16 راه های خلاقانه برای استفاده از باقی مانده نان ذرت (به غیر از چاشنی)

نان ذرت, گرم, درست کردن فر: این چیزی است که ما خودمان را پیدا کنید مشتاقانه در قطع مربع و خوردن مستقیما از ظرف با یک knifeful از کره نرم برای slathering بر روی هر نیش. این رود زیبا با تابستان BBQs و شکرگزاری شام به طور یکسان. اما مهم نیست که چه زمان از سال است ما آن را از آن همه بیش از حد به زودی آن را می شود بسیار متفاوت بسیار کمتر شاد affair—مرز بی مزه و خشک و crumbly. چه شرم آور است.

چند سال پیش از اعضای جامعه Aargersi ساخته شده یک بسته بزرگ از نان ذرت و خواسته جامعه ما آنچه آنها می خواهم به انجام خود باقی است. او به ذکر است که او به طور معمول انجماد هر اضافی برای چاشنی و دیگر موضوعات بود اما به دنبال برخی از ایده های جدید برای استفاده از آن و حتی پس از آن رفت و به خشک دولت متاسفم بدون بازگشت. جامعه را از پیشنهادات مفید بود به ما و با ما گیر کرده اند به این روز است. پس به افتخار نان ذرت فصل رسما آغاز در اینجا یک تعداد انگشت شماری از راه های استفاده از آنها.

فروشگاه داستان

آن را ساده نگه دارید:

  • Pegeen معتقد است که همه روز نان ذرت نیاز است کمی T. L. C. احیای آن توسط toasting و slathering آن را با کره یا به عنوان saragrad ترجیح با مربا و تماس با آن صبحانه.

خرده نان آن:

  • حمله رعد اسا آن را به خرده نان با استفاده از پردازنده مواد غذایی خود را (در اینجا یک مرور کلی در مورد چگونه به آن را انجام دهد) برای استفاده در هر نقطه شما می خواهم تماس بگیرید برای خرده ریز.
  • سرخ کردن برخی از لق صدر custardy طرفه تخم مرغ را در روغنی خرده نان برای این کار را در بازی های کلاسیک از زونی پوبلوو کافه کتاب آشپزی. و یا یک نشانه از این دستور: خمیر نان خود را خرده با هم با شور اومامی-غنی آنچوی و خدمت ‘اونا تا با jammy عسلی تخم مرغ و مارچوبه. و آخرین دلیل که تخم مرغ-سبزی-نان دسته کوچک موسیقی جاز بی نظیر, است, این دستور غذا را با مناقصه کلم پیچ پخته و ترد خرده نان را گرم نگه دارید تمام زمستان طولانی.
  • دسر را دوست دارد, خرده نان, بیش از حد—به خصوص این ریواس-بر اساس کیک با مقدار زیادی و تعداد زیادی از کره.

مکعب آن:

  • به نوبه خود نان ذرت به croutons به عنوان سوزان W و EmilyC نشان می دهد, برای پرتاب در هر, سالاد, اما به ویژه در این یکی.
  • برای یک صبحانه قهرمانان نگاه هیچ بیشتر از…احساسات بیش از حد! به طور جدی. برخی از زبانه دار نارگیل و دوغ و میوه های خشک شده, وانیل و عسل را طول می کشد و این مسائل به یک سطح جدید.
  • این نان ذرت و موروثی گوجه فرنگی panzanella است که یک وسیله نقلیه بسیار عالی برای آبدار و شیرین خلاصه تولید و تیز سرکه بالزامیک. روز نان ذرت کمپرس آب تا تمام طعم های زیبا.
  • در پاییز و زمستان به خصوص Pegeen همچنین نشان می دهد حول تست مکعب با سبزیجات تفت داده شده از همه نوع و یا استفاده از آنها به عنوان یک بستر برای جوجه کباب.

بیشتر: رسیدن به کباب مرغ کمال است.

با استفاده از فرو ریختن را به نفع خود:

  • ChezHenry دوست دارد به نوبه خود در خشک نان ذرت به آسان میوه ترد و یا فرو ریختن شکوه با جایگزین کردن آن به صورت آرد در هر دستور غذا. او توصیه می کند پخت میوه بدون شکوه برای اولین بار نیمی از پخت قبل از اضافه کردن مخلوط ذرت برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد از نان ذرت در حال حاضر پخته شده را از طریق یک بار.
  • فرو ریختن آن را به یک نوع ذرت پودینگ. Amysarah امتیاز به دستور او برای ذرت پودینگ و نشان می دهد جایگزین آرد ذرت را با هم پاشیده خشک نان ذرت.
  • و یا استفاده از نان ذرت برای غلیظ شدن سوپ. Missmertz برانگیخته وتکه به فلفل قرمز آن را به عنوان آشپز.

چه چیزی شما را با بیش از نان ذرت? در نظرات به ما بگویید و یا عضویت در این مکالمه بر روی خط!

سوسیس و ذرت, سالاد عکس آلفا اسموت همه عکس های دیگر توسط جیمز باج

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>