این که آیا شما در حال مدیریت یک گندم و عدم تحمل به دنبال تغییر خود را پخت معمول و یا نمی توانید پیگیری کردن همه منظوره آرد فاقد گلوتن آرد علاوه بر عالی برای آشپزخانه شما. ساخته شده از آجیل, دانه گندم یا کمتر غلات, برخی فاقد گلوتن آرد خاکی در عطر و طعم و سندی در بافت, در حالی که دیگران بیشتر خنثی ناپدید کاملا خوب پخته یا سس. از آنجا که هیچ دو فاقد گلوتن آرد همان عمل—اضافه کردن برخی از moistness دیگران کمک به ایجاد حتی بیشتر خرده نان—امروز ما می خواهید به دانستن بیشتر شایع مواد تشکیل دهنده از بادام تا گندم به جو. اغلب شما پیدا کنید که ترکیبی از چند فاقد گلوتن آرد می تواند تولید موفق ترین پخته خوب است. در اینجا حرکت شبیه چمچه زنی در مورد علاقه ما است.


آرد بادام بادام و غذا

ساخته شده از پوست blanched ریز زمین و sifted بادام, بادام, آرد, تولید, مناقصه, مرطوب محصولات پخته شده است. این عنصر اصلی در macarons, اما آن را نیز علاوه بر بزرگ به ظریف, کیک, خمیر, کوکی, حتی کماج يافته. بادام وعده غذایی از سوی دیگر به طور معمول ساخته شده از پوست-در گاهی اوقات blanched (گاهی اوقات unblanched) بادام است و بیشتر در زمین درشت. آن را اغلب به جای یکدیگر با آرد بادام و اغلب پزد تا به عنوان به خوبی—هنوز درشت وعده غذایی است که بخشنده تر در قرص نان خمیر کیک یا برای دلمه یک قطعه از توفو (یا مرغ!) از شورتی, macaron.

آرد نارگیل

آرد نارگیل خشک است و زمین ریز گوشت نارگیل. آرد به طور طبیعی شیرین و بسیار بالا در فیبر اما می توان آن را بسیار tricker به کار با بیش از دیگر فاقد گلوتن آرد. نارگیل آرد جذب بیشتر از دیگر آرد بنابراین بیشتر مایع (بود آن شیر و آب میوه و پوره یا تخم مرغ) مورد نیاز است برای محافظت از آن. برای مهار عطر و طعم خود را بدون نیاز به نگرانی در مورد آن را روی حیله و تزویر بافت سعی کنید با مخلوط کردن آرد نارگیل با فوق العاده مرطوب آرد بادام در هنگام پخت.

آرد برنج

آرد برنج است خفیف در عطر و طعم نسبت به دیگر فاقد گلوتن آرد فقط به عنوان برنج پخته شده است که در مقایسه با سایر دانه پخته شده. برنج قهوه ای و آرد و کمی nuttier در عطر و طعم از برنج سفید آرد, اما هر دو بیان یک بافت و خنثی و طعم برای محصولات پخته شده مثل کیک و کلوچه و کماج. این زمین ریز دانه بلند برنج آرد نیز مورد علاقه خمیر ترش نان نانوا برای گرد banneton سبد به عنوان را جذب نمی کند به خمیر به سرعت به عنوان آرد نان. Glutinous یا شیرین, آرد برنج نیز فاقد گلوتن اما نیست همان سفید یا برنج قهوه ای و آرد. ساخته شده از دانه های برنج, شیرین, آرد برنج بهتر است یک عامل ضخیم تر سفید یا برنج قهوه ای و آرد در سس و استفاده نا مشروع و بازده جویدنی بافت ساخت برتر palitaw mochi و این نابغه پنکیک.

آرد گندم سیاه

ساخته شده از زمین غلات و حبوبات گندم سیاه گندم سیاه آرد است بنابراین دیوانه در عطر و طعم آن را تقریبا تلخ است. این پیچیدگی می افزاید: به پخته محصولات مانند گندم و یا دیگر میراث آرد دانه اگر آن را در واقع یک pseudocereal (دانه هایی شبیه دانه در بافت). پس از آن عطر و طعم بسیار قوی, آرد گندم سیاه است که اغلب استفاده می شود علاوه بر همه منظوره و یا دیگر خفیف فاقد گلوتن آرد—سعی کنید آن را در قرص نان و کیک و کوکی ها و یا کوکوی. که گفت:, این معروف شکلات کوکی ها از بین Cuit همه در:

آرد جو دو سر

آرد جو یکی از ساده ترین فاقد گلوتن آرد را در خانه از آن فقط نورد جو زمین ریز را به صورت پودر است که شما می توانید در یک استاندارد مخلوط کن یا پردازنده مواد غذایی. (و بله, این امکان را به دیگر فاقد گلوتن آرد در خانه, اما آن را سخت تر برای دریافت جریمه از خرد کردن از مواد محکم با تجهیزات خانه.) خفیف در عطر و طعم آرد جو علاوه بر ایده آل برای هر گونه پخته و خوب که در آن شما نمی خواهید به طعم جایگزین آرد.

آرد نخود

ساخته شده از کم آبی و زمین ریز نخود نخود (یا باقلا) آرد خاکی است و دیوانه در عطر و طعم اما خفیف تر از گندم سیاه. بسیار متنوع در دستور العمل های خوش طعم از برمه توفو به کمی ترد کراکر را به آن می افزاید لذت عمق به شیرینی مانند کوکی و کلوچه. آرد نخود را مجزا beany بوی, پس از آن بهترین ذخیره شده در یخچال پس از باز کردن.

آرد سورگوم

همچنین به عنوان شناخته شده hayr آرد سورگوم ملایم و کمی شیرین عطر و طعم خود را پس از آن دیگر علاوه بر بزرگ به گلوتن رایگان کیک و کوکی ها. به عنوان مورد با بسیاری از مواد تشکیل دهنده آرد سورگوم است که تنها یک راه برای استفاده از باستان دانه آن نیز می تواند ظهور مانند پاپ کورن و فشرده به شربت.

1:1 آرد فاقد گلوتن

1:1 آرد شده است و قطع به چالش کشیدن گام بدانند که فاقد گلوتن آرد به مخلوط و در آن نسبت به تولید بهترین عطر و طعم و بافت در محصولات پخته شده است. به طور معمول مخلوطی از برنج و آرد ذرت و آرد و نشاسته (پایین را ببینید) 1:1 آرد استفاده می شود قابل معاوضه با آرد همه منظوره در تقریبا هر دستور غذا. باب قرمز Milland Cup4Cup هستند مارک های معروف و یا مخلوط کردن خود را مخلوط:

نشاسته & لثه

به کمک اتصال فاقد گلوتن محصولات پخته شده سس غلیظ و batters است که برای آرد و تقلید بافت چسبناک است که گلوتن را فراهم می کند, شما به احتمال زیاد نیاز به اضافه کردن نشاسته و یا آدامس همراه با آرد فاقد گلوتن. بسیاری از premade 1:1 فاقد گلوتن آرد در حال حاضر شامل نشاسته و یا آدامس و شما اغلب فاقد گلوتن دستور العمل شامل یک مقدار کوچک است. اغلب در بر داشت در فروشگاه مواد غذایی (یا در شربت خانه خود را) آرد ذرت است اما محبوب نشاسته (مانند arrowroot, سیب زمینی, نشاسته کاساو یا مانیوک) و لثه (زانتان و صمغ و پوسته پسیلیوم) اغلب در دسترس در فروشگاه های مواد غذایی و خرده فروشان آنلاین است.

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im