ساده ترین هم بزنید و پخت کیک وانیلی

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


هر چند این کیک طراحی شده توسط یک آشپز شیرینی شما می توانید آن را هم بزنید و همراه با یک زن و شوهر کاسه و کاردک و کمتر از یک ساعت بعد بود forking تا نرم وانیل خرده نان-ابرها از اجاق گرم. (خامه ذوب به بالا اختیاری است اما توصیه می شود.)

در واقع زمانی که ما تیراندازی شد ویدیو فوق, من موفق به ساخت کیک به علاوه انتخابی توت فرنگی کمپوت و تافی خامه در حالی که روایت هر مرحله را با صدای بلند (شما احتمالا نمی خواهد انجام دهد اما شما می توانید!), همه در درون یک naptime برای من 1 ساله.

Strawberry shortcake, but make it butterscotch.
توت فرنگی نان روغنی, اما آن را تافی. عکس راکی Luten. سرپا نگه داشتن غذا و یک ظاهر طراحی شده توسط الکسیس آنتونی.

دستور می آید از آشپز شیرینی جامی حلقه جدید, کتاب آشپزی, پخت طلا, راهنمای به مخلوط و تطبیق سه doughs دو مورد (این یکی!), و سحر و جادو پخت مخلوط را به بیش از 75 چشمگیری خلاق رفتار میکند. در نوشتن این کتاب جامی به ارمغان آورد و بازده او آشپز شیرینی روز—که در آن یک خمیر می تواند جلوه های ویژه گرافیکی را به ده ها تن از متمایز و لعاب پاشیده و مسحور محصولات پخته شده—به او در خانه که در آن او نیست که یک تیم آموزش دیده سرآشپزها به هر جزء (اجازه دهید من حدس می زنم شما نه؟). نتیجه: نانوایی-فانتزی دسر جادویی ظاهر می شود در این فضا از یک چرت زدن.

“برای بسیاری از دستور العمل پخت طلا من سعی کردم تا همه چیز را به عنوان آسان به عنوان امکان پذیر است” جامی به من گفت. “وجود دارد یک خمیر مخمر و بله وجود دارد کیک—به جای گرفتن فوق العاده جدی و یا فوق العاده فانتزی خمیر نوع خود را می سازد و کیک تمام پخته شده در 9×13-اینچ پان (اکثر مردم) و هیچ میکسر درگیر است.”

Not pictured: mixer (because you don't need one!).
در تصویر نیست: میکسر (از آنجا که شما نمی نیاز به یک!).

پس چگونه او را کیک خیلی خوب پس سریع ؟ با خداحافظی (فقط در حال حاضر) به کره.

نفت و بر اساس مورد به معنی کیک های هر کسی می تواند پخت در یک لحظه متوجه—بدون انتظار برای کره برای نرم کردن و یا کشیدن هر نوع همزن برقی به کرم. نفت همیشه آماده است و تنها نیاز به تنها یک هم بزنید. (ما محبوب ترین نابغه دسر همیشه Maialino را روغن زیتون کیک یکی دیگر از پاداش به عنوان مثال از این است.)

در دستی پخت, اخبار علمی آن را نیز باعث می شود فوق العاده مناقصه کیک که خوب نگه دارید برای روز. چرا ؟ نفت کت آرد بهتر از کره گرفتن در راه آرد در ارتباط با آب و تشکیل اضافی گلوتن که فشار و رطوبت می تواند منجر به خشک کن سخت تر کیک (به خصوص اگر شما بیش از مخلوط مانند بسیاری از دستور العمل به شما بگویم که نباید انجام دهید—این است که چرا!).

You will need (brace yourselves): a fork.
نیاز شما (خودتان بند): چنگال.

اما نفت هرگز دنج عطر و طعم کره بنابراین جامی تبدیل به یکی دیگر از قابل اعتماد بازیکن تیم و قهوه-کیک آماده به کار: خامه ترش. (اگر شما لازم نیست خامه ترش در دست جامی می گوید که تمام چربی ماست یونانی یا به طور منظم و یا کرم نارگیل خواهد بود خوب معاوضه هر چند آنها ممکن است کمی طولانی تر برای پخت.) به عنوان جامی می نویسد:”این خمیر باعث می شود کیک وانیلی که من تغییر از همه-شکلات-کیک-all-the-زمان نوع کیک فرد به کسی که واقعا لذت می برد کیک وانیلی.”

در جامی کتاب این پایگاه خمیر اسپرز انواع spinoffs از زغال اخته با مرکبات-کرم لعاب به دارچین فرو ریختن صدر به یک ترد-خامه نارگیل, در میان دیگران. در همان روح و روان شما می توانید این خمیر را در هر نقطه شما می خواهم. نم نم میوه در بالا و یا هم بزنید و آن را از طریق. آن بالا با توست نارگیل یا چاشنی گردو یا کرم کره و sprinkles. و یا فقط خوردن آن دشت به زودی.

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

از فروشگاه ما

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>