9 All-Star چاشنی همیشه در آشپزخانه من

من نمک و فلفل خبره. من یک زمان سخت در برابر هر بطری شیشه یا قلع—می شود آن را تند تند مزه تند و شور و شما نام آ

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 15 اردیبهشت 1399

من نمک و فلفل خبره. من یک زمان سخت در برابر هر بطری شیشه یا قلع—می شود آن را تند تند مزه تند و شور و شما نام آن را. گاهی اوقات من به شما خرید یک چاشنی برای توسعه یا ایجاد یک دستور خاص و بار دیگر من را به خود جلب براق, برچسب, (که احتمالا به معنی آن اضافه شدن به سبد خرید).

من همیشه بازی به سعی کنید چیزی جدید اما پس از سال ها بسیاری از پخت و پز من قطعا honed در مجموعه ای از کالاهای اساسی من ترجیح می دهم هرگز بدون—همه ستاره تیم, اگر شما خواهد شد. من گنجینه ای از روغن و رب و سس تمام تگرگ از کشورهای مختلف و غذاهای مختلف و متفاوت در بافت و تند و تیزی اما همه آنها حضور منظم در آشپزخانه من. و در حالی که همه تعریف متفاوت, به نظر من بسیاری از عطر و طعم-بسته بندی مواد استفاده کنم برای افزایش ظروف (یا قبل و یا بعد از پخت و پز) نمک و فلفل.

در زیر هستند نه چنین کالاهای اساسی—از روغن کنجد و کیپر به سس ووسترشر و دیژون—که من برای رسیدن به دوباره و دوباره. وجود دارد مقدار زیادی بیشتر پوشش قفسه های من اما اینها برخی از دوست داشتنی ترین و بیشتر استفاده می شود.

از فروشگاه ما

1. حریصا

حریصا های شیلی قرار است به یک جزء اصلی در شمال آفریقا و خاورمیانه پخت و پز. دستور متفاوت بین مناطق بنابراین گاهی اوقات آن را بسیار تند بار دیگر به کمتر; ممکن است دارای مزه تند از فوق العاده سرکه و یا در smokier پایان بسته به نوع فلفل. من عاشق پانچ آن را می دهد به تمام انواع ظروف از حموس به پانسمان. شما می توانید از آن استفاده کنید به عنوان شما را از هر گونه سس داغ, در, سوپ, خورش, فلفل قرمز, افت و ترشیجات.

سعی کنید آن را در: مرغ تنوری با گیاهان و لیمو

2. تست روغن کنجد

تست روغن کنجد (که ساخته شده از دانه کنجد بو داده; به طور منظم روغن کنجد ساخته شده است از خام فشرده دانه کنجد) یک و مجزا دیوانه طعم معطر. شما می توانید با استفاده از آن به عنوان چاشنی یا ادویه در هر چیزی از سوپ به سس سالاد. من می خواهم پیشنهاد اضافه کردن آن به سمت انتهای یک ظرف برای حفظ آن عطر و طعم (گرما را قطع طعم). فقط به خاطر داشته باشید که کمی می رود راه طولانی—حتی یک نم نم باران یا دو را یک تاثیر قابل توجهی.

سعی کنید آن را در روغن کنجد حموس

3. کیپر

کیپر اضافه کردن tiny انفجار briny عطر و طعم به تمام انواع ظروف—و اگر شما یک گیاه خوار (و در نتیجه پرش شور سس ساخته شده با محصولات ماهی) آنها یک گزینه عالی برای اضافه کردن عطر و طعم. آنها خوشمزه در مخلوط برای خواباندن و همچنین مخلوط را به نرخهای پایین و سس مانند tapenade و پستو. من در حفظ و نسبتا گسترده شیشه در دست; گاهی اوقات من آنها را اضافه کنید کل به ظروف و گاهی اوقات من ریز ریز کردن آنها را به طوری که آنها در ترکیب بیشتر است. مطمئن شوید که برای شستشو آنها را قبل از استفاده به خصوص اگر شما آنها را خرید و در بسته بندی نمک خود را کاهش دهند و شور شدت.

