خود را به نوبه خود خمیر ترش استارت به 3 عنصر ذرت سرخ

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی شمارم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال نشان دادن ذرت تابستانه یک زمان خوب است.


قبل از اینکه من این فرفره به عنوان یک ویرایشگر من را از خواب بیدار در صبح رانندگی در طول یک pitch-black بزرگراه تنها برای رسیدن در یک همچنین pitch-black, نانوایی, که در آن من می خواهم غذا یک ظرف خمیر ترش استارت به اندازه کافی بزرگ برای خزیدن در داخل و بخوابید.

من که نمی کنه. در واقع بعد از من متوقف شد و کار به عنوان یک نانوا من متوقف خمیر ترش کردن در دسترس نباشد.

این بود تا در این بهار که مورد علاقه من شیرینی محلی (و فقط در مورد هر چیز دیگری در نیوجرسی) متوقف کردن عملیات یورش COVID-19 که من سعی کردم از دست من در خمیر ترش دوباره. که زمانی که من به یاد آنچه که من را فراموش کرده و در میان تمام کسانی که خواب شب کوتاه:

خمیر ترش غذای سرگرم کننده هستند.

عکس آنا Billingskog

مانند گیاهان آنها بپرسید فقط برای مراقبت به اندازه کافی به شما احساس مفید (مولد! مورد نیاز!). اما بر خلاف گیاهان آنها را تبدیل به چیزی است که شما می توانید بلعیدن هنوز هم گرم و با شور کره. اگر شما جدید به بازی این دستور از سارا اونز (نویسنده برنده جایزه از یک کتاب آشپزی با عنوان—شما آن را حدس زده—خمیر ترش) است unintimidating مکان برای شروع است.

واضح ترین سرنوشت برای خمیر ترش استارتر نان خمیر ترش. اما آن را مفید به دیگر ترفندهای تا آستین خود را. در طول چند ماه اول از پناه در جای خود من ساخته شده King Arthur آرد را خمیر ترش پنکیک در بسیاری از مواقع که در نهایت من تبدیل به یک کلوچه شوهر من تبدیل به یک نان شیرین و پهن, گربه ما تبدیل به یک نان شیرین و پهن وجود دارد و ما یک پشته از اذوقه و نوشابه شربتی پنکیک با هیچ جایی برای رفتن و هنوز هم به نوعی بیشتر خمیر ترش استارت که نیاز به استفاده می شود.

آن را تنها یک ماده از زمان قبل از من شاخه. بنابراین من خمیر ترش ified هر و همه نان-y دستور در رادار مانند الکساندرا استافورد نبوغ بدون خمیر نان و به همان اندازه بازی در حال تغییر یک شبه دارچین نان.

اما اخیرا من در انحراف—یک دستور است که در علاوه بر این به خمیر ترش تنها دو مواد تشکیل دهنده دیگر می آید با هم در دقیقه است و این تعریف از اوج تابستان: ذرت سرخ.

این به خصوص محبوب در آمریکای جنوبی که در آن آنها نیز توسط ذرت صدف اما منشاء خود را از قبل استعمار. به عنوان میمی وسبک می نویسد 1,000 مواد غذایی برای خوردن غذا قبل از مرگ, “آمریکایی های بومی شده بو دادن ذرت و آسیاب کردن آن به غذا به کیک…قبل از مهاجران به تصویب رسید عمل و گسترش محصول ذرت.”

ذرت سرخ, آیا آنها چاق و چله مانند hushpuppies یا مسطح مانند ماکارونی “متولد شد از تمایل به کشش تابستان فضل با مخلوط کردن ذرت را به یک نسبتا استاندارد خمیر آرد, تخم مرغ, بکینگ پودر و کمی شیر گاهی اوقات آبجو اضافی برای ور آمدن—فقط قبل از سرخ کردن.”

از فروشگاه ما

سبک مبل سازی ساده وسبک همچنین اشاره می کند که “استاندارد دستور آمریکا بسیار آمرزنده به عنوان غیر ممکن است برای به ظروف سرباز یا مسافر.” و من نمی توانستم بیشتر موافقم. این که یک کمی بزرگ دستور العمل بسیاری از مواد ذکر شده در بالا پرید. این پشت گذاشته ذرت سرخ هیچ بکینگ پودر یا جوش شیرین, بدون شیر بدون آبجو. فقط دانه های ذرت و تخم مرغ و خمیر ترش استارت (ساخته شده از آرد بود آن همه منظوره و یا گندم و آب).

تخم مرغ ارائه yolky غنا و رفیع ساختار. در ضمن خمیر ترش استارت ارائه می دهد به صورت فله و اتصال—و به خاطر آن زنده آن را نیز به ارمغان می آورد یک زبانه دار تخمیر طعم شریک کامل به هلو-ذرت شیرین.

مانند همه کسانی که خمیر ترش پنکیک, این سرخ خوشحالم که به غرق در شربت افرا یا عسل برای صبحانه. اما آنها فقط به عنوان مشتاق به اویختن در کنار سالاد سرکه بریزید یا یک yogurty سالاد گوجه فرنگی و یا مرغ کبابی ران. یا فقط اضافه کردن یک بوق خرج کردن از نمک و یک روز آن را چه در روز و چه در شب.

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>