این آشپزخانه روستایی ابزاری است که به من متصل به مادر من پخت و پز
یک شی است که اغلب به ارزش بیش از آن شکل مادی. آن را می توانید با آن فرهنگی پژواک سابقه خانوادگی و شخصی حافظه است. در چیزهایی که ما گنج و نویسندگان ما بگویید که در مورد خود بیشتر بها اموال—و غیر قابل تعویض داستان پشت سر آنها.
مادرم ملات و دسته هاون سیاه گرانیت زیبایی آن nooks و crannies صاف شده از سال از خدمات. او آن را خریدم 53 سال پیش به عنوان یک تازه داماد راه اندازی اولین بار در بمبئی و با استفاده از آن هر روز پس از—گاهی اوقات دو بار در روز. من او را اذیت کرد و گفت او یکی در یک کشور از یک میلیارد دلار است که به آن وفادار ماند; هر کس دیگری ما می دانیم که با استفاده از یک شیشه maelstorm ep out now-esque چرخ به بوسیله اسباب گردنده از تفال, رب ها و سس و پودر به مرکزی برای پخت و پز هند.
مادر من یک آشپز عالی اما جایی است که او "دست"—یک کلمه استفاده می شود در هند به توصیف آن تمبر شخصی از عطر و طعم است که هر طبخ گویا به مواد غذایی خود را—بیشتر آشکار از او searingly گرم و تند-ترش و خامه chutneys. گوجه فرنگی opo, کدو, نعناع سبز, شیلی, فلفل تازه یا خشک نارگیل, پنج نقطه ستاره, میوه, سبز آلوچه—او را به نوبه خود هر چیزی را به یک نوع ترشی با ادویه. او ملات و دسته هاون است او وفادار دستیار در این تلاش تقویت خستگی دست و اعتقاد راسخ مدرن را در یک مخلوط کن هرگز خواهد آمد ،
که تمایلات است که بدون شایستگی. شما ممکن است به عنوان خوانده شده که یک هاون و دسته هاون به طور کلی در نظر گرفته شده برتر برای ساخت پستو یا aioli—و همان درست است وقتی که می آید به ترشی. مخلوط کن برقی یا پردازنده مواد غذایی کار می کند اما ایده آل: این خرد کن مواد را فوق العاده زیبا, تکه های سفت و نه لزوما ترکیب. در مقابل یک دسته هاون برای پلیس مجبور به مواد تشکیل دهنده به آزادی روغن و ازدواج با طعم بسیار به عنوان یک قطره از آب مورد نیاز است.
مادر من یک آشپز عالی اما جایی است که او "دست"—یک کلمه استفاده می شود در هند به توصیف آن تمبر شخصی از عطر و طعم است که هر طبخ گویا به مواد غذایی خود را—بیشتر آشکار از او searingly گرم و تند-ترش و خامه chutneys.
هیچ نمونه ای از این بهتر از مادر من گوجه سبز و شیلی ترشی. او برای اولین بار sautés گوجه فرنگی و فلفل در کمی روغن تا گوجه فرنگی شکستن و از دست دادن رطوبت و فلفل نرم. هنگامی که این مخلوط خنک شود او هرچه آن را به ملات با نمک, زیره سیاه دانه و برخی از پودر بادام بو داده. در حال حاضر او پوند به عنوان به خوبی به عنوان چرخ: گوجه فرنگی خرد, فلفل, شل از پوست خود و بیرون راندن آنها انفجاری داغ بیت است. دلپذیری رب پدیدار می شود. این ترفند او همیشه می گوید که در انتخاب مواد تشکیل دهنده و چقدر به پوند, به منظور حفظ بافت دانه دار. این سطح از انتخابی دقیق غیر ممکن است در یک مخلوط کن.
