3-مواد تشکیل دهنده سس به ارتقاء هر چه را در اطراف

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 30 اردیبهشت 1399

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی شمارم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال ساخت یک پانسمان که به آسانی به عنوان 1-2-3.


آیا برای یک سالاد دانه کاسه یا کاهو بپیچید—و یا فقط آن را فراموش کرده اید خیار در crisper—ساده دستور پانسمان همیشه می آید در دستی. (به عنوان پانسمان در سس نه به عنوان در شکرگزاری طرف. هر چند صادقانه است که اغلب می آید در دستی بیش از حد.)

شاید این یک مینیمالیستی سرکه بریزید و یا بسیاری از مواد تشکیل دهنده انزال—در هر صورت چربی اغلب ستاره. می گویند روغن زیتون یا مایو. یا بیکن گریس یا دوغ. یا پنیر آبی یا بخارا. و دلیل خوب: چربی فراهم می کند عطر و طعم (روغنی مقابل فروتن علوفه) و ساختار (چیزی که در غیر این صورت آبکی بود).

اما آیا پانسمان نیاز به چربی است ؟ در واقع هیچ. در واقع می توان آنها را بیشتر ومزه بدون آن.

Romaine and cucumbers, having a really good day.
Romaine و خیار داشتن واقعا روز خوب. عکس Yossy عارفی

فکر می کنم از nuoc کام یک ویتنامی اصلی ساخته شده با آب و آبلیمو و سس ماهی و شکر. یا ژاپنی پونزو که لولا در یوزو آب و سس سویا و mirin و سرکه. در سس مانند این چربی نیست از دست رفته به دلیل مواد تشکیل دهنده دیگر آنقدر خوش طعم. پالت-پوشش نفت خواهد تنها کم نور خود را به درخشش است.

همان صادق است برای این دارای مزه تند و شیرین miso پانسمان. که این hunkered-پایین روز در خانه من شده اند قرار دادن نسبت به هر چیز و همه چیز—و من امیدوارم که شما بیش از حد. در اینجا cheat sheet: با حجم یک قسمت سرکه سیب یک قسمت عسل و یک قسمت سفید miso. ماهوت پاک کن زدن با هم و تنظیم به عنوان مورد نیاز (مثلا بیشتر سرکه در مقابل چیزی لوکس مانند استیک و یا بیشتر عسل برای جبران چیزی شور مانند فتا).

سیب سرکه شربت سیب است که همیشه در شربت خانه من. من عاشق آن ترشی میوه ای نه با تکیه بیش از حد در یک جهت و یا دیگر. که گفت: این زمان به بیرون رفتن فقط برای سرکه سیب. اگر شما اتفاق می افتد به تنها شراب سفید برنج یا مالت رول با آن است. حتی آب لیمو تازه فشرده. فقط جلوگیری از بزرگ شخصیت سرکه ها مانند سرکه و یا شری که جلب توجه بیش از حد.

از فروشگاه ما

در حال حاضر بر روی عسل: یک, خام, دانه دار-بافت و پر زور با طعم انواع آثار شگفتی. اما خفیف تر خرس به شکل بطری نیز بزرگ (و زیبا). اگر شما لازم نیست که عسل در وهله اول دیگر شیرین کننده های مایع مانند شربت افرا ملاس سورگوم یا آگاو می تواند گام هر چند نه به عنوان یکپارچه که در هنگام مبادله سرکه. شروع با یک مقدار کوچکتر (مثلا حدود نیم) و سپس دوباره کاری نسبت از وجود دارد.

و در نهایت از همه مهمتر miso. به عنوان نویسنده و معلم Sonoko ساکایی می نویسد در خانه پخت و پزاین است که "زندگی چاشنی. بی شماری وجود دارد انواع...ساخته شده با انواع حبوبات و لوبیا...که تحت تخمیر را با نمک و koji." نتیجه این است که بسیار مغذی ومزه رب که یخچال من هرگز بدون. در اینجا ما با استفاده از سفید miso (shiro miso) که دارای کرم رنگ و شیرین-ish منش. با عطر و طعم که, قدرتمند, اما نه گسسته از آن یک نامزد ایده آل برای پانسمان.

چه چیزی بیشتر: Miso کره بادام زمینی–esque ضخامت معنی پانسمان را با خوشحالی چسبیده به برگ کاهو سبزی, بریتنی, کتلت مرغ, tempeh قطعات و پنیر کبابی croutons به طور یکسان.

در این ویدئو نسخه ی نمایشی در بالا (لطفا ببخشید من گربه وقفه) من تصمیم گرفتند برای آخرین برگردان های ترسناک در این دستور غذا را کمی از سال گذشته است. به من بگویید چه چیزی شما را از این پانسمان به سمت? به اشتراک گذاری ایده ها در نظرات زیر.

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن