هفته فولاد جو برش در 7 دقیقه به لطف یک نابغه میانبر

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


این 7 صبح چه من می خواهم به قدرت و ماندن در قدرت جویدنی, خامه, غلات nubbles از فولاد جو برش. آنچه من سریع طبخ نوع برافروخت در عجله در آخرین لحظه ممکن است. اگر من خوش شانس هستم که آن را منفجر شود در مایکروویو.

در حالی که من هرگز قضاوت در وحشت-دکمه مرتب سازی داده می شود که چگونه بسیاری از بار آن را خود به خود righted لرزان صبح روز (یا شب) و طعم کاملا خوب من با این وجود هیجان زده وجود دارد یک میانبر برای دسترسی به فولاد جو برش از رویاهای من—یک ارائه خواهد شد که آنها را در یک بازی گاه به گاه هفت دقیقه به جای 30 و با بیشتر رنگ و زندگی از من تا کنون فکر می کردم به هم بزنید و به فرنی من قبل از.

Steel-cut oatmeal, is that you?
فولاد برش بلغور جو دوسر است که شما? عکس آنا Billingskog.

دستور می آید از ماریا Speck نویسنده به سادگی دانه باستان و قبل از هر چیز ما متخصص در هر دو ساخت بسیاری از غلات سبوس دار و اتصالات آنها را به زندگی پر مشغله مان. بسیار شبیه میانبر سوپ زرت که من برجسته به عنوان یک نابغه دستور در سال 2016 این روش متکی بر تفکر پیش رو (ما می توانیم آن را انجام دهد!) برای اصلاح کردن به مراتب بیشتر زمان بعد.

شب قبل از اینکه شما می خواهید خود را سریع و خامه بسته آموزش هجوم جو به سادگی ریختن آب جوش بر آنها. برای عطر و طعم فوق العاده و شیرینی طبیعی, ماریا می افزاید: یک چوب دارچین و یک تعداد انگشت شماری از خشک زغال اخته; شما می دم هر آنچه شما می خواهم: رازیانه نوار از پوست پرتقال و حتی یک برگ سرخ مایل به قرمز یا پارمسان پوست برای مرزه جو.

اما چرا جو خیس نیاز به طور چشمگیری کمتر فعال زمان پخت و پز? به عنوان ماریا کشف شده پس از نوشتن به مواد غذایی دانشمند هارولد مک گی غلات تکیه بیشتر بر روی جذب آب از حرارت طبخ طریق—و آب جوش در آغاز ویژه خوب jumpstart. پس شما دنبال آن هستید برای صبحانه خود را غرق, حاوی جو فقط در مورد آماده به خوردن. (و اگر شما را تا پایان با هفت دقیقه به طبخ آنها—بدون هیچ نگرانی! شما می توانید آنها را در یخچال برای خرید یک روز دیگر یا بیشتر.)

در صبح شما اضافه کردن یک کمی بیشتر مایع—در اینجا آن را با شیر و, آب, اما, آن می تواند آب و یا سهام به جای آن—و پایان پخت و پز جو تماشای آنها فقط از plumped به خامه و porridgey سریع. شما می توانید نگه داشتن آن ساده و آرام با استفاده از این روش اساسی برای ایجاد بلغور جو دوسر تنها راه شما همیشه آن را دوست داشت.

و یا شما می تواند به دنبال ماریا حیله گر سرب اضافه کرد منجمد یا تازه و انواع توت ها برای روشنایی و تنگ تر, خشک, میوه برای جیب نرم winey جویدن و فقط یک قاشق از شکر خام برای چهار تا شش نفر—با بقیه مواد تشکیل دهنده’ شیرینی طبیعی آن همه شما نیاز است. در نهایت پر کردن: تست, پسته, ماست یونانی, بیشتر, انواع توت ها, پاشیدن دارچین (یا—شما می دانید که در آن من قصد دارم با این—هر چیزی که شما می خواهم).

سرعت و هیجان این دستور العمل بیش از اندازه کافی به فروش من—نه به ذکر است این یکی شاید چهار چیز دختر من بوده است هیجان زده به خوردن این هفته—اما پس از آن ماریا نشان داد که واقعی الهام:

“من نمی دانم چگونه آن را برای شما کریستن, اما زمانی که من کوک فولاد جو برش 30 دقیقه اجاق من واقعی ظروف سرباز یا مسافر” ماریا به من گفت که در ویدئو بالا. “من فقط کاملا درمانده عشق من فولاد جو برش و آنها فقط همیشه جوش بیش از.”

با جو پس از انجام بسیاری از پخت و پز خود را در زمان خود نهایی بجوش و خروش آمدن سریع است و مرتب. که بدان معنی است که البته ضعیف مایکروویو بخشوده شده است بیش از حد.

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im