چگونه به یک بسیار خوب پور بیش از قهوه

قهوه ساده آشامیدنی. وجود ندارد بسیار به آن فقط با آب داغ و قهوه. وجود یک جزء این نیست که خیلی ارزان و آسان بر

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 6 مرداد 1399

قهوه ساده آشامیدنی. وجود ندارد بسیار به آن فقط با آب داغ و قهوه. وجود یک جزء این نیست که خیلی ارزان و آسان برای استفاده و آن را در زمان. طول می کشد زمان برای رسم کردن طعم و تمرین روش خود را به درک آنچه شما در حال مزه و چگونه می توانید بهترین نتیجه را از جام خود را.

اما تمام این زمان اختصاص داده شده برای قهوه است همچنین زمان شما برای خودتان. من در بر داشت که ساخت قهوه هر روز صبح من به ارمغان می آورد آرامش بسیار مورد نیاز مکث قبل از من شروع روز است.

این روش برای قهوه خوب ساخته شده آهسته است که من و ویرایش و بهینه سازی و ساخته شده است طی سالها آزمون و خطا و یادگیری از دیگران است. شما ممکن است توجه کنید که این دستور بسیار خاص در برخی از اماکن و نه چندان در دیگران; پور بیش از قهوه سرگرم کننده و چالش برانگیز وحش زیرا بسیار متفاوت در سراسر لوبیا کباب و دم تکنیک های.

همانطور که برای چه به طعم (و لحن) یک فنجان: متعادل دم, خواهد, خوب, طعم و مزه خوب است. عطر و طعم آن باید آخرین و آن را به خوبی به پایان برسد. اگر عطر و طعم نمی معطل و سلیقه بیش از حد روشن و یا پوست قهوه به احتمال زیاد زیر استخراج می شود. سعی کنید سنگ زنی ظریف در دم. بیش از حد تلخ و خشک-جام مزه کردن به معنی قهوه شده است بیش استخراج شده. سعی درشت خرد کردن بعدی.

این راهنمای کار با تخت پایین یا مخروطی شکل دستگاه. به عنوان سابق من می خواهم پیشنهاد Kalita موج یا Walkure بایرویت; برای دومی من تا به حال موفقیت های بزرگ با زنبور عسل, خانه, Hario V60 و اوریگامی Dripper. شما همچنین نیاز به یک مقیاس برای اندازه گیری خود را و لوبیا و یک فیلتر—پارچه یا کاغذ هر دو خوب و نازک-جریان ریختن دستگاهمانند یک زانویی کتری.

سعی کنید برای لذت بردن از این روند و با کشف در طول راه و نمی شود بیش از حد سخت در خودتان اگر یک دم نمی کند به نوبه خود از شما انتظار می رود. همیشه وجود دارد که جام جهانی بعدی به نگاه به جلو به.

از فروشگاه ما

1. خرد کردن لوبیا.

خرد کردن 24 گرم (0.85 اونس) از دانه های قهوه تا زمینه بهتری از نمک دریا شبیه به شن و ماسه. (توجه داشته باشید از آنچه که تنظیمات شما استفاده می شود برای خرد کردن بنابراین شما می توانید تنظیم خرد کردن بعد زمان به طعم و مزه.)

2. گرما و آب است.

پر کردن کتری خود را با 500 گرم (17.6 اونس) آبو حرارت بیش از متوسط به بالا شعله به 212°F.

لوبیا اندازه گیری; آبجو گرم. Photo by Matthew Im

3. خود را گرم و دم و دستگاه.

محل فیلتر داخل خود دم و دستگاه و حرارت در حال اجرا توسط تقریبا 100 گرم (حدود 1/2 فنجان) آب گرم از طریق دم و دستگاه. صرفنظر از اين آب استفاده می شود برای حرارت دادن. جای گرم دم دستگاه خود را بر روی مقیاس خالص و اضافه کردن زمینه برای فیلتر. Tare دوباره.

4. شکوفه قهوه.

پور 50 گرم (1.76 اونس) آب بر روی زمین و به آرامی چرخش آبجو 3 بار به طور مساوی اشباع قهوه تخت (این است که به نام "گل" قهوه). اجازه نشستن به مدت 30 تا 40 ثانیه.

چرخش آبجو. Photo by Matthew Im

5. اول بریزید.

اگر با استفاده از تخت پایین پور بیش از, دستگاه, اضافه کردن 200 گرم (7 اونس) آب گرم (به میزان 8 گرم در هر ثانیه و یا حدود 1 قاشق چای خوری در هر ثانیه) گردان از خارج به داخل. مطمئن شوید که تمام زمینه دریافت اشباع شده به سرعت به یک دوغاب. اجازه دهید نیمی از دوغاب تخلیه از طریق قبل از شروع در دوم بریزید.

اگر با استفاده از یک مخروطمارپیچی آب را از مرکز به سمت خارج. (بدون توجه به دم و دستگاه اول بریزید باید حدود 25 ثانیه برای تکمیل; اگر آن را مصرف دیگر نگران نباشید! برخی از قهوه کمی متراکم تر از دیگران خواهد شد و عصاره آهسته تر.)

دوغاب (سمت چپ) به پایان رسید و جام (سمت راست). Photo by Matthew Im

6. دوم بریزید.

ماندن سازگار با جهت آخرین پور اضافه کردن باقی مانده 150 گرم (5.3 اونس) آبدر 8 گرم در هر ثانیه (دوباره حدود 1 قاشق چای خوری در هر ثانیه). هنگامی که قهوه به پایان رسید دم اجازه دهید آن را برای نشستن 5 دقیقه قبل از مزه.

چگونه می توانم به شما گرفتن خود را قهوه ؟ به ما بگویید در مورد آن را در نظرات!


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب