ما آخرین مسابقه دستور تم کار مورد علاقه خود را-از-خانه ناهاربود منتقله از چیزی است که در همه ما ذهن بسیاری از دیر: چه چیزی برای ناهار ؟

ما به دنبال رضایت بخش ترین تغذیه برای ناهار وسط روز کاری خود را—به راحتی خوردنی با یک دست در حالی که دست دیگر انواع دور. آن را به یک ظرف است که دلچسب اما نه سنگین, آشنا, اما همیشه تازه است. با وجود ساخت آن را صدها بار شما هنوز هم در مورد آن خواب در شب (و دزدکی حرکت کردن در اواسط صبح باش). این دستور غذا را درست ماندن در قدرت—آن را نه تنها شما را می بیند از طریق ایام کار در هفته اما به دیده شما را از طریق زمان های خوب و بد و سخت و آسان شلوغ و شادی بخش.

ارسالی در حال حاضر تا زمانی Jun. 1 در 6 p. m. ET. چند قانون:

  • این مسابقه همه چیز در مورد کار مورد علاقه خود را-از-خانه, ناهار, یعنی, یک ناهار که فوق العاده کارآمد و سریع برای جمع آوری. این می تواند یک سس می پختند برای ساعت ها در روز یکشنبه (اما reheat در کمتر از یک دقیقه در روزهای هفته) و یا ساده و البته رضایت قشنگ توست.
  • این دستور باید batchable—آیا طراحی های ذاتی (یک دستور است که به طور طبیعی در خدمت 4 یا 8) و یا به سادگی از روش (یک ساندویچ شما می توانید در خواب خود را).
  • ارسالی نباید ذهن حلق آویز کردن در یخچال برای یک روز (یا دو یا سه). باقی مانده باید فقط به عنوان خوب—شاید بهتر است خود را بهترین رتبهدهی نشده است!—هر بار که آنها در حال تجدید و کنده شده.

از فروشگاه ما

چگونه وارد

  • اگر شما باید دستور غذا را در حال حاضر در سایت رفتن به آن دستور صفحه کلید “ویرایش دستور العمل” (زیر عکس), پایین, آمار “ارسال دستور من به یک مسابقه” انتخاب آخرین مسابقه (“کار مورد علاقه خود را-از-ناهار دستور”) و ذخیره کنید.
  • اگر شما می خواهید برای اضافه کردن یک دستور جدید سر به صفحه پروفایل خود را انتخاب کنید و “دستور” کلیک کنید و “اضافه کردن یک دستور غذا” ها آن آمار “ارسال دستور من به یک مسابقه” انتخاب آخرین مسابقه و ذخیره کنید.
  • ما به عنوان خوانده شده هر ارسال مقاله و آزمون به عنوان بسیاری که ممکن است. اما این که بسیاری از خواندن و بسیاری از تست. ما در حال شمارش را بر شما به کمک بیش از حد. مطالعه کردن ارسال صفحات و را (و مورد علاقه!) هر دستور العمل است که جلب چشم خود را. و سپس به اشتراک گذاری نظرات خود را در دستور صفحه. ما این همه بازخورد به حساب ما به عنوان باریک پایین به بالا پنج که اعلام خواهد شد در اواسط ماه ژوئن.

برای کارایی که چگونه کل مسابقه فرایند کار این را بررسی کنید. ممکن است بهترین کار از خانه ناهار برنده شدن!

چه ناهار شده است و این تکرار در آشپزخانه خود را به عنوان از اواخر سال ؟ به ما بگویید در مورد آن را در نظرات.

مرجان لی سردبیر در Food52. قبل از این مواد غذایی پخته شده صرفا برای عکس. قبل از آن, او مواد غذایی پخته شده تنها برای مشتریان. و قبل از آن, او شات لیزر در نقاشی های دیواری در Herculaneum و تدریس یوگا. هنگامی که او را نوشتن در مورد و یا ساخت مواد غذایی او را به فکر کردن در مورد آن. او میراث شبکه رادیویی نمایش “به معنای خورده” بررسی متقابل تبادل فرهنگی به عنوان فراهم شده توسط مواد غذایی است. شما می توانید به دنبال او در Instagram @meanttobeeaten.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im