“قطعا, پخت و پز در یک قرنطینه دورترین چیز از ذهن من در طول سال ها من در کتاب” نویسنده کتاب آشپزی Lukas Volger ایمیل من در سراسر بروکلین. خود را از هدف در نظر گرفته شده برای ساده شروع شد برای نشان دادن خانواده مانند برادر خود را که آنها همیشه می توانید تا شلاق زدن چیزی خوشمزه با هر آنچه که آنها کردم.

این کتاب که بیرون آمد این گذشته ماه فوریه ارائه می دهد بیش از 100 تازه در 11 مواد تشکیل دهنده مشترک آشپز خانه جوراب زنانه ساقه بلند هستند (Volger انجام می شود بسیاری از peeking به چرخ دستی). بدانند به استارتر بسته لوبیا خشک و هاردی سبزی جلوی توفو و نان ذرت مکزیکی پشته شیرین زمستان و هم در تابستان اسکواش, به نام چند. صدا آشنا است ؟ من می دانم — من احساس کمی کوتاه بیش از حد.

ساده شروع می آمده اند بیشتر در زمان مناسب: در حال شهروندان خوب و زرنگ و دانا آشپز خانه در نور از این بیماری همه گیر به معنای سفر کمتر به فروشگاه بیشتر تمرکز در حالی که ما وجود دارد و شل شدن در آشپزخانه.

به Volger خوب آشپز “آیا فروشگاه از لیست مواد تشکیل دهنده از دستور العمل های آنها نیست نظامی در مورد برنامه ریزی های آینده. به جای آنها می دانند که آنچه آنها می خواهم و می دانم آنچه آنها نیاز دارند—آنها لیست خود را از ملزومات است که در مجموع تشکیل یک نگردند آشپزخانه—و در طول زمان آنها ایجاد کرده ایم یک استعداد برای چه می رود با چه چیزی و یا چه می تواند عوض شود برای چه بوده است.”

هفته دیگر, من در گفتگو با Volger برای کسب اطلاعات بیشتر. مکالمه ما ویرایش شده و تغلیظ شده برای وضوح.


مرجان لی: شروع ساده است سهوا بسیار مرتبط در این زمان. شما می توانید بحث در مورد کتاب پایان نامه: ارزش خرید هوشمندانه واقع گرایانه بودن با انتظارات اعتماد به سلیقه و چگونه به نگه داشتن شربت خانه غذا از مزه و کسل کننده ؟

Lukas Volger: من نوشتم شروع ساده با برادر و خانواده اش در ذهن داشته باشد. او و همسرش (خواهر زن) دو جوان بچه های دو دیوانه سگ دو خواستار شغل و…به طور کلی وجود دارد فقط یک مقدار زیادی در رفتن در همه زمان ها که من حدس می زنم درست است برای بسیاری از خانواده ها است. اما شریک زندگی من و من منجر شود بسیار آرام و منظم زندگی در مقایسه ، تا آنجا که من برادر و خانواده خود را می خواهید به پخت و پز در خانه بیشتر و بیشتری غذا خوردن سالم به هدر رفتن کمتر و بیشتر مقرون به صرفه در فروشگاه مواد غذایی آن را سخت است برای به دست آوردن یک وعده غذایی برنامه ریزی سیستم واقعا می چسبد.

هدف نهایی من با آنها و با بسیاری از مردم من می دانم که نیست راحت در آشپزخانه خواهد بود که آنها یاد بگیرند که چگونه به طبخ با آنها چه کردم—نه همیشه باید به تکیه بر روی یک دستور غذا را به اطمینان حاصل شود که مواد غذایی خوب نیست رفتن به زباله به خوشمزه “را” بدون سفر فوق العاده به فروشگاه—اما آن را آسان مهارت های تدریس, چون من فکر می کنم آن را به یک عضله یک توسعه با تجربه. بنابراین من فکر کردم این امر می تواند بهترین برای شروع با خرید.

چگونه شما را انتخاب کنید این 11 استارت مواد تشکیل دهنده ؟

من بررسی خرید من عادت به تصمیم گیری در هسته “11 روزمره” مواد تشکیل دهنده است که من (و بسیاری دیگر از خریداران—من peeking) اغلب در سبد خرید, و, ساخته شده, ساده, weeknight دوستانه لنگر توسط آن. من می دانستم که آنها می خواهم همه گیاهی از آنجا که من به طور پیش فرض برای پخت و پز خانه و من می خواستم تمام مواد تشکیل دهنده برای بسیاری از همه کاره بودن و پتانسیل به ارزان, و همچنین به “گوشتی” در این معنا که آنها می توانند لنگر یک دستور غذا. این هدف با انجام این کار این است برای کمک به خوانندگان به قدم به عقب از nitty-ریگ دار از یک دستور و یا یک وعده غذایی مفصل طرح و به جای آن فروشگاه برای اطمینان از آنها رو نگردند ،

قطعا پخت و پز در یک قرنطینه دورترین چیز از ذهن من در طول سال ها من در این کتاب اما من می خواهم به فشار یک نوع weeknight پخت و پز است که معقول و هوشمند—با استفاده از مواد تشکیل دهنده است که گران قیمت و یا سخت برای پیدا کردن و دستور العمل های که ارائه چیزی سرگرم کننده را در قالب یک عطر و طعم جفت شدن یا روش اما که هنوز هم در دسترس است.

از فروشگاه ما

چگونه ممکن است این 11 متفاوت با توجه به منطقه جغرافیایی شخصی/سلیقه های فرهنگی و…. و چگونه به شما توصیه آشپز خانه را انتخاب کنید/انطباق خود را 11?

به خاطر سهولت تمام مواد تشکیل دهنده در حال آنهایی که در دسترس هستند در یک محل مانند معامله گر جو. که چون من با وسواس معامله گر جو—چون من می دانم که بسیاری از افرادی که در انجام تمام خود را به خرید مواد غذایی که در راه است. من عاشق خرید در بازار کشاورز و خوشحالی می تواند صرف یک روز مصرف اطراف از یک فروشگاه تخصصی برای دیگری (نشانه: آرام خودخواه گریه در دولت فعلی ما خرید وضعیت). در حالی که همه چیز در حال نگه داشته واقعا اساسی در شروع سادهوجود دارد مقدار زیادی از اتاق تکان دادن در این مواد. بسیاری از انواع دلچسب سبزی و کدو در فصل زمستان و به صورت محلی ساخته شده چیپس و محلی گذاشته و تخم مرغ و تازه ساخته شده توفو خود را از محلی چینی, ترکه, لوبیا از رانچو گردو. شاید پس از این عبور کنیم بیشتر لذت خرید—و خیلی بیشتر درک برای همه بازیکنان ما سیستم های مواد غذایی محلی.

شاید پس از این عبور کنیم بیشتر لذت خرید—و خیلی بیشتر درک برای همه بازیکنان ما سیستم های مواد غذایی محلی.

من شگفت زده برای دیدن که توفو یکی از این 11; شما می توانید بحث در مورد همه گوشت با سویا و مورد توفو—از همه اشکال و firmnesses?

آشنایی من با توفو, در حال رشد در بویزی آیداهو بود به عنوان یک جایگزین گوشت. و اگر شما می دانید چه گوشت مانند طعم و پس از آن شما داده می شود یک دال از توفو و شما انتظار آن را برآورده سازد به عنوان گوشت بود یا کند—آن را فقط وحشتناک شروع می شود. بهتر است برای درک توفو در آن مناسب زمینه های مختلف آسیایی, غذاهای که در آن است تا مرکزی: با تست روغن کنجد و سس سویا و زنجبیل رنده شده و یا جایی که جلوی توفو است scooped به تند کیمچی خورش یا زمانی که شرکت توفو فشرده خشک و ترد سرخ شده. و هنگامی که آن را می گویند ریخته در مرغ ادویه و کبابی. هر چند وجود دارد و لزوما هر چیزی اشتباه است با این که این فقط یک شروع امیدوار کننده برای یک عمر از لذت بردن از توفو.

من هم فکر می کنم وجود یک تصور غلط در مورد سویا و تاثیر آن بر سطح استروژن—مهم است به درک که که ترس از سویا است که خیلی بیشتر در مورد چگونه آن را مورد استفاده در غذاهای فرآوری شده (در قالب سویا ایزوله که در آن دانه های سویا محروم هستند از تمام خوبی ها و الیاف و چربی است که آنها را سالم تمام مواد غذایی) برای افزایش پروتئین به حساب میآید. آن را می خواهم یک مقدار زیادی از دانه های سویا به دریافت یک قاشق ارزش از سویا جدا. اما تمام دانه های سویا به عنوان آنها ظاهر می شود در یک بلوک از توفو چنین خوشمزه و متعادل مواد غذایی است.

چه چیزی شما را در آشپزخانه خود را در حال حاضر و شما چه بوده است, پخت و پز, در, تکرار, از اواخر سال ؟

من شده است با نگه داشتن کلم اطراف و حتی بیشتر از حد معمول. من ساخت من قشنگ کلم و لوبیا سفید, سوپ بسیاری است که در کتاب من—آن را بسیار ساده و به نظر نمی رسد مانند آن را می تواند هر چیزی خاص بر اساس هو لیست مواد اما این خیلی خوب است! کلم نیز بوده است مورد علاقه سالاد پایه به تازگی. من ارزو بحران در ماه های سرد سال و ولع مصرف شده است اضافی به تازگی تحت قرنطینه در خانه و تلاش برای کشف کردن بهترین راه برای جیره کردن چیزهای تازه با حداقل سفر به فروشگاه مواد غذایی. برکت و کلم و واقعا از آمدن به نجات.

چه مواد تشکیل دهنده در استارت خود را بسته ؟ به ما بگویید که در زیر در نظر.
این مقاله شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده توسط سردبیران ما و Food52 ممکن است کسب یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im