وحشی, شگرف, آشپزی من در سر من

در جهان ما قبل و بعد از, ما در حال درخواست ما از فرهنگ های مورد علاقه نویسندگان آشپز و خانه/طراحی و کارشناسان برای توصیف چگونه زندگی متفاوت خواهد بود پس از COVID—با مقالات در پخت و پز و بودن در راه های جدید و غذاهای ما غذا خوردن به همراه راهنماهای سفر (هر دو واقعی و خیالی).


بهترین وعده های غذایی من تا کنون ساخته شده و آنهایی که من را تا در سر من. من صرف مقدار زیادی از زمان pottering در اطراف وجود دارد در گرد و خاکی recesses از ذهن من: من تمرین زمینی با قرار دادن فراز; من تعجب می کنم که چگونه من می خواهم توضیح چیزهایی مانند بوت برش شلوار جین به یک بیگانه (چگونه می تواند یک بیگانه همیشه درک کنند که چگونه یک زن و شوهر از اینچ در اطراف مچ پا می تواند خود را تغییر دهید, فلیپ’ کل فرهنگی DNA?); من هش کردن جزئیات رویای من حرفه ای du jour—سرآشپز شیرینی یک روز پرستار روانی بعدی. من تاریخ زنان ستاره های فوتبال! من اسکیت! اما بیشتر از همه من به طبخ.

من رویاپردازی پخت و پز است که معمولا عجیب و غریب و وحشی این نوع از مواد غذایی است که شما می خواهم انتظار یک کودک به خواب. وجود دارد یک کیک من اغلب تصور کنید ساخت: یک آدامس بادکنکی صورتی کیک با توت فرنگی گو در حال اجرا از طریق میانه مانند قند عروق. روی گوشی من با نگه داشتن یک لیست از رویای طعم بستنی که نوسان بین coyly تجربی (خلیج با عسلی هلو) و بی پروا رویایی (و رعد و لمون گروو زغال اخته رویا). من این همه ظالمانه پخت و پز با من سر استراحت سنگین در بالش و یا نوک انگشتان من چین و چروک در وان حمام. “برابر شلاق سفیده تخم مرغ به پوست شکلات مذاب,” من, الهه شعر و موسیقی از راحتی تخت من ظاهر یکی دیگر از انگور در دهان من.

شما می خواهم فکر می کنم که پر جنب و جوش تر فانتزی من غذا زندگی بیشتر من خواهد کوک در زندگی واقعی: که این daydreams مانند غذا قبل از غذای اصلی خواهد استوک گرسنگی برای بیشتر. اما ذهن من-پخت و پز است که بسیاری مصر دقیقا زمانی که آشپزخانه به نظر می رسد غیر ممکن است محل. اگر ارتباط من با غذا شروع به لکنت زبان پیدا کردن و من احساس عصبی در مورد کالری و انرژی سوخته, من فکر می کنم به جای آن در مورد بروس Bogtrotter را بدنام کیک شکلاتی در ماتیلداغذا خوردن است که حریص مبارز عمل می کنند. پس از یک شراب خواری—هنگامی که رگ های من به نظر می رسد البته با قند و سر من throbs—من تسکین خودم در مورد رویای کوچک مراقبه غذا آیین: شکل گیری gnocchi, سرخ کردن درخت چنار چیدن باغ نخود در شاخک از چنگال.


این تب رویاهای خود را در ظالمانه ترین زمانی که من شروع به احساس تنهایی. زمانی که من جدا شده—اغلب با انتخاب اما گاهی مانند در حال حاضر توسط شرایط—اضطراب من مانت تا من نیمه وحشی. من سرقت به آشپزخانه تحت پوشش تاریکی مانند غارتگری فاکس. من خوردن تمام میله شکلات از طریق تلفن-وابسته به نور مشعل در اتاق من. در عین حال در این فضای امن را بین دو گوش من چرخش در اطراف یک فانتزی آشپزخانه در تابستان لباس فشردن لیمو و خرناس ارتوپدی رزماری ساخت یک croquembouche مانند آن را هیچ معامله بزرگ و دستگاه های همزن کرم به کامل مواج قله. ایده هایی برای آشپزی که من هرگز نوشتن و دستور من هرگز شروع به ریختن من نوت بوک. من خودم چرخش به دیوانگی آشپزی maybes در حالی که من حلقه می غرند و پوست من می شکند.

