یا در سراسر آشپزخانه و گاهی اوقات از دست رفته در پشت شیشه در بالای یخچال. من آنها را فراموش و به عنوان اگر در پاسخ به سهل انگاری آنها وجود من shriveling ،
پژمرده لیمو نه تنها کاملا غمگین ناگهان اما تقریبا بی فایده است. بنابراین تصور کنید لذت من زمانی که من اتفاق افتاده پس این هک برای حفظ مرکبات لایو برای طولانی تر است. مانند هر خوب هک آن را ساده و کارآمد و ثابت به کار. هک می آید از مردمی که در Food.com در حال حاضر نابغه ،
10 نکته برای پخت و پز با مرکبات از جوانب مثبت در سراسر جهان
چگونه به کباب مرکبات و 5 راه برای استفاده از آن
به عنوان شما ممکن است قادر به حدس زدن نگه داشتن مرکبات در اوج خود است و همه چیز در مورد رطوبت. پس چگونه شما را که رطوبت داخل متخلخل میوه قبل از آن تراوش می کند به هوا ؟ برای جلوگیری از این روند و مرکبات و نگهداری باید در یک محیط با رطوبت بالا. حفظ مرکبات در یک کاسه آب در یخچال خود sayeth هک. این به این معنی ذخیره سازی آنها ادعا می کنند می تواند خود را نگه دارید میوه های احساس—و مزه تازه تا سه ماه.
این نه تنها مرکبات-حفظ توصیه اینترنت کردم تا آستین خود را ، منابع دیگر پیشنهاد خود را نگه داشتن میوه ها در یخچال در محکم مهر و موم فشرده بالا یا سیلیکون کیف. این باعث ایجاد یک مقیاس کوچک در محیط مرطوب و مانع که لیمو از دست دادن بیش از حد مایع است.
اگر شما را انتخاب کنید به ترک این میوه از یخچال و فریزر مطمئن شوید که شما آنها را در یک اتاق سرد و بدون نور مستقیم خورشید. شما همچنین می خواهید برای شستن و خشک کردن آنها را به طور کامل و مراقبت به آنها انباشته در بالای هر یک از دیگر به عنوان این باعث می شود بیش از حد مقدار رطوبت به جمع آوری. همراه با درجه حرارت است که به احتمال زیاد گرمتر از یخچال و فریزر (هر چند من قطعا نمی دانید که در آن شما زندگی می کنند!), رطوبت و گرما در نهایت تشویق رشد کپک در سراسر لیمو. این است که شاید بدتر از خشک کردن نمونه!
به عنوان هیچ یک دیگر از مارتا استوارت توضیح میدهد: "یک لیمو را nubby پوست است که به خوبی یک محل به عنوان هر رطوبت به جمع آوری." مطمئن شوید که اتفاق نمی افتد او توصیه زیر است: "اگر شما خود را نگه دارید لیمو در معرض خشک کردن آنها را با یک پارچه هر روز یا بیشتر. آن را نیز ممکن است عاقلانه به چرخش و restack آنها پس از هر میوه دارای یک شانس برای گرفتن برخی از هوا."
بنابراین وجود شما آن را دارند—چند سعی و روش درست را به همه شما لیمو, پرتقال, گریپ فروت و pomelos و خیلی بیشتر گذشته بسیاری دیگر. از همه بهتر به آنها را امتحان کنید در چند دستور العمل: این شربت خانه پسند نمی شود ساده تر لیمو پاستا; این orangiest کیک وجود دارد; و این ادم مارگاریتا که هرگز شکست خورده ما. همه آنها نام خود را خواستار.
چگونه شما خود را ذخیره مرکبات ؟ اجازه دهید ما می دانیم کلاهبرداری های خود را در نظرات زیر.
از فروشگاه ما
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- مغلوب ساختن پیشی جستن را انکار می کند و روابط به ونزوئلا حمله با 2 ما مردان زندانی
- B-1 را برمی گرداند به اقیانوس آرام در 'نیروی پویا اشتغال'
- کربن فعال شده گرانول | انواع مختلف
- سابق دریایی جلب 3 سال کاهش یافته و از ساختمان در حال سوختن
- راهنمای خرید کولر گازی: ویژگی بهترین کولر گازی + نکات طلایی
- 7 روش ساده راه حل مانع نفوذ صدا به اتاق خواب خود را
- 'جشن' توسط Toni Tipton-مارتین است که ما Cookbook باشگاه را انتخاب کنید از ماه
- 10 راه شما به طور تصادفی تخریب باغ خود را
- چگونه طراحی داخلی من را فروشنده بهتری از شما کرد
- تقاضای محبوب: OnePlus تایید پنج ویژگی های جدید پیشنهاد شده توسط طرفداران