فوق العاده تازه و فوق العاده Riffable بهار, سالاد مستقیم از مواد غذایی سبک
ما به همکاری با تصاویر مجموعه شراب—نمونه کارها, منحصر به فرد هنری الهام گرفته از شراب که قرار دادن یک پیچ و تاب و در سنت—به اشتراک گذاشتن یک ترد-خامه بهار دستور سالاد از مواد غذایی سبک آنا Billingskog به علاوه شراب او را دوست دارد به نوشیدن در کنار آن است.
آنا Billingskog—محبوب ما مواد غذایی سبک و دستور دهنده—نیروی است. هنگامی که او را مورد رویای شکوه و زیبا تولید و او را به فکر کردن در مورد garnishes بسیار برای قرار دادن در پایان با لمس بر روی یک صفحه twirling اسپاگتی را به یک تصویر کامل لانه و مطمئن شوید شربت افرا-مقداری پنکیک نمی نگاه خیس. در او یک آشپزی جادوگر.
آنا صرف مقدار زیادی از زمان به فکر کردن در مورد دیگر دستور العمل مردم اما چه نشانی از او می خواهم به طبخ برای خودش در خانه ؟ به خصوص در حال حاضر که ما همه صرف زمان بیشتری را در خانه و در آشپزخانه از همیشه.
این بهار, او گفت:, سالاد ها او را از رفتن به.
مورد علاقه خود را دسته کوچک موسیقی جاز: ترکیبی از گیاهان تلخ سبزی و سبزیجات پرتاب در یک puckery لیمو-سس خردل, مجموعه بالای یک مزه labneh گسترش یافته است.
"الهام بخش برای این سالاد است, تمام چیزهایی که می آیند تا حق در آغاز بهار" او می گوید. "در این زمان از سال است که هنگامی که شما برای اولین بار نکات رنگ و تولید, بنابراین, به نظر من رنگ کنید و سعی کنید به عنوان بسیاری از آن را به عنوان زمانی که ممکن است با قرار دادن این ظرف با هم."
همیشه در حال تغییر ترکیبی از سبزیجات متفاوت خواهد بود با توجه به آنچه در دسترس است برای خرید (یا آنچه که اتفاق می افتد به دروغ گفتن در اطراف یخچال). پس چه چیزی مواجه نگردند در فروشگاه های مواد غذایی است که بیشتر از یک علامت سوال بیش از حد معمول در حال حاضر این riffability کلیدی است. اگر شما می توانید چیزی را پیدا کنید که در لیست مواد تشکیل دهنده شما می توانید به راحتی مبادله در چیز دیگری است; شما فقط می خواهم به نگه داشتن چند دستورالعمل در ذهن به مطمئن شوید که بافت متعادل بماند.
"این همیشه خوب است که چیزی از نوع پایه مانند یک سبزی ریشه" او توضیح می دهد; در این نسخه برای مثال او با استفاده از کودک چغندر. "شما می توانید آن را مکمل با دیگر دلچسب سبزی یا لوبیا (فکر می کنم: بو, هویج, نخود کنسرو شده یا کلم قمری). و سعی کنید به اضافه کردن چیزی است که بیشتر نور و نرم مانند گیاهان, اگر شما می توانید."
به سالاد احساس خاص حتی بدون شکستن عرق آنا چند کارشناس راهنمایی در مجمع. او نشان می دهد که در هنگام قرار دادن صفحه شما می خواهید برای شروع با پخش labneh بر پایه استفاده از آن را در پایین نگه می دارد و آن را از وزن کردن سبزی.
برای رسیدن به این منظره swoops و swooshes با labneh آنا با استفاده از این ترفند در هنگام آبکاری: را سست شکل هشت حرکت به شما به عنوان گسترش آن را با یک قاشق. اضافی نم نم باران از روغن زیتون و نم نم حلب فلفل اضافه می کند کمی عمق بیشتر و لمس رنگ. و اگر همه چیز به نظر می رسد کمتر از ایده آل نگه داشتن یک چیز در ذهن او می افزاید: "این همه میخوام تحت پوشش در سالاد بنابراین اگر شما میکشید تا و اصلا آن را دوست دارم شما می توانید آن را با سبزی."
صحبت از سبزی به نگه داشتن سبزیجات در سالاد به دنبال فوق العاده پر جنب و جوش او به سرعت dunks آنها را در یخ-آب حمام. به مطمئن شوید که آنها نمی تواند بیش از حد مرطوب یا wilty پس از آن او را "کرک" آنها را با یک حوله برای خشک کردن آنها را قبل از ریختن با پانسمان.
اگر شما رو نخود فرنگی منجمد یا edamame در فریزر کسانی که می تواند علاوه بر این خوب بیش از حد. "من آمادگی آنها را با ذوب یک تعداد انگشت شماری در یک کاسه متوسط با پوشش چند اینچ از آب اجازه دهید آنها را به نشستن در آن وجود دارد تا زمانی که نرم و سپس خشک قبل از ترکیب" او می گوید.
برای تکمیل ظرف او را پور خودش یک لیوان Chardonnay. "وضوح از پانسمان با همه که لیمو باعث می شود که یک بازی خوب به شراب را به نکات ظریف از, بلوط," او می گوید. "من فکر می کنم کسانی که در تضاد مکمل یکدیگر است."
از فروشگاه ما
اما در تعطیلات آخر هفته هنگامی که او زمان بیشتری برای روشن کردن ناهار یا شام به مناسبتاو به شما اضافه کردن یک لمس چند اضافی. اول: یک ترد prosciutto تراشه شکوه (با نام مستعار برش prosciutto پخته تا ترد). "این آسان, فانتزی به دنبال ترفند که من استفاده زیادی به عنوان یک آشپز خصوصی و نگه دارید در جیب پشت من," او می گوید.
او را نیز شلاق تا دسته ای از کبابی چهار نان که پاشیده با پوسته پوسته نمک و رزماری (جایزه: آنها همچنین نیاز به حداقل زمان دبستان). اگر شما (یا نمی توانید پیدا کنید) آرد به تازه flatbread شما همچنین می تواند کوره ضخامت برش از روز نان برای یک مبادله ساده. "شما حتی می توانید با استفاده از نان خود را بسیار سست tartines با کشیدن سس در پایین و انباشته آن را با سبزی و سبزیجات از سالاد" آنا می افزاید.
اگر شما به این مسیر آنا نشان می دهد تلاش آن را با یک Pinot نوآر. "گوشت و شراب قرمز همیشه زوج با هم است و این یک مورد که در آن شما با داشتن یک پروتئین های گوشت رو به جلو—آن را هنوز هم در مورد سبزیجات," او توضیح می دهد. "یک فندک شراب قرمز مانند یک Pinot نوآر است که یک بازی خوب برای این نوع سالاد از آنجا که آن را نمی خواهد غالب شدن طعم دهنده در غذا است."
هر کدام از آماده سازی شما با یک ماندولین بهترین دوست شما است اگر شما می خواهید یکنواخت قطعه قطعه سبزیجات. "آن را سریع و اگر شما لازم نیست که بزرگترین چاقو و مهارت های آن را می دهد یک اقدام فوری و حرفه ای با نگاه به آنچه شما انجام," او توضیح می دهد.
برای غذاخوری او را دوست دارد به استفاده از یک صفحه با یک کمی از لب به طوری که "شما می توانید یک سس و شمع سالاد بالا" بدون نیاز به نگرانی در مورد بیت و باب سقوط کردن طرف. "ما دوست داریم به آن را 'blate' [یک کاسه/صفحه هیبرید] در مجموعه" او می گوید. واقعا اگر هر یک بشقاب و یا کاسه شما در دست انجام خواهد شد.
اما مهم نیست که راه شما در خدمت این ظرف او می افزاید: نمی استرس بیش از حد بسیار در مورد ارائه—مهم ترین چیز این است که برای لذت بردن از فرایند پخت و پز و آماده سازی خود را (و هر كس را در خانه با شما) چیزی است که هر دو مغذی و خوشمزه است.
ترد بهار سالاد با مزه Labneh
مشاهده دستور غذامواد تشکیل دهنده
1 - 1 1/2 | شکر فنجان نخود ضربه محکم و ناگهانی د زهی |
4 | بچه کوچک چغندر سبز حذف شود (در حدود 1 در هر فرد) |
1 | خرج کردن نمک به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز |
1 | خرج کردن تازه زمین فلفل سیاه و سفید به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز |
9 | قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص تقسیم |
1/3 | جام labneh |
1 | لیمو zested و juiced تقسیم |
2 | حبه سیر ، |
2 | filets ماهی کولی |
1 | خرج کردن حلب فلفل به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
4 | برش prosciutto (یا 1 به ازای هر فرد) |
2 | قاشق چای خوری دانه خردل |
1/2 | از یک لامپ کوچک رازیانه نازک با استفاده از یک ماندولین |
1 | متوسط هویج (قرمز یا بنفش اگر شما می توانید آن را پیدا کنید) نازک با استفاده از یک ماندولین |
4 - 5 | تربچه نازک با استفاده از یک ماندولین (با استفاده از ترکیبی از رنگ ها و انواع در صورت موجود بودن) |
4 - 6 | فنجان سبزی مخلوط (انتخاب خوب در اینجا شامل radicchio, endives, chicories نخود پیچک نوزاد کلم و منداب) |
1 | جام مخلوط سبزی خرد شده (مثل شوید و جعفری و نعناع scallions و رازیانه fronds) |
Flatbread برای خدمت (اختیاری) |
1 - 1 1/2 | شکر فنجان نخود ضربه محکم و ناگهانی د زهی |
4 | بچه کوچک چغندر سبز حذف شود (در حدود 1 در هر فرد) |
1 | خرج کردن نمک به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز |
1 | خرج کردن تازه زمین فلفل سیاه و سفید به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز |
9 | قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص تقسیم |
1/3 | جام labneh |
1 | لیمو zested و juiced تقسیم |
2 | حبه سیر ، |
2 | filets ماهی کولی |
1 | خرج کردن حلب فلفل به علاوه موارد بیشتر به سلیقه |
4 | برش prosciutto (یا 1 به ازای هر فرد) |
2 | قاشق چای خوری دانه خردل |
1/2 | از یک لامپ کوچک رازیانه نازک با استفاده از یک ماندولین |
1 | متوسط هویج (قرمز یا بنفش اگر شما می توانید آن را پیدا کنید) نازک با استفاده از یک ماندولین |
4 - 5 | تربچه نازک با استفاده از یک ماندولین (با استفاده از ترکیبی از رنگ ها و انواع در صورت موجود بودن) |
4 - 6 | فنجان سبزی مخلوط (انتخاب خوب در اینجا شامل radicchio, endives, chicories نخود پیچک نوزاد کلم و منداب) |
1 | جام مخلوط سبزی خرد شده (مثل شوید و جعفری و نعناع scallions و رازیانه fronds) |
Flatbread برای خدمت (اختیاری) |
ما به همکاری با تصاویر مجموعه شراب—سازندگان خلاق, خوش طعم شراب مناسب برای جفت شدن—به اشتراک گذاشتن فنری ظرف مستقیما از ما سبک غذا: روشن و مزه سالاد شما می توانید ریف در استفاده از آنچه شما در آشپزخانه. هنگامی که ساخت این سالاد هر شب از هفته تصاویر مجموعه شراب را Chardonnay باعث می شود بازی کامل—روشنایی لمونی پانسمان به خوبی با شراب را ترد citrusy طعم. خودتان درمان به ویژه آخر هفته غذا ؟ بالا سالاد با ترد prosciutto چیپس و خدمت با کبابی flatbread به همراه تصاویر مجموعه شراب را Pinot نوآر است که متوازن با پسند رایحه بلوط و دور تانن است. بهترین بخش: شما می توانید هر دو شراب تحویل مستقیم به درب خود را با Drizly.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de