در مه آلود لحظات قبل از او می افتد در خواب, Jonathan کاتز منحرف به توهمات تفتآبپزی سینه, ساخت gefilte ماهی و قابل بافت نرم و انعطاف پذیر خمیر از خانه berches (یک آلمانی یهودی انواع challah, با علاوه بر این از سیب زمینی له شده در خمیر). برای مواد غذایی, وبلاگ نویس, Jonathan این reveries نوع آرام بخش مراسم قبل از خواب. “هنگامی که من با داشتن مشکل در به خواب رفتن و من از دست شریک زندگی من و خانواده من—آنها 200 مایل در دولت من شروع به فکر کردن در مورد همه چیز من را می خواهید به طبخ برای آنها” او به اشتراک گذاشته. “من بسیار آرام تر و شادتر به عنوان من فکر می کنم در مورد ساخت این مواد غذایی است.”

این پرواز از فانتزی را بسیار بیش از به سادگی آرامش جاناتان به خواب. او نوشته است در مورد اینکه مبتلا به اوتیسم و در مورد چالش های خاص این می تواند در حال حاضر در آشپزخانه: بیش از حد روشن و یا گرمای شدید می تواند پایمال او را جغ از گلدان و تابه می overstimulate حواس خود را به نقطه ای از حواس پرتی. اما زمانی که او آشپز در گسترده lawless فضا از تخیل خود او به قالب فرآیندهای پخت و پز را با توجه به نیازهای خود را: او “ویرایش کردن”, چسبنده, چسبنده بافت خمیر او kneads برای خود خیالی berches; او تقویت شیرین عطر و بوی شربت افرا یا احساس خرد کلم برگ را بین دست خالی. آن را دوست داشتنی او می گوید و بسیار عجیب و غریب—یک نوع حسی “خواب” است که در آن قوانین خود را به خم شدن و شکستن.

اگر شما خودتان را مرور یک راه جدید که شاید به مراتب از مواد تشکیل دهنده شما می دانید و عشق شما ممکن است عقب نشینی به تخیل خود را به طبخ خورش با مهم fufu کوفته و یا برای فضولی باز کردن درب قوطی از شربت طلایی. کسانی که مبتلا به اختلالات غذا خوردن می تواند به رقص از طریق ریتم سفت تکان دهنده بسیار گرم و خوردن در راحتی از ذهن خود را در ساختمان تا لحظه ای که آنها آماده برای مقابله با چیزی که واقعی است. برخی نمی کوک برای کمبود پول و یا زمان دیگر برای مسائل با سلامت خود و یا به دلیل اعتماد به نفس خود را به منحرف. بدون توجه به آنچه شما در حال هل دادن در برابر این رویایی پخت و پز حیاتی جرقه ای از امید است. پخت و پز ما در سر ما تغذیه ما که در دنیای واقعی اجازه می دهد تا ما را.

از فروشگاه ما


در حال حاضر بیش از همیشه این شاهکارهای تخیل مهم است. تا همین اواخر, مواد غذایی نویسنده و آشپز تهم عقاب شده بود پخت و پز در تعطیلات آخر هفته در Bottega کاروسو یک رستوران کوچک در شهر ساحلی از مرگت. او سیسیلی-الهام یکشنبه منوی پریدند از cracked زیتون در سالاد به strozzapreti بره sugo و پنیر گوسفند پایان با شکوفا روشن خون نارنجی سالاد. اما زمانی که coronavirus ضربه زدن به کشور و رستوران توقیف او کانال انرژی خلاق خود را به یک غیر مومن نوع پخت و پز. “برای چند هفته آینده” او نوشت: در یک پست وبلاگ “این صفحه را به عنوان یک تابع از فانتزی رستوران که من پست منو من می خواهم که پخت و پز در Bottega کاروسو همراه با دستور العمل است.”

منوها او خواب است تا کنون در حال سرگرم کننده و مبارز. “این ماهی خال مخالی بسیار خوب امروز” او teases منجر به یک فانتزی منو که شامل در میان دیگر رفتار ترش و شیرین زبان گاو. هفته بعد منوی ویژه jellied گوشت خوک با ترشی هویج: یک ظرف که گرفته اند را دو روز را. در حالی که شرایط در حال تلخ و شیرین تام پیدا کرده است اغوا کننده آزادی در این تخیلی کار می کنند. “این من آزاد از ملاحظات عملی هر دو از آنچه که من می تواند از لحاظ جسمی آماده سازی و خدمت توسط خودم و از آنچه که مردم ممکن است در واقع منظور و درک است.” هنگامی که تام می رسد در سراسر فاصله اجتماعی ما را دعوت به پیوستن به او در خواب است.

