زمانی که برای خلاص شدن از شر دلی ظروف

من یک کمی پیچیده ارتباط با دلی ظروف. من یک drawerful ساخته شده است که راه خود را از طریق دلی, سوپ, غذا, کیت و سوپر مارکت زیتون و بسیاری از آنها شده است در آن وجود دارد…برای همیشه لطفا برای ؟ برخی از آنها ممکن است تبدیل به ابری. دیگران جذب هزاران بوی غذاهای آنها از آنجا برگزار شد.

من تا حد زیادی ارزش آنها را برای سودمندی خود را: به عنوان کشتی های فله حبوبات, سوپ, غول سیب زمینی من آبپز اما نمی با استفاده از بلافاصله. “اگر شما با در اختیار داشتن طیف گسترده ای—کوارت, pint, نیم پاینت—شما اساسا یک ظرف را با توجه به هر نیاز ذخیره سازی می گوید:” آلیسون Bruns Buford, Food52 تست آشپزخانه, مدیر سابق غذا maven و دلی ظرف فن. آنها به راحتی انباشته در یخچال او می افزاید و وجود دارد “هیچ چیز مانند خوردن مستقیما از یکی.”

به عنوان Buford نشان می دهد, اغذیه فروشی, ظروف نه تنها انتخاب ظروف غذاخوری اما عملا زائده برای بسیاری از سرآشپزها به خصوص با در شیشه ای که خارج از محدوده در بسیاری از مواد غذایی سرویس آشپزخانه. جرمی Umansky نویسنده Koji کیمیاگری و آشپز-صاحب و فریزر در کلیولند آنها را دوست دارد برای دوام و استفاده مجدد سهولت ذخیره سازی—و کم هزینه است. Umansky با استفاده از آنها نه تنها برای ذخیره سازی “انواع غذاها از سس به خشک برنج” بلکه به فروشگاه کوچک تجهیزات آشپزخانه که ممکن است به راحتی از دست رفته و یا شکستن مانند تیغه های چرخ گوشت کوچک آبکاری قاشق کوچک حتی پیچ گوشتی و آچار آلن. گرفتن همه, اگر شما خواهد شد.

اما برای من—و این جایی است که عوارض ناشی می شود—ظروف پلاستیکی نیز یک یادآوری از اسراف. اگر شما نمی شما می توانید جمع آوری بیش از شما می توانید استفاده برای. من از نزدیک تماشا که چگونه بسیاری از من اجازه به خانه من—محدود کردن takeout و آوردن ظروف برای خرید عمده—و استفاده مجدد از آنها کورکورانه. اما چگونه بسیاری از reuses بیش از حد است ؟ و جایی که آنها در نهایت وقتی که من آنها را بازیافت? من رفت و به دنبال پاسخ.

دلی ظروف ساخته شده از پلی پروپیلن دوم بیشتر به طور گسترده ای در تولید کالا پلاستیکی پس از polythylene (کیسه های پلاستیکی). “پلی پروپیلن جالب پلاستیک در حالی که هیچ پلاستیکی مناسب در چرخه زندگی-تجزیه و تحلیل تاثیر این اغلب می آید بهتر از گفتن پلی استایرن (فوم بلکه چندین takeout ظروف) و یا پلی کربنات (عینک لنز) می گوید:” کارولین کاکس یک دانشمند ارشد در مرکز بهداشت محیط.

در اینجا چیزی در مورد پلاستیک اینکه: این مهم است به یاد داشته باشید که تقریبا تمام آنها از مواد افزودنی و آن را واقعا سخت برای پیدا کردن آنچه در آن هستند. بسیاری از کاکس توضیح می دهد که دارای رنگدانه یا رنگ اکریلیک اشعه ماوراء مسدود کننده به آنها را آخرین دیگر و مواد شیمیایی دیگر از نگرانی های عمومی. “یکی از مشکلات این است که ما واقعا نمی دانیم چه چیزی در این ظروف که آیا شما در حال صحبت کردن دلی یا takeout و اغلب نه رستوران ها که با استفاده از آنها می گوید:” کاکس.

پلی پروپیلن در نظر گرفته شده است یکی از پلاستیک با دوام و ثابت توسط تولید کنندگان به عنوان هر دو قادر به مقاومت در برابر انجماد و حرارت برای مدت زمان طولانی (اگر چه در صنعت رستوران می گوید: او با تجربه, ترک خوردگی در فریزر) و مایکروویو و ماشین ظرفشویی امن. اما Cox هشدار در برابر قرار دادن یک دلی ظرف را در مایکروویو آن را به عنوان به طور بالقوه می تواند افزایش سموم شسته شدن از پلاستیک است. “وجود دارد نسبتا بزرگ شکاف در دانش موجود به مردم در مورد پلاستیک و ایمنی مواد غذایی است.”

در میان مردم با من صحبت کرد و به بسیاری از در حال حاضر می دانستم که برای جلوگیری از حرارت دادن ظروف در مایکروفر و برخی حتی صبر کنید تا زمانی که مواد غذایی پخته شده سرد قبل از ذخیره سازی در آنها است. Umansky عمدتا با استفاده از آنها را برای ذخیره سازی کالا خشک و طول می کشد مراقبت از شستن آنها را به درستی با صابون و آب گرم است. او همچنین توصیه می کند مطابق با اصول بهداشتی آنها را بعد از هر استفاده. “اگر شما در پیدا کردن آنها دچار چرب احساس را می کند که مالش و سپس به درستی از آنها دور است.”

اکثر پلاستیک بسته بندی شرکت ها نمی قرار دادن قاب بر روی آن اما سوالات متداول خود نشان می دهد معمولی دلی ظرف را به راحتی در چند ماه گذشته. اجماع عمومی این است که هنگامی که تبدیل شدن آنها به تاب yellowed و به طور کلی اب و هوای—یا باید جذب بوی مواد غذایی ذخیره شده در داخل از آنها—از آن زمان به خداحافظی. در حالی که ما هیچ فرمول جادویی برای گسترش زندگی خود ما را راهنمایی برای خلاص شدن از بوی بد و مخوف زردچوبه لکه.

Umansky توصیه است که شما باید قطعا توقف استفاده از آنها برای ذخیره سازی مواد غذایی اگر آنها را ترک و یا تبدیل به آسیب دیده. اما زمانی که بافرد می گوید که آنها در حال آماده شدن برای دور دو و “به انجام تمام وظایف شما نمی خواهید به استفاده از خود را “واقعی” Tupperware برای: اشکال زیستگاه, آزمایش های علمی.” “من فقط نمی خواهم به فکر می کنم آنها را به عنوان یکبار مصرف,” او می گوید.

خود را به نوبه خود دلی ظرف (یا هر ظرف پلاستیکی) وارونه است. نگاه کنید به تعداد مشخص شده در پایین در نماد بازیافت? ترین اغذیه فروشی ظروف یک #5. که مفید بازیافت, کد های مهم برای کمک به شما را در درک که آیا یک پلاستیک پذیرفته می شود توسط خود منظقه برنامه بازیافت. هر شهر یا شهرستان است دستورالعمل در چه نوع پلاستیک را می توان بازیافت بنابراین مهم است که به بررسی خود را با زباله های محلی مدیریت آژانس. اکثر منظقه برنامه های بازیافت در ایالات متحده آمریکا تنها #1 و #2 و پلاستیک (مانند نوشابه و بطری های آب کوزه های شیر شوینده بطری شامپو و صابون بطری) و پس از قرار دادن یک دلی ظرف را در سطل بازیافت به معنی آنها اغلب تا پایان در محل های دفن زباله.

هنگامی که ما را در بررسی با بلیندا Mager نیویورک, وزارت بهداشت, او گفت که در حالی که آنها را قبول همه سفت و سخت ظروف پلاستیکی در منظقه مجموعه برنامه برای بازیافت آنها “تشویق ساکنان به استفاده مجدد در عوض زمانی که ممکن است.”

مانند آخور کاکس می گوید: ما نیاز به تغییر راه ما مصرف محصولات—اصرار ما را به تمرکز بر روی کاهش و استفاده مجدد قبل از بازیافت و معتقد است که رادیکال های جدید کسب و کار و قوانین کمک خواهد کرد. مانند کالیفرنیا قانون تصویب شده در سال گذشته است که ساخته شده آن را آسان تر برای مشتریان به ارمغان بیاورد خود را در ظروف قابل استفاده مجدد به رستوران. (توجه داشته باشید جانبی: من هرگز توقف تلاش در بروکلین رستوران اما پاسخ این است که همیشه لذت بخش است اما شرکت “هیچ”.) یا TerraCycle حلقه برنامه تضمین می کند که محصولات مورد علاقه خود را—از آب پرتقال و صابون دست ها به مواد شوینده—خواهد آمد به شما در قابل تعویض ظروف. در نهایت او می گوید: راه حل های بهتر همیشه دایره ای و کاهش اثرات زیست محیطی مصرف ما.

آیا شما استفاده از پلاستیک و شیشه و یا ترکیبی از این دو ؟ در نظرات به ما بگویید.

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر