یک شکست خورده پای سیب من به ارمغان آورد و نزدیک به پدر من در قانون

مواد غذایی خوب است که ارزش هزار کلمه—گاهی بیشتر. در خانواده من دستور نویسندگان به اشتراک گذاری داستان از غذاها

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 31 خرداد 1399

مواد غذایی خوب است که ارزش هزار کلمه—گاهی بیشتر. در خانواده من دستور نویسندگان به اشتراک گذاری داستان از غذاهای که به آنها معنی دار هستند و عزیزان خود.


گفتن تمام حقیقت اما آن را بگویید کج -
موفقیت در مدار نهفته است بیش از حد روشن برای ما ناتوان لذت
حقیقت عالی, تعجب
به عنوان رعد و برق به کودکان کاسته
با توضیح نوع
حقیقت باید با دقت خیره
یا هر مرد نابینا –

—"به همه حقیقت اما آن را بگویید Slant" توسط امیلی دیکنسون


از آن شده است تعجب به من و به آغوش خانواده شوهر—که گاهی اوقات مجبور ارتباط با مردم شما ممکن است عشق به همان اندازه به عنوان شریک زندگی خود را. و به خوبی می داند که آنها ممکن است احساس ضد و نقیض در مورد شما بیش از حد. من فکر کردم رابطه خوب خواهد بود نوع مانند یک انسان شناسی مطالعه, اما من هرگز تصور نمی کرد که من در واقع می خواهم خانواده من و نگاه به پدر من در قانون برای مشاوره و یا راحتی.

پدر من در قانون آرتور بود از بروکلین. او بود داد و بیداد کن خوار و راست تیرانداز. در آن زمان در حال توسعه برخی از پوست ضخیم تر—و هنگامی که به کارگردانی من درگیر ساخت یک مقدار زیادی از خمیر پای.

پس از پدر خود من چند سال پیش درگذشت گمان می کنم چیزی تغییر بین من و آرتور. او یک فرد عاقل و من پیدا کردم خودم درخواست او را برای مشاوره و یا به توضیح گزینه های او در زندگی خود را به عنوان ما به خوردن ناهار یا سوار به انتصاب دکتر. او منحصر به فرد وکیل که استدلال و برنده تاریخی مورد در دادگاه عالی و دقیق در مورد هر کلمه با او صحبت کرد و یا نوشت. من هرگز او را شنیده فریاد زدن و یا لعن و نفرین او ساخته شده من احساس می کنم مثل من در متمدن شرکت. اما در حالی که او یک نجیب زاده بود او می تواند churlish در مورد سطل زباله و micromanage من مسیرهای رانندگی. من صلح من با او راه طولانی در پیش است.

هنوز هم زمانی که آرتور گفت: من در ستو به عنوان او را ترک شام شکرگزاری چند سال پیش که پای من ساخته نیست من بهترینمن صدمه دیده بود. من می دانستم که آن درست بود—پس از آن پوسته بود در مورد یک پا ، من خشمگین بود به دوستان و خانواده من نیست که آرتور درست بود اما که او صادق بود.

من خورشتی در آرتور نظر در مورد پای برای زمان بیشتر از من می خواهم به اعتراف و پس از آن از من راه خود تصمیم گیری است که من در واقع نیاز, و می خواستم به ترک این پای کل چیز. من امضا برای یک دوره در Ballymaloe مدرسه آشپزی در ایرلند که در آن یاد گرفتم یک نکته قابل توجه: "نترس از پوسته است." زمانی که از آن جدا "با صدا غذا خوردن آن را به عقب با هم" (استاد من دقیق کلمه) و قرار دادن آن در پلاستیکی و پرتاب آن را در یخچال به مدت 20 دقیقه. و سپس دوباره سعی کنید و نمی شود یک کودک در مورد آن.

البته زمانی که یک حرفه ای در حال تماشای (کمک) وجود دارد همیشه یک پایان خوش—اما من تا به حال به نفع یادگیری است که پوسته شکست نیست پایان داستان و که من می توانم آن را که ترکیبی از آرد و شکر و نمک را از آستانه. من به خانه بازگشت لاف زدن به دوستان در مورد پیروزی; هنگامی که سقوط دوباره وارد شدند من از سر من پای تلاش در زمان برای روز شکرگذاری است. در این زمان خانواده من واقعا بیمار از شنیدن در مورد پوسته.

از فروشگاه ما

من به نام دوست من الیزابت و از او خواست آنچه مورد علاقه او دستور پای سیب بود. الیزابت یک نویسنده و معلم و قبلا مشغول به کار در قنادی در آشپزخانه Lespinasse در شهر نیویورک است. او با فروتنی به من گفت که او می خواهم فقط 15 درصد افزایش یافت لوی Berenbaum را پای سیب برای دوستان, و این چیزی است که من باید انجام بیش از حد. او مرا فرستاده و دستور دستور من به پای آن روز در یخچال قرار داده و کوک فردا. و اوه برای قرار دادن بر روی یک تخم مرغ را بشویید صدر با demerara شکر من قبل از پخته آن است. فقط می خواهم که من تا به حال یک کارشناس در گوشه ای دوباره. من می دانستم که آن را بزرگ خواهد بود زیرا من می خواهم که الیزابت بیش از شانه من خندان از آشپزخانه خود را در سراسر کشور است.

شروع دوباره—و این بار آن را کار کرده است. آرد بیش از همه طبقه اما پای زیبا بود. و آرتور خوردند هر نیش خود مرسوم شکلات یخ کرم.

من از دست پدر من و پدر در قانون هر دو به شدت. من به گوش خود gravelly صداها و داستان همیشه, اما به خصوص در طول این بحران است. من فکر می کنم در مورد آنها اغلب زمانی که من کوک در حال حاضر مرجع من آرکانزاس مطرح پدر دستور غذا برای نان ذرت کتری و عبور همراه تصاویری از او در دست نوشته دستورالعمل به دختر که در حال گسترش در سراسر کشور است.

آرتور خواستار برتری و موفقیت در زندگی خود و فرزندان و نوه ها. برای برخی از احمقانه دلیل ساخت یک پای من شد حلقه برنجی. من می دانستم که او مورد احترام و دوست داشتنی من, اما من مشتاق به ارائه این مهم کمی از شیرینی برای ارضای خودم و او را لطفا.

آرتور گذشت سال گذشته در سن 92 و من او را دوست داشتم. من همیشه فکر می کنم در مورد او وقتی که من را پای و همچنان به تقویت خودم در برابر کسانی که ساده و در عین حال توانمند مواد تشکیل دهنده.

اقتباس از افزایش مالیات Berenbaum بهترین از همه-پای سیب آمریکایی در پخت مقدس

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای پر کردن:

  • 2 1/2 پوند ترش پخت سیب (@ متوسط 6 یا 8 فنجان), پوست کنده, توپودری, قطعه قطعه 1/4-inch
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه فشرده
  • 1/4 فنجان قهوه و شکر بسته بندی شده
  • 1/4 فنجان شکر دانه ریز
  • 1 1/2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/4 قاشق چای خوری جوز ترجیحا تازه رنده شده
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 قاشق غذا خوری به همراه 1 قاشق چای خوری آرد ذرت

    مواد لازم برای پوسته:

  • 12 قاشق غذا خوری (1 1/2 چوب) بسیار سرد کره بدون نمک

  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذا خوری شکر
  • 1 قاشق چای خوری نمک کوشر
  • 1/3 فنجان بسیار سرد و کوتاه کردن سبزیجات
  • 1/2 فنجان آب یخ

روش

آماده سازی پوسته:

  1. برش کره را در ½ اینچ, تکه بیت و خنک.
  2. جای آرد و شکر و نمک را در کاسه یک پردازنده مواد غذایی مجهز به تیغه های فولادی و پالس چند بار به مخلوط. اضافه کردن کره و کوتاه. پالس 7 تا 12 بار تا زمانی که کره به اندازه یک بادام زمینی است. با ماشین در حال اجرا ریختن آب یخ کردن لوله خوراک و پالس دستگاه تا زمانی که خمیر فقط شروع به توپ.
  3. نکته مخلوط را بر روی یک floured هیئت مدیره و رول را به یک توپ. بسته بندی در پلاستیک بپیچید و در یخچال به مدت حدود 30 دقیقه. خمیر را در یخچال به مدت یک هفته.
  4. حذف خمیر از یخچال و فریزر و قطع آن را در نیم. نیمه اول خواهد بود خود را پایین پوسته. ترک یکی از نیمی از خمیر را در یخچال و فریزر رول و نیمی دیگر بر روی یک floured هیئت مدیره را به یک دایره حداقل 1 اینچ بزرگتر از پای تابه نورد از مرکز به لبه عطف و flouring خمیر پس از آن نمی چسبد به هیئت مدیره. (شما باید ببینید بیت از کره در خمیر.)
  5. بریزید خمیر را در نصف سهولت آن را به پای تابه و آشکار به جا تابه. بازدم. با تیز چاقو بریده شده برش خمیر پس از آن است @1 اینچ طولانی تر و حتی حرکت از لبه بشقاب پای.
  6. برابر لبه های خمیر را زیر و چین چین و لبه های آن را با یا انگشتان دست خود را و یا تيغه از چنگال. آزادانه پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال.

آماده پر کردن:

  1. در یک کاسه بزرگ ترکیب سیب و آب لیمو و قند و دارچین و جوز و نمک و شیر یا خط به مخلوط. اجازه می دهد سیب به نشستن در دمای اتاق به مدت حداقل 30 دقیقه تا 3 ساعت.
  2. انتقال سیب و آب میوه خود را به یک صافی به حالت تعلیق بیش از یک کاسه به جذب مایع است. مخلوط باید به انتشار حداقل 1/2 فنجان از مایع است.
  3. در یک ماهی تابه کوچک (ترجیحا نچسب) بیش از متوسط به بالا حرارت جوش پایین این مایع با کره به حدود 1/3 فنجان (کمی بیشتر اگر شما آغاز شده و با بیش از 1/2 فنجان مایع) و یا تا زمانی که شربتی و به آرامی کاراملی. چرخش مایع اما آن را هم بزنید. (یا اسپری 4 فنجان ضد حرارت اندازه گیری با غیر چوب گیاهی, اسپری اضافه کردن مایع و کره و گرما در مایکروویو 6 تا 7 دقیقه در بالا.)
  4. انتقال سیب را به یک کاسه و بازی شیر یا خط آنها را با آرد ذرت را تا زمانی که همه آثار از آن ناپدید شده اند. پور بیش از شربت سیب جای خود غلت بزنید به آرامی. (آیا نمی شود نگران اگر مایع سخت در تماس با سیب; آن حل خواهد شد در طول پخت.)
  5. یکی دیگر از تکه ای از خمیر را از یخچال و فریزر و رول آن را به اندازه کافی بزرگ برای کاهش 12 اینچ دایره. با استفاده از یک مقوا الگو و یک چاقوی تیز به عنوان یک راهنمای برای برش دایره.
  6. انتقال مخلوط سیب به پایین پای شل شده است که در یخچال و فریزر. مرطوب مرز پایین پوسته به آرامی با آب و محل بالای پوسته میوه. پهلو برآمدگی در زیر پوسته پایین مرز و مطبوعات را در سراسر بالا به آن مهر و موم.
  7. چین چین و مرز استفاده از یک چنگال و یا انگشتان دست خود را و در مورد 5 به طور مساوی فاصله 2 اینچ اسلش شروع در حدود 1 اینچ از مرکز و منشعب به سمت لبه.
  8. پوشش پای آزادانه با بسته بندی های پلاستیکی و در یخچال آن را برای 1 ساعت قبل از پخت برای خنک و استراحت شیرینی. این را حفظ flakiness و کمک به نگه داشتن پوسته از کاهش. شما می توانید اجازه دهید آن نشسته در یخچال به مدت یک شب ،

پخت پای:

  1. از پیش گرم کردن فر به 425 درجه فارنهایت حداقل 20 دقیقه قبل از پخت.
  2. تنظیم یک دندانه دار کردن فر در پایین ترین سطح و محل پخت سنگ یا ورق پخت بر روی آن قبل از preheating. یک تکه بزرگ از روغن فویل در بالا برای گرفتن هر گونه آب میوه ها.
  3. مجموعه ای پای به طور مستقیم بر روی فویل صدر سنگ پخت و پخت به مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که آب حباب از طریق اسلش و سیب مناقصه احساس اما نه احساساتی که یک کیک تستر یا چاقوی تیز درج شده است از طریق یک اسلش. پس از 30 دقیقه محافظت از لبه ها از overbrowning توسط پوشش آنها را با یک فویل حلقه.
  4. سرد از پای در یک قفسه برای حداقل 4 ساعت قبل از برش. خدمت گرم یا در دمای اتاق. لذت بردن از با شکلات بستنی, اگر شما می خواهم.

مورد علاقه خود را پای ترفند یا تکنیک ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن