2-مواد تشکیل دهنده سس تند خامه ای نودل

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 3 تیر 1399

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی شمارم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال تبدیل سه مواد تشکیل دهنده به هر رشته.


اگر زمستان است برای کالاها مانند baked ziti rendang فرنگی لوله لوله و کوتاه, ماکارونی, kugel و brothy فو و سپس در تابستان استقبال مخالف—ماکارونی غذاهای که exhilaratingly سرد مانند پله به یک A/C-لعنتی آپارتمان پس از trudging از طریق هوای گرم آفتاب ظهر.

حتی فقط در غذاهای شرق آسیا, بسیاری از محبوب ترین ها نمونه هایی از این, شما می توانید سعی کنید از یک های مختلف سرد ماکارونی ترین شب بین در حال حاضر و روز کارگر و اجرا نمی شود.

با توجه به سرآشپز و نویسنده Hooni کیم در من کره, "mul naengmyeon [رشته فرنگی گندم سیاه در مایع سرد] از کره شمالی, محبوب ترین سرد ظرف ماکارونی در کره جنوبی." نیز وجود دارد کیمچی-رانده bibim guksu یا kongguksu پاشش در تازه شیر سویا.

عکس آماندا Widis

در ژاپن zaru soba, سرد, رشته فرنگی گندم سیاه در حال خدمت با dashi-بر اساس سس فرو بردن: "هیچ چیز بیشتر. آن را ساده و سر راست" می نویسد: معلم و نویسنده Sonoko ساکایی در خانه پخت و پز. و توان hiyashi chuka ramen را خلاصه alter ego نگه می دارد toppings مثل "مخلوط سبزیجات و گوشت و دیگر چیزهای خوب" می نویسد: دستور العمل توسعه دهنده شائو Zhi زونگ جدی می خورد اما خندق داغ سوپ برای "vinegary پانسمان."

"سرد, رشته فرنگی یا liang, میان, هستند, البته, داغ-آب و اصلی در بسیاری از چین غذاهای منطقه ای," خوار سان فرانسیسکو ویرایشگر لوقا Tsai توصیف برای طعم و مزه است. خانواده اش دستور غذا برای سیر کره بادام زمینی, نودل یک جزء اصلی از حیاط خلوت خود cookouts در نیوجرسی شامل همه آمریکایی مواد غذایی لیست مواد تشکیل دهنده هستند "یک مثال از آنچه سان فرانسیسکو کرونیکل مواد غذایی منتقد Soleil Ho به نام 'جذب مواد غذایی'—انواع نیم بداهه غذاهای که مهاجران را زمانی که آنها دور از خانه."

که ما به ارمغان می آورد به این کمی بزرگ دستور الهام گرفته از بسیاری از چینی takeout سفارشات سرد کنجد نودل. با هوس برای یک سس که مراسم آشتی ترتیب دادند تند, بسیار دیوانه ایده آل برای یک روز تابستان بیش از حد گرم. برای دریافت وجود دارد هر چند, لیست مواد تشکیل دهنده طول می کشد متفاوت مسیر کوتاه تر از حد معمول است.

از فروشگاه ما

برای زمینه نگاه کنید (و یا بهتر رتبهدهی نشده است را) پاتریشیا Yeo نابغه کنجد رشته فرنگی—سس است که عمدتا متشکل از توست دانه کنجد در حال تکان بیدار با موسیر, سیر, سرکه برنج و رب شیلی. در دیگر دستور العمل های کارشناسی ارشد جیانگ میان (کنجد نودل), شما همچنین ممکن است عبور از مسیرهای با سس سویا Chinkiang سرکه و شیلی نفت است. اما وجود دارد یک عنصر هرگز در یخچال است که می تواند انجام بسیاری از این کارها (نمک! ادویه! اومامی!) خود را در آن: کیمچی.

در حالی که آن بستگی به دستور العمل—در اینجا یک راهنمای در مورد چگونه به DIY از Eric Kim—کلم-بر اساس کیمچی اغلب شامل daikon و پیاز و پیازچه و سیب و یا گلابی و سیر و زنجبیل و gochugaru شور و میگو و سس ماهی و شکر. با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تخمیر و شما باید یک briny, بد بو, غذا را در خود دارد که به عنوان Hooni کیم آن را قرار می دهد "می تواند مورد استفاده برای ایجاد بسیاری دیگر از غذاهای فوق العاده ای."

در این دو مواد تشکیل دهنده سس فروشگاه خرید کیمچی حمل بیشتر از وزن. نه فقط به خاطر اینکه شما ترکیب برخی به کره بادام زمینی و سپس شل چیزهایی که با درخشان-قرمز کیمچی آب نمک. اما از آنجا که شما شمع و حتی بیشتر کیمچی در بالای انزال, رشته فرنگی برای بحران و تضاد در کنار تمام ابریشمی دیوانه غنای.

این نوع از احساس-شام خوب است که من می تواند بدون توجه به چگونه پراکنده یخچال من مهم نیست که چقدر زمان کمی من را به جلو و چیزی هم مهم نیست که چگونه عرق و مهم من در سازمان ملل متحد–تهویه مطبوع ،

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن