چگونه به انتخاب یک هندوانه است که Juuust رسیده

این که آیا شما در حال خوردن به شکل مثلث برش مستقیم از یخچال (یا کولر) یا ترکیب کردن تکه های برای طراوت slushy

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 24 تیر 1399

این که آیا شما در حال خوردن به شکل مثلث برش مستقیم از یخچال (یا کولر) یا ترکیب کردن تکه های برای طراوت slushy کوکتل هندوانه تابستان است ،

چیدن فقط-به-راست هندوانه را می توان روی حیله و تزویر از آنجا که وجود ندارد بسیاری از خارجی دال و شما نمی توانید فقط آن را فشار به دیدن اگر آن را نرم خواهم شما را با میوه های دیگر. وجود دارد اما چند چیز شما می توانید نگاه کردن به صورت و, برای اطمینان از شما یک هندوانه است که آماده خوردن است.

در اینجا چگونه به انتخاب کردن هندوانه به علاوه چند ایده برای چه چیزی برای انجام با آن را در خانه این تابستان (oh hi هندوانه Campari granita).

از فروشگاه ما

1. چیزهایی اول اول: آن را انتخاب کنید. حتی اگر هندوانه در اندازه متفاوت آن باید احساس سنگین که آیا آن را بزرگ یا کوچک است.

2. شما احتمالا شنیده ام که شما می توانید به هندوانه ضربه بزنید یا کشیدن و اگر خربزه صداهای توخالی و سپس شما برنده. این نیست که ادم روش به دلیل آن را بسیار غیر قابل اعتماد و بیشتر یا کمتر ذهنی است. "در حالی که بسیاری از مردم سوگند سریع knuckle-rap در خربزه از سطح" می نویسد: Nozlee Samadzadeh در راهنمای ما به تمام انواع خربزه "بهترین راه برای گفتن این است که با تبدیل خربزه بیش از."

"اگر زرد-قهوه ای پچ که خربزه دراز در خاک تلفظ بزرگ و کثیف آن را نشانه خوبی است که آن را در حال رشد بوده است در حالی که برای" او توضیح می دهد. شما می خواهید به هدایت روشنی از هندوانه را با یک پچ (همچنین شناخته شده به عنوان یک زمینه و یا زمین نقطه) که سفید و یا غیر موجود.

3. یکی دیگر از نکته مفید برای چیدن هندوانه: زیباترین هندوانه احتمالا شیرین ترین. با توجه به مکی Yazawa برای واقعی ساده تر و مات و یا کسل کننده به دنبال هندوانه بهتر است. "اگر خربزه بسیار براق آن است که به احتمال زیاد underripe," او می گوید.

4. نقاط نیز می تواند نشانه خوبی است. "خشک هوازدگی لکه و رگه مانند بافته شده خطوط شاخص بزرگ اضافی شیرین, هندوانه," او توضیح می دهد. "این نقاط نشان می دهد که در آن قند و شکر شده است تراوش از میوه ها" و بر روی پوست.

چه راه مورد علاقه خود را به لذت بردن از هندوانه در تابستان ؟ در نظرات به ما بگویید!

ارین الکساندر سردبیر دانشیار در Food52, پوشش, پاپ, فرهنگ, سفر, مواد غذایی از, اینترنت, و همه چیز #حمایت. قبلا در مردان, مجله تناسب اندام مردان, Us Weekly, و هرست او در حال حاضر در نیویورک زندگی می کند.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب