Hooni کیم ترد-طلایی Pajeon هستند همه چیز در مورد Scallions

COVID-19 تغییر صنعت رستوران به عنوان ما آن را می دانستند. و حتی به عنوان کسب و کار شروع به بازگشایی در سراسر ک

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 20 خرداد 1399

COVID-19 تغییر صنعت رستوران به عنوان ما آن را می دانستند. و حتی به عنوان کسب و کار شروع به بازگشایی در سراسر کشور بی شماری وجود دارد چالش های پیش رو. در این مجموعه رستوران با کیفیتما در حال چک کردن در با چند تا از مورد علاقه ما آشپز-slash–آشپزی نویسندگان و دیدن چگونه آنها در حال برگزاری است. در طول راه شما امضا دستور العمل های را در صفحه اصلی—و پیدا کردن چگونه شما می توانید از سرآشپزها و کارکنان خود. امروز می دانم Hooni کیم.


Hooni کیم را دوست دارد از دیدن مردم لذت بردن از مواد غذایی خود را. در واقع آشپز نقل از این به عنوان بهترین بخشی از در حال اجرا خود را در رستوران های شهر نیویورک Danji و Hanjan. البته در حال حاضر خود را در رستوران نیست باز به صورت معمول خدمات پس از این طرف کسب و کار مردم خوشحال ساخت—سخت است برای دیدن.

"این چیزی است که ما از دست رفته این روزها" کیم گفت: من از طریق تلفن. اما یک راه وجود دارد او با بهره گیری از ارتباط با مهمانان به تازگی: "هنگامی که مردم در مورد پست [غذا] آنلاین, این باعث می شود ما خیلی شادتر."

در برخی از راه, این است, زمان مناسب برای کیم اولین کتاب آشپزی من, کره, به, بود منتشر شد. این کتاب که در مجموعه ای از دستور العمل ها با الهام از کیم "طعم خاطرات" از بازدید از خانواده در کره جنوبی و خوردن و نوشیدن را از طریق شهر نیویورک Koreatown.

این یک جشن جویدنی chalmat-slicked tteokbokki از فروشندگان در بوسان; تست gim که او در مقایسه با بسته بندی جلبک دریایی تنقلات در حال حاضر به فروش می رسد در بسیاری از آمریکایی فروشگاه های مواد غذایی (اما رایحه عطر و طعم خود را نمی تواند در رقابت با تازه تست شور نسخه مادر بزرگ خود را آماده در خانه اش در جزیره ای کوچک از پس انجام این کار در South Jeolla استان) و احساس تعلق پس از نزدیک شدن به 32 خیابانی در منهتن.

در من کره, کیم طول می کشد طعم سنتی و ترجمه آنها را به مدرن غذاهای او می خواهم خدمت در رستوران خود را. در عین حال این دستور العمل نیز قابل دسترسی به آشپز خانه که می giddily پست چند تا عکس از خود را به پایان رسید کیمچی jjigae و bulgogi لغزنده قبل از نشستن به خوردن.

در حال حاضر بیشتر از همیشه شما ببینید مردم آموزش نحوه ساخت غذاهای رستوران های مورد علاقه خود را در صفحه اصلی با تشکر از سرآشپزها که شده آموزش در Instagram داستان یا منتشر دستور در خبرنامه. برای بسیاری از سرآشپزها مانند کیم این زمان ایده آل برای تشویق طرفداران خود را از رستوران ها به اتمام آشپزی خود را.

کیم پنکیک پیازچه یا pajeon یکی از غذاهای رستوران است که می توان در خانه با من کره. بر خلاف چینی پنکیک پیازچه (cong شما بینگ)—نورد کردن پیازچه-خالدار چهار نان که سرخ کردن پوسته پوسته و جویدنی—pajeon ساخته شده با سست مانند کرپ خمیر. فقط قبل از سرخ کردن شما در برابر یک کوه از دو اینچ پیازچه باطوم. اگر درست اجرا شده با پیازچه—نه خمیر—ستاره هستند ظرف.

"این دستور العمل در این کتاب بسیار دستور العمل های سنتی و حتی سنتی تر از کره ای رستوران در ایالات متحده اغلب در خدمت" کیم توضیح داد. به عنوان خرید scallions به صورت فله می تواند بسیار گران قیمت در ماه های زمستان هنگامی که آنها در فصل او اشاره می کند که رستوران ها اغلب محل "تاکید بیشتری روی کلوچه بخشی از پیازچه ، در اینجا وجود دارد فقط به اندازه کافی خمیر به برگزاری scallions با هم...من می خواستم مطمئن شوید در رستوران و در این کتاب که آن را بیشتر scallions."

هر چند scallions هستند آسان برای پیدا کردن در اکثر فروشگاه های مواد غذایی (یا شاید شما باید برخی از در حال حاضر در حال رشد بر روی پنجره?), کیم توضیح داد که وجود دارد مقدار زیادی از راه هایی برای ریف در pajeon با توجه به آنچه شما را در دست داشته. او و پسرش در حال گلوتن حساس به طوری که او آنها را با Cup4Cup فاقد گلوتن آرد بدون مشکل. و پس از پنکیک نیاز بسیار کمی از روغن را در خود glimmering طلایی رنگ, کیم توصیه می کند تلاش قطعه قطعه هالاپینیو یا کره داغ فلفل به جای یا علاوه بر scallions اجازه می دهد گرما برای برش از طریق چربی; Hanjan منو دارای یک pajeon ساخته شده با 180 روز تخمیر کیمچی.

البته این هم هیجان انگیز به شما اجازه نجومی دیکته مواد تشکیل دهنده اصلی. کیم می گوید بهار تازه مارچوبه که تقریبا به همان اندازه به عنوان scallions و نیازی به پخت و پز طولانی زمان خواهد بود مبادله. و اگر شما می توانید خود را آهولد از آنها سعی عزیزم از بهار alliums: "اگر ما رستوران باز بود در حال حاضر من می خواهم به انجام یک سطح شیب دار نان شیرین و پهن."

اگر چه کیم رستوران ها بسته به بازدید کنندگان در حال حاضر آنها در حال باز برای تحویل. کارکنان تان شدیدا از چرخش منوها از "وعده غذایی کیت" با خورش و سوپ گوشت مزه دار شده, رشته فرنگی, همه فن حریف banchan سس و برنج و بیشتر که برخی از آنها به اندازه کافی بزرگ برای خوراک یک خانواده چهار نفره برای دو یا سه وعده غذا.

این تلاش ثابت شده کاملا موفق است. کیم قادر به استخدام نه بازگشت به کارکنان به کار در خارج از Hanjan به تولید این کیت. او به تازگی استخدام شش بیشتر به تولید کوچکتر غذا کیت (شام برای چهار و یا یک وعده غذایی) در Danji. "این هدف را به عنوان بسیاری از کارکنان به عنوان من می توانم." برای رسیدن به این هدف او نیاز به حفظ یک مقدار ثابت از سفارشات—از محلی افراد به دنبال یک استراحت از پخت و پز و یا طرفداران از سراسر جهان که منافع مقرره در حمایت از کیم و به سادگی می خواهید برای اهدای (برای دومی شما می توانید با خرید یک کارت هدیه از Hanjan.) به حمایت بیشتر از کیم, شما همچنین می توانید یک کپی از کشور کرهاست که به فروش می رسد در خرده فروشان عمده در سراسر ایالات متحده.

و حتی اگر شما نمی توانید به صرف پول در حال حاضر از آن رایگان برای ارسال یک عکس آنلاین. در نظر گرفتن ساخت این pajeon از کشور کره و برچسب زدن کیم—آن را محدود به روشن روز خود را.

از فروشگاه ما



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن