کوچک پنیر صفحات *به* بدون کوک تابستان شام

که پنیر صفحه یک ستون توسط ماریسا مولن—نویسنده کتاب آشپزی, عکاس و Food52 ساکن پنیر Plater. با ماریسا تخصص همه چیز چدار کنت و crudité—به همراه راهنمایی برای چگونه آن را به همه نگاه فوق العاده ویژه با استفاده از مسائل شما احتمالا باید در دست ما بود گر چه هنر خود ما قشنگ شاهکارهای بدون دردسر.


مانند بسیاری از شما من شده است پخت و پز خیلی بیشتر از حد معمول این روزها. به جرات می گویم ممکن است دچار برخی از پخت و پز فرسودگی شغلی ؟ گاهی اوقات شما فقط می خواهید به آن را آسان و هم پرتاب ساده ظرف را از یخچال. را وارد کنید: یک تک وعده پنیر صفحه.

من عاشق پنیر خوب صفحه. بی جفت رنگ پر جنب و جوش و آسان بدون کوک مونتاژ تاج آنها متنوع ترین غذا. در واقع, من عاشق پنیر صفحات بسیار است که من شروع به یک Instagram حساب آنها را در سال 2013 که رشد کرده است به یک جامعه پنیر عاشقان از سراسر جهان است. از وجود من ایجاد پنیر با اعداد روش نشان میدهد که چگونه برای ساخت یک تخته گام به گام.

با پنیر با شماره های ما شکستن بشقاب پنیر را به شرح زیر دسته بندی ها: پنیر, گوشت, تولید, بحران شیب و چاشنی زدن. اگر شما برای باز کردن شربت خانه یا یخچال, من مطمئن هستم که شما چیزی به سقوط یکی از این دسته بندی ها.

من عاشق ترکیب انواع طعم و بافت پنیر من صفحات را به آنها را کمی بیشتر جالب است. برای من ساخت یک صفحه است و تقریبا یک شکل از مراقبه است. شما را هم به عمد دبستان اقلام خود را به شما را مجبور به کم کردن سرعت و منعکس کننده در حال حاضر. آن را یک رسانه برای خلاقیت خود را به درخشش!

از فروشگاه ما

1. بنیاد

ما نیاز به یک پایه محکم برای ما پنیر بشقاب و هر سطح مسطح ترفند. من استفاده از تخته برش شام صفحات کوکی سینی—فرصت های بی پایان هستند. هفته گذشته من آمد در سراسر برخی از صفحات کوچک که به من آموخته بودند در واقع potholders برای گیاهان (واقعا هر چیزی می تواند یک بشقاب پنیر!) من می دانستم که من تا به حال به آنها را تبدیل به “های اجتماعی که فاصله میان وعده ورق” برای هم اتاقی من و من.

2. پنیر

در حالی که در تهیه پلیت کامل شما می خواهید به ترکیب انواع پنیر سبک. این می تواند سخت و نرم و شیر گاو و شیر بز و یا خفیف و بد بو. در این صفحه من سعی کردم بهترین من برای کار با آنچه که من تا به حال در آشپزخانه من—هیچ چیز بیش از حد تصور هیچ چیز بیش از حد پیشرفته. من با استفاده از یک فرانسوی بری و تیز پنیر چدار.

این پنیر بری را در این صفحه به ارمغان می آورد دلپذیر, خامه, پرنیان, پس از ظریف تن از قارچ تازه و کره. در حالی که فرانسوی بری است که همیشه یک انتخاب عالی برخی از مورد علاقه من در آمریکا ساخته شده است Brie-سبک پنیر مارین, فرانسوی, پنیر سه گانه کرم پنیر بری و لبنیاتی را Mt. Tam. تیز پنیر چدار در این صفحه به ارمغان می آورد سخت و crumbly بافت با رایحه فندق خاکی یونجه و browned کره. برخی از مورد علاقه های شما شامل جاسپر هیل کابوت Clothbound قلاب 5-سال چدار و مونتگمری را پنیر چدار.

این نیز مهم است به قبل از برش پنیر خود را. من قطعه قطعه کبک در یک مثلث گوه و برش پنیر چدار را به تکه های کوچک. این تضمین می کند برای آسان چرا!

Contrasting cheeses, sitting across from each other on the plate.
متضاد و پنیر نشسته در سراسر از یکدیگر بر روی صفحه است. عکس ماریسا مولن
We couldn't go without a salami river!
ما نمی تواند بدون یک سلامی رودخانه! عکس ماریسا مولن

3. گوشت

بعد اضافه کردم امضای من سلامی رودخانه. کالباس رودخانه به عنوان یک سبکی نقطه کانونی در یک پنیر هیئت مدیره. من پنیر صفحه برای من خورده برخی از شیرین Soppressata به گستردگی از یک طرف بشقاب سرامیک به انتهای دیگر از دوم صفحه. گوشت و پنیر نیز یک جفت کردن منطبق با خود را مورد پسند و چرب مزه یادداشت ها. شما همچنین می توانید با استفاده از prosciutto chorizo, jamon capocollo, bresaola حتی دلی ترکیه و یا سرخ کرده سوسیس مرغ! اگر شما می خواهید به جست و خیز و گوشت و شما همیشه می توانید یک خیار رودخانه ارائه همان اثر بصری.

4. تولید

در حال حاضر که ما به اتمام چند مرحله اول در پنیر توسط اعداد به روش آن زمان به صورت یک بعدی تولید کند. میوه های تازه و سبزیجات طراوت علاوه بر این به یک پنیر هیئت مدیره به خصوص در فصل تابستان است. من هم دوست دارم با استفاده از briny موارد مانند زیتون و cornichons به اضافه کردن برخی دارای مزه تند یادداشت بر روی صفحه است.

آن را همیشه سرگرم کننده لباس تا سبزیجات خود را کمی بیش از حد در این صفحه من استفاده می شود یک سبزی های مؤثر برای ایجاد خیار, فر, و لباس پوشیدن آنها را با روغن زیتون و لیمو و نمک و فلفل. من پس از آن اضافه شده برخی از کستلوترنو زیتون به طرف دیگر سالامی رودخانه متعادل کردن رنگ و طعم.

5. بحران

در حال حاضر که ما پنیر صفحه در حال آمدن است با هم ما می توانیم پر کردن بقیه از شکاف ها با بحران! من شخصا دوست دارم من صفحات به نگاه کامل و فراوان است. شما می توانید خیلی بیشتر مواد غذایی در بشقاب توسط لایه بندی و انباشته. من اضافه شده یک “ترقه پشته” به صفحه آغاز شده اما همیشه در خدمت اضافی کراکر در سمت. من هم پاشیده در برخی از رزماری مرکنا بادام برای مرزه بحران.

Fresh and pickled veg to round out the plate.
تازه و ترشی سبزی برای دور کردن بشقاب. عکس ماریسا مولن
Stacks of crackers and almonds make the plate look lush and bountiful.
پشته از کراکر و بادام را روی صفحه نگاه سرسبز و فراوان. عکس ماریسا مولن

6. شیب

از آنجا که این صفحات شخصی به اندازه من قلم اضافه کردن یک شیب به طور مستقیم بر روی صفحه است. (PS: فکر می کنم شما لازم نیست که یک شیب در دست دارند ؟ جفت پنیر خود را با عسل یا مربا میوه!) اما اگر من به اضافه کردن یک شیب من در خدمت برخی از انجیر جم در کنار و یا یکی از مورد علاقه های من—این زغال اخته و لیمو و ریحان جم از تجارت خیابان جم Co. شیرینی زغال اخته در تضاد با شوري از پنیر در حالی که لیمو روابط به tanginess از ترشی خیار.

7. چاشنی زدن

تاریخ و زمان آخرین اما نه کم چاشنی زدن! این مرحله است که واقعا باعث می شود شما احساس می کنید مانند شما در حال نقاشی یک تصویر را با میان وعده هیئت مدیره. من به اندازه کافی خوش شانس به رشد باغ خود را در این سال, بنابراین من اضافه شده برخی از تازه اسطوخودوس آلپ توت فرنگی گل و آویشن. سبزی تازه همیشه یک چاشنی زدن و همچنین گل های رنگارنگ—فقط مطمئن شوید که آنها خوراکی!

Beautiful herbs and edible flowers add just the right touch.
زیبا گیاهان و گل های خوراکی اضافه کردن فقط با لمس سمت راست. عکس ماریسا مولن
Look what we've made together!
نگاه آنچه که ما ساخته ایم با هم! عکس ماریسا مولن

شما آن را انجام داد! بدون نیاز به تمیز کردن یک تپه از گلدان و تابه یا ترس که شما ظروف سرباز یا مسافر تا یک دستور غذا. در حال حاضر که فاصله اجتماعی میان وعده بشقاب کامل, پاپ, باز کردن برخی از آناناس و لذت بردن از شب تابستان است.



چه خواهد شما را در اجتماعی-فاصله میان وعده بشقاب? اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>