روغن نباتی یک محصول است بله, اما آن را نیز یک دسته. هسته انگور, آوکادو, گلرنگ و بادام زمینی و روغن نارگیل و همه در نظر گرفته شده گیاهی و روغن. یک بطری روغن نباتی سپس مالک مخلوط (بیشتر از روغن سویا); این به طور معمول مزه, بو, بی رنگ و با یک آبرومندانه بالا نقطه دود بالا برای گرما و پخت و پز. (به عنوان یک یادآوری: “نقطه دود” اشاره به دمایی که در آن روغن شروع به سوزاندن و منتشر می دود.)

اگر روغن نباتی هدف این است که به سادگی به انجام حرارت به سرعت و کارآمد بدون مندی عطر و طعم بسیار در روند چرا که برای رسیدن به یک گران تر ، به عنوان نویسنده کتاب بزرگ از پخت و پز سالم روغن لیزا هوارد گفت: زمان , مجله, ارزان “روغن نباتی تضمین شده است به شدت پردازش شده است.”

“آن را به نام ‘سبزی’ به طوری که تولید کنندگان می تواند جایگزین هر کالا نفت آنها می خواهند—سویا, ذرت, پنبه دانه کانولا—بدون نیاز به چاپ های جدید, برچسب” هوارد توضیح می دهد. در جای سرد و فشار روغن غنی از مواد تشکیل دهنده در ترکیب با حلال و “تحت فشار قرار دادند و گذشته خود را تحمل گرما”—کشتن تمام مواد مغذی و روغن که نتیجه “تبدیل شده اند فاسد در پردازش” می نویسد: “هوارد”. برای اضافه کردن توهین به جراحت تولید بسیاری از این untraceable روغن شده مرتبط با تخریب زمین.

چیدن یک تک عنصر نفت به جای آن به معنی دانستن دقیقا آنچه شما در حال گرفتن. در اینجا شش از بهترین جایگزین روغن های گیاهی برای انواع برنامه های کاربردی—از سوزاننده به sautéing سرخ کردن به اتمام پختن به پخت.

1. فوق العاده روغن زیتون

شانس هستند روغن زیتون فوق العاده است که در حال حاضر یکی از اعضای شربت خانه خود را. اما جوانب مثبت هستند و کمتر به ارزش تکرار: آن را پر از خوبی-برای-شما چربی آن را تصفیه نشده (که آنچه “extra-virgin” به معنی—که می دانستند!), و بهترین از همه, آن را همه کاره و (ب)کاملا خوشمزه است. زیتون روغن نقطه دود (350 درجه فارنهایت) است که بالاترین در این فهرست پس از قرار دادن آن به سمت پایین-حرارت (شکار, سوزاننده, sautéing) یا بدون گرما روشها (مثل سالاد).

2. کانولا

به اشتباه با Mazola (مخلوطی از ذرت و کانولا) کانولا روغن استخراج شده از دانه کلزا—نوع کلزا (مرتبط با شلغم کلم بروکسل و کلم) به خصوص پرورش برای تولید نفت است. آن نقطه دود 400°F, که باعث می شود آن را به یک گزینه معقول برای خانه سرخ کردن پروژه های (سیب زمینی شیرین سیب زمینی سرخ کرده, کسی؟).

3. فیلتر نارگیل

روغن نارگیل ساخته شده است از خشک شده و له شده نارگیل گوشت آب پز یا شیر نارگیل. اگر دستور شما نمی خواهد ذهن یک ضربه از coconutty عطر و طعم—و نه نشانی از آن نیاز به استفاده از فوق العاده حرارت بالا—رفتن برای باکره (تصفیه شده) روغن نارگیل که نقطه دود است و 350°F (کاملا خوب در granolas یا لبنی-رایگان کوکی ها). فیلتر یا تصفیه روغن نارگیل دارای نقطه دود از 400°F—عالی برای سرخ کردن پایه آروماتیک.

از فروشگاه ما

4. هسته انگور

روغن هسته انگور ساخته شده است از شما آن را حدس زده: آب محصول دانه انگور. آن است که مزه و می تواند تا گرم 420°F قبل از سیگار کشیدن است. استفاده از زمانی که برشته سبزیجات حاوی روغن (من با استفاده از یک کل بطری, به, پس از آن فروشگاه در خانه شیلی ترد) و یا حجیم کردن یک aioli.

5. گلرنگ

گلرنگ روغن استخراج شده از دانه های خاردار گلرنگ (گلبرگ از آن استفاده می شود به عنوان یک تقلید برای زعفران). به دلیل آن بسیار خنثی و طعم آن را اغلب استفاده می شود (همراه با روغن آفتابگردان و روغن) در سس سالاد و سس مایونز. تصفیه روغن گلرنگ دود نقطه است که در پایان بالاتر—510°F—که باعث می شود آن را یک انتخاب مناسب برای سرخ کردن و پختن.

6. آووکادو

مانند روغن نارگیل, روغن آووکادو یکی از چند روغن استخراج شده از میوه و گوشتو نه دانه. حتی تصفیه شده و آووکادو روغن نقطه دود بالاتری نسبت است که از روغن زیتون و کانولا و هسته انگور—clocking 480°برای 520°F اگر شما با استفاده از تصفیه. به عنوان با روغن گلرنگ روغن آووکادو یک انتخاب عالی برای بسیار بالا-گرما روش پخت و پز مانند کباب کم عمق و عمیق سرخ کردن.


چه خود را رفتن به روغن های گیاهی ؟ به اشتراک گذاری آن را با ما در نظرات زیر.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im