این فرقه مورد علاقه 1960 ظرف است که هنوز هم Wildly محبوب—اما چرا ؟

انگور ژله و کوفته. برای تلفن های موبایل مانند دو گزینه یک کلمه تصادفی ژنراتور ممکن است تف اگر برنامه ریزی برای مواد غذایی تنظیم. آنها نمی تواند احتمالا با هم رفتن طعم و زرنگ. Au contraire. در واقع انگور ژله کوفته شده است معشوق اشتها آور پس حداقل 1960s—و آن را هیچ جا نمی رود.

ظرف فروتن است: پرت کردن گوشت کوفته در سس انگور ژله کباب و یا گوجه فرنگی بر اساس سس چیلی—همیشه یک سس آماده و همیشه انگور ژله. هم بزنید در آب لیمو ، بجوش و خروش آمدن تا چسبناک شود.

آن را دشوار است برای تعیین این که چه کسی برای اولین بار به ایجاد یک دستور العمل برای انگور ژله شامی کباب بسیار کمتر سند آن است. در دهه 1960 دستور العمل برای “شامی کباب کوکتل” به نظر می رسد در شمار متون که برخی از آنها به صورت کرم-سس (شبیه به شامی کباب سوئدی) دیگران ساخته شده با سس گوجه فرنگی و شکر قهوه ای. بسیاری از آنها برای انگور ژله-سس.

ماریان Burros و لوئیس Levine را 1967 ظریف اما آسان آشپزی امکانات “سایش ظرف شامی” که در آن کوفته plopped خام را در یک قابلمه با 12 اونس گوجه فرنگی بر اساس سس چیلی, 10 اونس انگور ژله و آب لیمو. (مخلوط آب پز بیش از اجاق گاز و پس از آن—البته—رنگ در یک سایش ظرف). در تجدید نظر سال 1998 نسخه از عنوان نویسندگان تصمیم به ترک این دستور بدون تغییر آن را به عنوان “احتمالا محبوب ترین hors d’oeuvre در کتاب.” آنها همچنین توجه داشته باشید یکی از دستور العمل های خود را تست در حال توسعه خود دستور این کوفته قبل از تلاش ایشان انعکاس این غذا محبوبیت در آن زمان است.

“شامی کباب کوکتل” از سال 1978 نسخه Betty Crocker را Cookbook امکانات کمی بیشتر خلاق کوفته (جعفری و خرده نان دخیل هستند و آنها browned در کوتاه اول) اما دستور العمل های تماس برای همان مقدار از ژله و سس فلفل قرمز به عنوان Burros و لوین را ظرف. همچنین پیشنهاد جایگزینی کوکتل weiners برای کوفته به عنوان یک جایگزین.

تعدادی از خود منتشر جامعه اشپزی (برای اولین بار است که در این نوع تاریخ به حداقل 1860s) نیز از ویژگی های دستور العمل های برای شبیه کوفته و با توجه به اشتراکات این کتاب در آن زمان شد و به احتمال زیاد دلیل بسیاری از آمریکایی ها رشد ساخت انگور ژله کوفته. تغییرات در همان دستور کوفته به نظر می رسد در نسخه های بی شماری از این کتاب ها به عنوان مجموعه های مانند این به طور معمول با هم برای خیریه جمع آوری کمک های مردمی تلاش های مهم نبود به خصوص اگر دستور العمل های منحصر به فرد بود.

از فروشگاه ما

در واقع زمانی که من ذکر شده در شبکه های اجتماعی من است که من به دنبال اصلی نمونه از این دستور ده ها تن ذکر یک جامعه متن. بسیاری ذکر شده در خانواده باعث می شود کوفته هر سال در سراسر تعطیلات.

