خود را دستی میوه های تابستانی, راهنمای

من در مورد شما نمی دانماما از دو ماه گذشته (که این سه در حال حاضر؟) گذشت در تیرگی. برخی از روزها به نظر می رسد برای کشش در هفته دیگر هفته سقوط به blips.

آن را سخت به احساس یا باور در تابستان ورود قریب الوقوع هر چند نشانه هایی در اطراف من پیشنهاد می کنم در غیر این صورت. روز دیگر. به آرامی بیشتر سبز (هفته گذشته ترشک; این هفته نخود شاخه) در CSA جعبه. دانه که دیگر نهال اما در حال حاضر کامل گیاهان. چه چیزی به من کمک بازی سوس گوجه فرنگی با محیط اطراف? نایجل اسلیتر را رسیده (2012).

تقریبا یک دهه قدیمی, اسلاتر را طعمه در همه چیز میوه صندلی سفر که خود را ترک نمی کند این خانه باغ است. با اسلاتر کمک من مونتاژ یک راهنمای برای انتخاب و با استفاده از 15 از تابستان juiciest, heartbreakingly گنجینه های شیرین. ممکن است شما جمع آوری یک یا تمام (!), و خوردن آنها بیش از نزول.

از فروشگاه ما

توت فرنگی

…بی پروا بوی توت فرنگی در سنگین هوایی از غرفه. وسوسه انگیزی—شما نمی توانید به آنها اجازه دهید به تنهایی طعم آنها را—اما شما هنوز هم می توانید تنفس خود را شیرین غنای. —نایجل اسلاتر رسیده

فصل توت فرنگی می توانید شروع به عنوان اوایل به عنوان ممکن است, اوج در اواسط تا اواخر ماه ژوئن است. Allstars به درستی به نام حال این تصویر کامل براق آنهایی که نشان می دهد تا حدود اواسط ماه ژوئن. باغچه توت فرنگی کوچکتر fruited و بنابراین بیشتر به شدت با طعم و فصل خود همچنان ادامه دارد از طریق اکتبر. قاچ و تاس, پستان مصنوعي varietes به سالاد scones و یا بر روی pavlova; محور آنها را با کمی حرارت و شکر به کمپوت یا مربا.

زردآلو

خوب زردآلو را یک خوشه از نقطه کک و مک, یاقوت, زنگ و شکلات در اطراف شانه خود را. آن را ممکن است یک اندازه سکه پچ از پوست خشن. در درون خود مخملی پوست آن را براق عمیق, شدید, نارنجی, به عنوان اگر روشن توسط یک شعله شمع است. —نایجل اسلاتر رسیده

زردآلو فصل به طور معمول دهانه اوایل ماه مه تا ژوئیه (گسترش از طریق اوت در واشنگتن). اسلاتر توضیحات—”شما قادر خواهید بود به دو نیمه جدا از هم با یک کشش در نقطه ای که آن را تقریبا به طور قطع از دست دادن یک مهره یا دو تا از آب. گوشت را نرم و مجلل”—کاملا بر خلاف هر گونه زردآلو من در سراسر آمده اما من برگزاری امید. من بو (عطر و بوی است که بیشتر گفتن کیفیت از رنگ برای زردآلو) کردن قابل ملاحظه ای ومزه بلنهیم و طلا Kist گونه های سابق به خورده از دست (و یا خرد شده و خورده شده را به سالاد برنج) دومی برای مربا یا خشک کردن. اگر شما یک جم ترک چاله (noyaux) در آنها خواهد شد و عطر خود را حفظ با, طرز حیرت انگیزی بادام و عطر و طعم.

آلو

در یک روز آفتابی در اواخر ماه ژوئیه آنها را قطع شفاف بر روی درخت به عنوان اگر روشن یک شمع. گوشت را نرم می شود و ذوب و آب عسل-شیرین و چسبنده طلایی شهد. اگر من می توانستم فقط یک درخت آن خواهد بود آلو. —نایجل اسلاتر رسیده

یکی از بستگان نزدیک از زردآلو, گیلاس, هلو, هلوی شیرین و ابدار و بادام (!), آلو فصل اجرا می شود به عنوان اوایل به عنوان ممکن است و گسترش از طریق اکتبر در برخی از مناطق. طلایی-قرمز سانتا رزا و فیل قلب (به نام پس برای آن شکل قلب) هستند به خصوص معطر گونه (خیلی خوب را از دست بلکه در جام جم); تاریک بنفش فرانسوی و ایتالیایی آلو هستند نه فوق العاده خوش طعم و خوش طعم و بهره مندی از کله پاچه یا تفتآبپزی. شاید فریب آمیزی خیلی پر جنب و جوش سبز-طلایی Damson, Mirabelle و Greengage آلو نه ترش و به طور معمول حتی شیرین تر از خود را خوشبو-رنگی هستند.

زغال اخته, تمشک, تمشک Boysenberries, Loganberries (!)

توت شما انتخاب کنید از یک خط کشور همواره درستترین طعم شیرین اما تیز winelike و سنگین با تب و تاب بودن گرم از نوستالژی و توت جمع آوری سفرهای گذشته است. —نایجل اسلاتر رسیده

سوپر مارکت انواع توت ها شیرین و قابل اعتماد در طول سال (بنابراین شرکای قابل اعتماد برای ماست و بلغور جو دوسر و غلات و حبوبات) اما فقط که. در پرورش برای بزرگتر-bodied, شیرین, میوه, بسیاری از انواع توت ها’ عطر طبیعی—نکات است که می تواند طعم در ارتفاع جولای و یا بهتر رتبهدهی نشده است در کسانی که وحشی-برداشت—از دست داده می شود.

پودر آبی برکلی و Bluecrop گونه های ظریف عطر و کمی بیشتر ریزه اندام از بزرگ Ag عزیزم Highbush. بزرگ fruited Sylvan و شونی دو تا از رایج ترین انواع توت سابق—یکی از بستگان نزدیک از marionberries—است seductively خوش شانس دومی قابل ملاحظه ای براق هر چند سریع برای رفتن نرم.

مودت و ویلامت فقط دو تا از رایج ترین تمشک قرمز گونه های. به دنبال طلایی (کهربا Fallgold) و سیاه (Black Hawk بریستول) تمشک—طعم و مزه خود را تقریبا غیر قابل تشخیص از قرمز است که رنگ!

فوق العاده و فراموش شدنی انواع توت ها به طور یکسان “درک گرما و علاوه بر این دارچین و شکر قهوه ای.” مورد در نقطه: cobblers, چیپس, وتکه گل و کیک و کلوچه و کیکهای.

سرگرم کننده واقعیت: Loganberries متقابل بین سیاه و تمشک; boysenberries لوگان سیاه و تمشک. دو سرگرم کننده واقعیت: تمشک نیست, انواع توت ها, اما مجموع drupes (single-کشت میوه ها مانند هلو و آلو و گیلاس).

هلو & ابدار

هنگامی که یک هلو است که در آن اکثر والا به آن نیاز دارد یک صفحه برای گرفتن آب هر چند من همواره فراموش نکنید. یا آن که من هرگز نمی تواند کاملا به اعتقاد من نیاز است ؟ در هر صورت, آن است که معمولا به دنبال آن است که شرم آور و کمی سر و صدا می آید که از گوشه دهان خود را به عنوان شما سعی می کنید برای گرفتن فرار قطره ای از آب. —نایجل اسلاتر رسیده

فصل برای هلو و ابدار (که معلوم است همان میوه; عدم fuzz با توجه به ژن مغلوب) آغاز می شود در اواسط تا اواخر ماه جولای و گسترش از طریق اوت. از رنگ پریده خامه-گوشت انواع برف و زحل فوق العاده معطر; از زرد Elberta و قرمز پناهگاه پدیدار سنگین ترین. من مانند بسیاری از دیگران فکر می کنم تنها راه برای خوردن یک هلو که بیش از نزول. این که آیا شما ترجیح سفید یا زرد نیست استرس بیش از حد, بیش از پیدا کردن کامل هلو در فروشگاه (که به ناچار کبود در راه خانه): یکی را انتخاب کنید که کمی underripe و اجازه دهید آن را به نوبه خود شیرین و نرم در آشپزخانه خود را.

گیلاس

قلب من به آرامی پرش زمانی که من پیدا کردن یک جفت پیوست در ساقه مانند یک بچه است که فقط به دست یک بستنی. —نایجل اسلاتر رسیده

فصل گیلاس گسترش از اوایل اردیبهشت تا اواخر مرداد ماه که کمی کوتاه تر در شمال و دیگر در غرب. مشترک گیلاس رقم را در سه دسته بندی ها: ترش و شیرین قرمز/سیاه و سفید. گوجه فرنگی-قرمز Morello قطعا ترش استقبال علاوه بر این از قند و گرما (فکر می کنم در جم scones ترشی). Rainiers—خوش تیپ متقابل بین بینگ و ون گیلاس—باید رنگ پریده و زرد گونه سردرپیش گلگون و heartrendingly ترد گوشت. شراب قرمز شیرین-ترش خرگوش گیلاس ستارگان به عنوان است و یا قطعه قطعه و خورده به داراي زوائد و تزئينات سالاد با دستگیره پنیر نرم است.

بدون توجه به انواع, به دنبال گیلاس که هنوز براق—درخشش خود همراه با استحکام نشانگر طراوت. برای crispest ارائه خدمت گیلاس بر روی یخ.

خربزه: هندوانه و طالبی عسلک

و پس از آن با تمام. فراتر از یک تکه از prosciutto کمی وجود دارد هر کسی می تواند با انجام یک واقعا خربزه رسیده است که می توانید آن را به یک چیز بهتر. من را همراه با آب یخ و عجیب و غریب تیغ تیز سالسا, اما بیشتر از آن و من نمی تواند کمک کند درخواست – چرا ؟ —نایجل اسلیتر برای نگهبان

خربزه—هندوانه عسلک و طالبی—فصل اجرا می شود از اواخر ماه مه تا اوت. وجود دارد و بزرگ کشت و یا مینی (“شخصی”) و بی هسته و نارنجی و سبز-گوشت. همانطور که برای رمز و راز از چیدن یک خوب در اینجا برخی از چیزهایی که برای نگاه و احساس برای: unblemished براق سبز پوست هندوانه طلایی حرکت به صورت عسلک و طالبی; سنگین وزن برای آن اندازه عمیق توخالی رزونانس زمانی که شنود گذاشته در کنار آن. مانند Slater, من از این اردوگاه که فکر نمی کند که بسیار می تواند انجام شود برای بهتر رسیده گوه خربزه خدمت یخ سرد. (اما اگر شما باید: سعی کنید مکعب صدر با slivers نعناع و روغن زیتون و پوسته پوسته نمک یا بله—درمان گوشت خوک.)

سیب

من ترجیح می دهم به زیر و رو کردن از طریق جعبه های چوبی برای من Pippins شاد با کیسه های misshapen میوه از تمام اندازه ها: چاق و چله آنهایی که برای صبحانه majesties برای پخت و چند اندازه baubles برای وعده شگفت انگیزی است. سیب فاقد اغوا کننده کیفیت هلو و راز انار, اما آنها آن را تشکیل می دهند در هیچ و بی معنی تجدید نظر شود. —نایجل اسلاتر رسیده

با برخی از واريانس توسط منطقه سیب نجومی می افتد بین اوایل ماه اوت و نوامبر است. به دلیل تداوم و استحکام و برخی (مادربزرگ اسمیت Honeycrisp) هستند بهتر است به صورت پخته و برنامه های کاربردی (پای, galette, tarte tatin). دیگران (Gravenstein مک اینتاش) بیشتر مشتاق به فرو ریختن هستند بهتر برای سس و پوره. همانطور که برای آنهایی که به خوردن را از دست ندهید بود منصرف اندازه و یا رنگ—Jonagolds بزرگ هستند اما ومزه; سردرپیش صورتی سیب تقریبا جوشان.


شما چه راه مناسب برای خوردن یک تابستان کامل میوه ؟ به من بگویید در مورد آن را در نظرات.

این مقاله شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده توسط سردبیران ما و Food52 ممکن است کسب یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im