دیگران در حال بدست گرفتن این فرصت را به تصور کنید که یک چشم انداز آشپزی متفاوت را حتی بهتر از, یکی از ما در حال حاضر در آن ساکن است. در یک سوزاننده نقد صنعت رستوران و کسانی که می خواهند برای بازگرداندن آن به قبل از coronavirus “شکوه” هنرمند طبخ و نویسنده Tunde Wey نوشت: در Instagram که “ما باید خواستار یک سیستم جدید است که با این نسخهها کار برای صاحبان و کارگران به طور یکسان یک فراهم می کند که کیفیت مسکن, بهداشت و درمان, مواد غذایی, مراقبت از کودکان, آموزش و پرورش, اوقات فراغت و کار. به جای نجات رستوران, ما باید مردم را به کل است.” مانیفست خود سامانه در سراسر نوشتن شرح تصاویر زیر تصاویر سرخ شده درخت چنار و لوبیا ساندویچ سالاد تخم مرغ و پاستا تخمگذار پایه برای یک رادیکال راه جدید برای پخت و پز در اشتهای—و daydreams—از اینجا و اکنون.

بدون توجه به آنچه شما در حال هل دادن در برابر این رویایی پخت و پز حیاتی جرقه ای از امید است. پخت و پز ما در سر ما تغذیه ما که در دنیای واقعی اجازه می دهد تا ما را.


می توان آن را روی حیله و تزویر به انعطاف پذیری خود را تخیلی عضلات زمانی که همه چیز را احساس می کند خیلی تلخ. اما حتی زمانی که شما جدا شده شما را در خود نمی. زمانی که من در من بیشتر افسرده من تکیه بر دوستان قدیمی به من الهام بخش: تمام کسانی که اشپزی من به ندرت از طبخ و کسانی که تلویزیون را نشان می دهد فیلم ها و کتاب هایی که نور جرقه های خلاق. من بازخوانی غذا صحنه از Redwall fantasy books—جشن شراب توت فرنگی فندق کرم پای زغال اخته ترش و دانه کیک—به آسانی جمع آوری شده در توییتر توسط یک مفید ربات.

من rewatch مورد علاقه من-تا کنون نشان می دهد, Tuca & برايتخواب چگونه من می خواهم ساخته وحشی شیرینی که پر از شیرینی کابینت که در آن برايت آثار: ادم کودن و احمق فیالبداهه (شما باید برای دیدن آنها) لیمو peeps و crunts (متقابل بین bundt کیک و cruller). گاهی اوقات من در قرعه کشی به این توهمات و رویا می شود یک توطئه: روز دیگر دوست من مینی و من در مورد چگونه به ایجاد Pop-Tarts (که بسیار هیجان انگیز و بیگانه به ما استرالیایی) در کوره پیام بیش از واتساپ.

بهترین از همه—من صعود به لباس خواب من cradling یک Creme Egg در یک دست مانند یک سنگ گرانبها و خواندن Nigella Lawson را چگونه به خوردن. من تصور ساخت یک کریسمس غاز در حالی که slinking در اطراف آشپزخانه در یک لباس بلند و گشاد ابریشم. من آماده حلزون اسکالوپ برای ناهار مثل این هیچ معامله بزرگ است. من خیال پردازی در مورد پخت انجیر و شکستن را به یک چسبناک پودینگ شکلات. برای یک بار من غربال کردن من آرد! در این تعلیق از واقعیت تصور می کنم تمام کسانی که چیزهای طبیعی که در حال حاضر تبدیل شدن به فوق العاده (پخت و پز برای دوستان; با خیال راحت به اشتراک گذاری یک آشپزخانه) و کسانی که کارهای فوق العاده ای است که من امیدوارم که ممکن است روزی تبدیل به حالت عادی در دسترس و مقرون به صرفه (لوکس از خانه پخت و پز; زیبا تشکیل دهنده; زمان به فراغت).

البته هیچ شانسی از من تا به حال واقعا ساخت پخته قرقاول. من احتمالا هرگز طبخ لاکی بلدرچین. من فقط می توانید تصور کنید آنچه در آن می خواهم به زندگی می کنند مانند این به طبخ مانند این. اما گاهی اوقات تصور کافی است.



آنچه شما به دنبال به جلو به پخت و پز پس از COVID را تصویب کرده است ؟ اجازه دهید ما را در نظرات می دانم.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>