سعی کنید آنها را در: زیتون سبز Tapenade; مرغ Piccata

4. سس صدف

سس صدف استفاده می شود اغلب در پخت و پز چینی مهمترین کانتونی پخت و پز. آن را غلیظ و شربتی سس ساخته شده از کاهش صدف پخته شده و فراهم می کند یک briny, غذاهای دریایی-y عطر و طعم به دیگر گوشت و سبزیجات. این یک+ علاوه بر این به سس فرو بردن و لعاب—من همچنین اضافه کردن یک glug به تقریبا در هر, هم بزنید سرخ من.

سعی کنید آن را در: مرغ و اسفناج هم بزنید سرخ

5. خردل دیژون

خردل دیژون یکی از مواد تشکیل دهنده مورد علاقه من در تمام دوران است. تیز آن tanginess می دهد تقریبا هر ظرف یک آسانسور مانند: سس برای سبزی و حبوبات و سبزیجات; پاک و سس ها مثل این یکی برای بخارپز صدف. من همیشه هر دو درشت و صاف دیژون در دست چون گاهی اوقات من به دنبال آن بافت از کل دانه خردل و بار دیگر من می خواهم صاف و ثبات امولسیون.

سعی کنید آن را در: بو شانه خوک با رزماری و خردل و سیر

6. پونزو

پونزو نور, روشن و کمتر شور از سس سویا—این شهر همچنین دارای یک اشاره از مرکبات به طور معمول از yuzu آب. آن است که اغلب استفاده می شود برای فرو بردن اما آن را نیز بسیار خوش طعم با همه چیز از غذاهای دریایی (مخلوط آن را در یک سس برای نم نم باران بیش از ماهی قزل آلا) و گوشت (استفاده از آن برای marinate استیک یا گوشت خوک) به سس سالاد (سلام سرکه بریزید).

سعی کنید آن را در: سالاد آووکادو با خامه سس میسو

7. سس ووسترشر

این سس را اومامی-عطر و طعم غنی از تخمیر ماهی و تعادل شیرینی (ملاس و شکر), شوري (نمک) در دهان-کلیپ tartness (آلوچه و سرکه) و کمی مرزه نیش (سیر و پیاز). اضافه کردن آن به میت لوف, همبرگر کوفته, به عنوان به خوبی به عنوان خورش و braises. حتی استفاده از آن در ترشیجات و نرخهای! در ذهن من زمانی که Worcestershire, است, استفاده, بهترین, شما واقعا طعم سس خود را, اما شما متوجه است که ظرف را تلفظ عمق از عطر و طعم.

سعی کنید آن را در: پنیر آبی شیب

8. Chalmat

Chalmat تخمیر قرمز شیلی قرار است پایه و اساس بسیاری از غذاهای کره ای. سطح ادویه می تواند متفاوت باشد بین برندهای اما می دانم که آن را برای رفتن به یک punchy kick (دوباره کمی می رود راه طولانی). آن همچنین می افزاید: بزرگ عطر و طعم اومامی و گهگاه یک اشاره از شیرینی. قرار داده و آن را در سس سالاد, سس فلفل هم بزنید سیب زمینی سرخ کرده—اساسا در هر نقطه که شما می خواهید برای اضافه کردن یک بیت از گرما.

سعی کنید آن را در: ادویه سالاد سبزها با Chalmat پانسمان

9. سس ماهی

یک دلیل وجود دارد بسیاری از چاشنی باید تخمیر ماهی به عنوان پایگاه خود را و به همین دلیل است—شما آن را حدس زده—اومامی. سس ماهی یک عنصر ضروری در جنوب شرقی غذاهای آسیایی به ارمغان می آورد که شور, مرزه, نمی تواند-stop-خوردن-آن چیزی به تعدادی از غذاهای از ماهی و گوشت ترشیجات به هم بزنید سیب زمینی سرخ کرده و vinaigrettes. این عطر و طعم شدید است بنابراین از آن استفاده نکنید. این بو ممکن است کمی, خوب, ماهی, اما هنگامی که آن را به اضافه یک ظرف شما سمت چپ با یک دختر دوست داشتنی غنی از عطر و طعم.

سعی کنید آن را در: سنبل هندی و زنجبیل ران مرغ

خود را در all-star نمک و فلفل تیم ؟ در نظرات به ما بگویید!


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب