یک بعد از ظهر من خودم را در حضور و خانه از من قهرمان جودیت جونز. Tucked دور در شمال شرقی ورمونت ما خوردند ضخیم قاچ از quiche بخور با خامه ترش (آن را به من آموخته است که پس از یک کنجکاو نیش یک mingling چربی در چربی است که برجسته بافت خامه بریزید و به طور یکسان). ما نوشید شراب سفید از سوپر مارکت که جودیت نگه داشته و ذخیره مجدد corked از روز قبلی شیشه در چاشنی قفسه های یخچال و فریزر. او سگ, Mabon خراشیده یک سوراخ کوچک در درز از تی شرت در حالی که گفت سلام یک پیراهن من هنوز و یک سوراخ من mended. خانم جونز گفت: من به او تماس بگیرید جودیت.
آن اوت 2016—تقریبا دقیقا یک سال قبل از جودیت ارجمند نویسنده و سردبیر در پشت برخی از تاثیرگذارترین آمریکا سرآشپزها و نویسندگان گذشت در سن نود و سه. معیار در زندگی حرفه ای طولانی خود شامل, معروف, کشیدن Anne Frank: خاطرات یک دختر جوان از دوغاب شمع; انتشار تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی توسط جولیا کودک پس از آن چند رد; و انفجار کانن آمریکایی خانه پخت و پز با آثار ادنا Lewis, Madhur Jaffrey, ایرنه Kuo, کلودیا Roden, مارسلا Hazan لیدیا Bastianich, جوآن ناتان و جیمز ریش در میان بسیاری دیگر. جودیت دریافت جیمز ریش بنیاد جایزه یک عمر دستاورد در سال 2006, سال قبل از انتشار دهمین الهه شعر و موسیقی: زندگی من در مواد غذایی (صفحات شصت که من به عنوان خوانده شده در کف یک کتابخانه عمومی در ورمونت).
اما داستان از چگونه من با او شروع می شود در واقع با how I met Bronwyn دان—نویسنده پخت و پز استاد و جودیت را خوانده. من تازه بیست و چهار وقتی که من ملاقات Bronwyn. پس از فارغ التحصیلی کالج, من تا به حال از بوستون نقل مکان به Shanagarry ایرلند برای مدرسه پخت و پز. سپس در یک تنگ و کج و معوج من نقل مکان بازگشت به بوستون در سراسر کشور به سان فرانسیسکو و برگشت در سراسر کشور به ورمونت ادیسون شهرستان. که ماه اول در ورمونت من برداشت یک موضوع خوراکی سبز کوه از یک شیر جعبه استفاده می شود مجله در فروشگاه مواد غذایی و خواندن feture در طبخ و نویسنده پشت یک وب سایت به نام با Bronwyn. از طریق Bronwyn وب سایت من فرستاده سرد ایمیل: او خواهد بود قادر به به من بگویید کمی در مورد ورمونت جهانی غذا بیش از قهوه ؟ مدت کوتاهی پس از Bronwyn نه تنها بازگشت ایمیل من اما من برای ناهار در محله خود در یک محل شناخته شده برای گوشت های دودی و فلفل قرمز.
از فروشگاه ما
چند ماه بعد Bronwyn زمان من از طریق دو عظیم ذخیره سازی ظروف آشپزی از جمله او در سال 1975 کپی از آمریکا مواد غذایی, نوشته شده توسط, پدرش, مواد غذایی نویسنده و مورخ Evan Jones. Bronwyn و من به عنوان خوانده شده تا ما گرسنه و سپس کباب کردن یک دال از دنده خوک او stashed در یخچال. سس باربیکیو بر چهره ما ما ما راه را از طریق هر استخوان.
فهمیدم که Bronwyn شد دختر خوانده از یک قهرمان من یک luminary در هر دو پخت و پز و ویرایش هر چند من هرگز انتظار می رود برای دیدار با جودیت جونز. زمانی که Bronwyn پرسید: اگر من می خواستم به ناهار در نامادری او را دو واقعیت با هم ادغام شدند به آرامی و بدون هیاهو مانند یک جفت حباب صابون: چنگال من و جودیت را به نحوی خوردن همان quiche.
این quiche Bronwyn ساخته شده برای ناهار بود کاستارد برگزار شد با هم به محض پخته به مخمل با gruyere و دودی یافتیم بیکن. من نمی دانم چه چیزی برای انجام با خامه ترش هنگامی که آن را به من تحویل داده شد و آینه هر دو صفحات خود را با یک مرد سقوط قاشق مربا خوری بیش از طرف من تکه. Mabon برگزار شد دادگاه توسط پا از من صندلی انتظار در یک مبتدی برای فرستادن اسکرپ.
عدم تمایل به ورود در ناهار دست خالی من تا به حال از خواب بیدار شده تا اوایل صبح که برای پخت یک دسته از کنجد-عسل کوکی ها با هل یک چاشنی ریف در سال 2011 محصولات غذایی و شراب دستور از آنیا Scherwin من را ساخته اند به اندازه کافی به نظر بیشتر ایمن. من تغذیه دسته اول به جوجه من چون من به طور تصادفی آنها را کبابی. دسته دوم میریزم به یک کیسه کاغذی با تشکر از شما توجه داشته باشید متصل شده است.
شاید این عجیب و غریب بود به تعجب زمانی که جودیت رفت و به آنها غذا خوردن اما من تا به حال هرگز پیش بینی کوکی ها گرفتن که دور. چگونه من حتی اینجا ؟ او افزود: من کیسه های کاغذی به جدول کنار شیرینی او در حال حاضر مجموعه ای از. او کشیده کوکی از شمع و در زمان کاورنو نیش می زنند.
"خوشمزه" جودیت گفت: چشم او چفت و بست معدن زیر منحنی چتری درونی همان سایه سفید هلو. وجود خاص vividness به این لحظه در حافظه من. من نمی دانم آن حفظ می شود در چنین راهی—گیر در ذهن من چشمک زدن ناخواسته به ذخیره می شود با چنین وضوح. او ساخته شده یک نقطه به خوردن کوکی ها و به من بگویید که خوب بود. او را ندارد. آن را یک ژست سخاوتمندانه به طبخ و نویسنده که تا به حال در اطراف برای ناهار. آن را فوق العاده مهربان است.
...من تعجب می کنم که چگونه ما بت آشتی با آن گسترش, تاکید کرد تصویر خود را در ذهن ما است.
این ایده از یک قهرمان undertones فوق العاده با عظمت و من تعجب می کنم که چگونه ما بت آشتی با آن گسترش, تاکید کرد تصویر خود را در ذهن ما است. آن را ترک نمی کند فضای زیادی برای اعمال روزمره مانند پاسخ به سرد ایمیل با برنامه ریزی برای ناهار و یا خوردن یک کوکی به کسی که احساس دیده می شود. این قطعه از سخاوت تجمع با تلاش مانند نورد حلقه از یک آدم برفی.
"آن 'لحظات کوچک' با جودیت" آغاز شده Bronwyn در یک ایمیل اخیر از فوریه. "این چیزی است که می آید به طوری که اغلب با دوستان و همکاران او زمانی که به یاد او. وجود دارد چیزی است که او قادر به انتقال حتی در سن پیری بود که صمیمی و جهانی در همان زمان."
15 کمی تمیز کردن بهار به-Dos با پاداش های بزرگ
شده است چهار سال پس از آن ناهار و Bronwyn به من می گوید او اصلا به یاد نمی جودیت همیشه جفت شدن خامه ترش با quiche. تا به حال او قرار داده و آن را روی میز تصادف ؟ او می خواهم به سعی کنید چیزی برداشت از دیگری طبخ ؟ شد جودیت و Bronwyn در واقع انعکاس من با خامه ترش در برخی از مرتب کردن بر اساس از خنده دار ادواری پاسخ به حضور در جدول ؟ خنده دار: ما مطلقا هیچ ایده.
من ناخوانا در یک نوت بوک به عنوان Bronwyn ما سوار بعد از این که ناهار کروز از طریق یک تودرتو عبور در حالت قطعه قطعه شمال به جنوب توسط کوه های سبز. من نوشت چیزی یاد از آخرین تعداد انگشت شماری از ساعت. جودیت گفته بود داستان در مورد سایر مواد غذایی و نوشتن آیکون های نزدیک به او مانند M. F. K. فیشر جیمز ریش و ادنا Lewis. Bronwyn در زمان یک عکس از جودیت خم یک عضله در یک جدول مربع مجموعه ای بافته شده با نی placemats. من تا به حال شفافی در خامه ترش (عجیب کامل!) و از تماس با چشم (بسیار مهربان) و این چیزها مسلما غیر رویدادهای باید indelibly به طول انجامید. جودیت جونز می دانستند که با توجه به صغیر در میان لحظات خود را یک عمل از سخاوت و بخشندگی چیزی است که ایجاد یک زندگی و یک میراث.
Bronwyn اصلی quiche بود بی انتها دستور quiche Lorraine از جولیا کودک تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی. آن را ماندگار برای یک دلیل. در اینجا با الهام از جولیا دستور و Bronwyn اعدام از آن من اضافه کردن سبزیجات تازه, پیاز سفید, و در اشاره به ورمونت مبادله gruyere برای تیز پنیر چدار. خوردن این quiche با یک قاشق مربا خوری از خامه ترش در بالا: یک عجیب طعم کامل حافظه از ناهار با جودیت جونز.
باعث می شود یک nine-اینچ quiche
- 1/2 فنجان ورقه بیکن
- 1 فنجان نازک پیاز سفید
- 1 قاشق چای خوری نمک کوشر تقسیم
- 1/2 فنجان خرد شده تازه سبزی مانند نعنا و ریحان و پیازچه یا جعفری
- 4 تخم مرغ
- 1 1/2 فنجان خامه سنگین
- 1/2 فنجان پر چربی خامه ترش به علاوه موارد بیشتر برای خدمت
- 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه زمین
- 9-اینچ کور-پای پخته پوسته (من دوست دارم این همه کره پوسته و این زیتون-روغن پوسته
- 1/2 فنجان رنده تیز سفید پنیر چدار
- از پیش گرم کردن فر را به 350 درجه F. خط یک صفحه با یک لایه حوله کاغذی.
- اضافه کردن بیکن قطعه قطعه به اندازه متوسط ماهی تابه; طبخ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ترد و 6 تا 8 دقیقه است. با استفاده از یک قاشق چاک دار, انتقال بیکن به آماده صفحه به تخلیه. رزرو تابه با بیکن ،
- اضافه کردن پیاز و 1/2 قاشق چای خوری نمک به محفوظ تابه. کوک روی حرارت متوسط گاه تکان دهنده تا زمانی که نرم فرو ریخت و شفاف 8 تا 10 دقیقه. حذف از گرما; هم بزنید در سبزی تازه خرد شده.
- در یک کاسه بزرگ ماهوت پاک کن زدن تخم مرغ با خامه, خامه ترش, فلفل و باقی مانده نمک. هم بزنید در این سایت متعلق به بیکن و herby پیاز. محل آماده پوسته بر روی یک ورق پخت (برای راحت تر فر انتقال) و با دقت پور در مخلوط تخم مرغ. بالا با پنیر چدار.
- انتقال quiche به فر. پخت تا زمانی که لبه ها کاملا تنظیم و مرکز هنوز اندکی wobbliness اما دیگر زمانی که مایع به آرامی متزلزل 50 تا 60 دقیقه. سرد به طور کامل قبل از غذا خوردن—با یک قاشق مربا خوری از خامه ترش ،
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- داستان ناگفته درباره اسباب بازی که باید بخوانید یا کنار گذاشته شوید
- بهترین Spiralizers برای آشپزخانه
- گزارش بی طرفانه سؤالات بی پاسخ را در عینک شنا آشکار می کند
- معاونت پنس مطبوعاتی وزیر آزمایش مثبت برای Coronavirus
- بنابراین آنچه که دقیقا یک آشپزخانه?
- موسسه انجام پایان نامه را چطور انتخاب کنیم؟
- چگونه به: استفاده از یک تفنگ ناخن
- 12 راهنمایی و ترفندها به ما آموخته از حرکتدهنده حرفه ای
- چگونه بهترین مشاور حرفه ای سئو را برای کسب و کار خود انتخاب کنیم؟