“مامان من یک مجموعه بزرگ از مدرسه آشپزی… او می شود جعبه از آنها را در مزایده و فروش حیاط” لی Kalpakis بروکلین-بر اساس دستور دهنده به من گفت. Kalpakis به یاد می آورد دستور العمل برای “تند شامی” از یکی از کتاب های مورد علاقه در مجموعه, در طعم و مزه خوبمنتشر شده در سال 1987. این نسخه خواستار کباب سس انگور ژله و آب لیمو. “ایده کوفته شنا کردن در چیزی خیلی شیرین است کمی نامطلوب اما راستش من که هستم که قضاوت ؟ شکر باعث افزایش عطر و طعم. به علاوه میوه و گوشت در طول تاریخ به خوبی کار می کنند با هم” اضافه شده Kalpakis با اشاره ظروف مانند آناناس و گوشت خوک از آل پاستور و شکرگزاری بوقلمون با سس آلبالو. “انگور ژله کوفته از نوع همان عطر و طعم, مشخصات, Betty Crocker سبک.”

و تقریبا هر کس با من صحبت کرد به تازگی می دانستم که این کوفته به عنوان یک آرام پز دستور العمل هر چند هیچ کدام از اوایل مستند دستور من استفاده می شود دستگاه. اجاق گاز آهسته اول شد در دسترس مصرف کننده آمریکا در 1950s; آن را تا اوایل دهه 1970 بود که این شرکت خریداری شد و rebranded به عنوان “Crock-Pot” پس از آن محبوبیت رشد نمایی. احتمالا به عنوان یک آرام پز شد چنین مورد علاقه ابزار آشپزخانه آشپز خانه حتی انتقال دور از سایش ظرف سنتی برای شامی کباب کوکتل های مورد علاقه.

“این دستور غذا ممکن است تاریخ ما, چرا که آن را یک کلاسیک از اوایل 60s” نوشتن لیندا Rehberg و لوئیس کانوی در مورد “ترش و شیرین بارش کوفته قلقلی” در سال 2005 کتاب آرام پز سحر و جادو. “اما آن را هرگز شکست مواجه می شود جمعیت-خوش اشتها آور.” Rehberg و کانوی توصیه می کنیم با استفاده از پخته شده منجمد کوفته برای سرعت بخشیدن به روند.

با این حال محبوب در دهه های گذشته, دستور منشاء و تاریخ را توضیح دهد که چرا ظرف باقی می ماند بسیار محبوب امروز. برای که ما می توانیم با تشکر از اینترنت. جستجو برای “انگور ژله کوفته” بازده 1.3 میلیون نتیجه هر دستور العمل است که تقریبا یکسان است. Google Trends نشان می دهد که نزدیک به عمودی سنبله جستجو برای دستور العمل هر سال در ماه دسامبر و دیگری افزایش کوچک در اوایل فوریه (اما بیشتر در مورد که در یک بیت).

تجدید حیات در محبوبیت آهسته اجاق گاز در چند سال گذشته است سخت به چشم پوشی از آن به احتمال زیاد بدهکار به این واقعیت است که در حالی که بسیاری از مردم می خواهید برای احیای عناصر از دهه قبل (می گویند مهمانی شام) متوسط روز شلوغ تر از همیشه قبل از. آرام پز ارائه گزینه یک ظرف است که آشپز برای ساعت است اما به طور کامل به دست کردن.

از لحاظ تاریخی یک جمعیت-تغذیه اشتها آور نیاز به کمی کار قطعا متناسب با این لایحه برای احزاب تعطیلات; آن را نیز بررسی جعبه برای سوپر باول کرده است. در سال 2018 NFL ستاره Odell بکهام جونیور با همکاری ولش در یک ویدیو یوتیوب که در آن ورزشکار و مادر خود را آماده خود را به “بازی روز انگور ژله کوفته. دستور خود را ساده است: منجمد شامی کباب کوکتل, انگور, ژله, سس باربیکیو و اختیاری علاوه بر این از سس داغ پرتاب با هم در یک اجاق گاز کند.

پس از همه, این, شما ممکن است هنوز هم در سمت چپ تعجب است که برتر سس برای انگور ژله با سس فلفل یا کباب ؟ برای که شما باید به ایجاد فرقه-ظرف های مورد علاقه خود را.


آیا شما رشد می کنند تا محبت کند-اجاق گاز انگور ژله کوفته? اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>