چهار اینچ گرانیت ملات و دسته هاون در آشپزخانه من در ویرجینیا حدود نیمی از اندازه از مادر من. درست مثل خود من از آن استفاده به عمل خرد کردن یا اسیاب تازه تست ادویه جات ترشی جات و یا بخش کوچک از سیر و زنجبیل و فلفل که فقط نمی رسیدن به اقتصاد مقیاس توجیه مخلوط کن (یا پس از تمیز کردن). من هم یک استیل نسخه که مادر من خریداری شده برای من و lugged تمام راه را از هند چند سال پیش پیچیده شده تا در بسیاری از ساری. همانطور که ما کشف آن از متر پارچه ما برخوردی خشن روبرو سرگرم کننده در او اما تا به حال هیچ تردیدی در مورد پرداخت کردن هویج halwa او ما را پس از آن با طعم هل و جوز بویا پودر او در زمین در آن است. من در حال حاضر رزرو که یکی صرفا برای موارد خاص.
آن را غیر معمول نیست برای هند آشپزخانه به بیش از یک هاون و دسته هاون و در مواد متعدد سنگ, فولاد و برنج و چوب—هر محفوظ است برای یک استفاده خاص. گرانیت یک نوع مادر من است, است به نام "khalbatta" در مراتی. نوع دیگری از سنگ M&P است "silbatta" یک مجموعه ای از سنگ های تخت و استوانه ای سنگ زنی سنگ غلتکی سنگ زنی و مرطوب masalas و chutneys. و پس از آن وجود دارد 3-پا بلند چوبی عظیم و اغلب دیده می شود در خانه اجدادی را کنار بگذارند و برای توده تپش خشک masalas و قرمز شیلی پودر.
من کوشش کرده ام که به تکرار دستور العمل مادرم برای thecha در حالی که برای در حال حاضر یک ترقه از یک نوع ترشی با ادویه که تشکیل دهنده ستاره سبز فلفل قرمز. اساسا کشاورز غذا thecha صدر با یک چرخش از نفت است که زوج با یک روستایی سورگوم نان. به اعتبار من این آموزش من سعی کرده ام آن را در هر دو مخلوط کن و من گرانیت ملات. من دست زمین من thecha اول—دسته هاون انتشار یک زبان سوزاننده پانچ از عطر و طعم با یک بافت نه خمیری هنوز دانه دار یا. این thecha از بلندر سوی دیگر حتی با چند قطره آب بود پر از دانه و در مقایسه paled هر دو در بافت و عطر و طعم.
مادر من دست سخن گفته بود.
آن را تنها به تازگی است که او به من گفت که به خوبی شکل توخالی از ملات من در آشپزخانه امروز در واقع تعمیق بیش از دو اینچ با دهه تکراری تپش. در حال حاضر او می گوید: دسته هاون دارای عمق بیشتری به پوند مانند ماهی تابه چدن که فصل به فصل با سن و تابع و یا یک کسی که عقل burnished با گذشت زمان است. روز بعد من به خودم بگویم من, آشپزخانه من, آشپزی به سبک هر ظرف من رتبه منعکس خواهد شد من مهر ماندگار—دست خودم. تا آن زمان من وجود دارد ملات و دسته هاون که آینه او.
Maharashtrian سبز شیلی Thecha
مشاهده دستور غذامواد تشکیل دهنده
13 | قطعات تایلندی شیلی فلفل |
2 | متوسط اندازه حبه سیر پوست کنده |
1/2 | قاشق چای خوری دانه زیره سبز |
1/4 | قاشق چای خوری نمک |
1/2 | قاشق چای خوری روغن نباتی |
13 | قطعات تایلندی شیلی فلفل |
2 | متوسط اندازه حبه سیر پوست کنده |
1/2 | قاشق چای خوری دانه زیره سبز |
1/4 | قاشق چای خوری نمک |
1/2 | قاشق چای خوری روغن نباتی |
آنچه که خود را ارزشمند آشپزخانه ابزار? به ما بگویید که در نظرات زیر.
از فروشگاه ما
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im