هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.
هر چند این کیک طراحی شده توسط یک آشپز شیرینی شما می توانید آن را هم بزنید و همراه با یک زن و شوهر کاسه و کاردک و کمتر از یک ساعت بعد بود forking تا نرم وانیل خرده نان-ابرها از اجاق گرم. (خامه ذوب به بالا اختیاری است اما توصیه می شود.)
در واقع زمانی که ما تیراندازی شد ویدیو فوق, من موفق به ساخت کیک به علاوه انتخابی توت فرنگی کمپوت و تافی خامه در حالی که روایت هر مرحله را با صدای بلند (شما احتمالا نمی خواهد انجام دهد اما شما می توانید!), همه در درون یک naptime برای من 1 ساله.
دستور می آید از آشپز شیرینی جامی حلقه جدید, کتاب آشپزی, پخت طلا, راهنمای به مخلوط و تطبیق سه doughs دو مورد (این یکی!), و سحر و جادو پخت مخلوط را به بیش از 75 چشمگیری خلاق رفتار میکند. در نوشتن این کتاب جامی به ارمغان آورد و بازده او آشپز شیرینی روز—که در آن یک خمیر می تواند جلوه های ویژه گرافیکی را به ده ها تن از متمایز و لعاب پاشیده و مسحور محصولات پخته شده—به او در خانه که در آن او نیست که یک تیم آموزش دیده سرآشپزها به هر جزء (اجازه دهید من حدس می زنم شما نه؟). نتیجه: نانوایی-فانتزی دسر جادویی ظاهر می شود در این فضا از یک چرت زدن.
"برای بسیاری از دستور العمل پخت طلا من سعی کردم تا همه چیز را به عنوان آسان به عنوان امکان پذیر است" جامی به من گفت. "وجود دارد یک خمیر مخمر و بله وجود دارد کیک—به جای گرفتن فوق العاده جدی و یا فوق العاده فانتزی خمیر نوع خود را می سازد و کیک تمام پخته شده در 9x13-اینچ پان (اکثر مردم) و هیچ میکسر درگیر است."
پس چگونه او را کیک خیلی خوب پس سریع ؟ با خداحافظی (فقط در حال حاضر) به کره.
نفت و بر اساس مورد به معنی کیک های هر کسی می تواند پخت در یک لحظه متوجه—بدون انتظار برای کره برای نرم کردن و یا کشیدن هر نوع همزن برقی به کرم. نفت همیشه آماده است و تنها نیاز به تنها یک هم بزنید. (ما محبوب ترین نابغه دسر همیشه Maialino را روغن زیتون کیک یکی دیگر از پاداش به عنوان مثال از این است.)
در دستی پخت, اخبار علمی آن را نیز باعث می شود فوق العاده مناقصه کیک که خوب نگه دارید برای روز. چرا ؟ نفت کت آرد بهتر از کره گرفتن در راه آرد در ارتباط با آب و تشکیل اضافی گلوتن که فشار و رطوبت می تواند منجر به خشک کن سخت تر کیک (به خصوص اگر شما بیش از مخلوط مانند بسیاری از دستور العمل به شما بگویم که نباید انجام دهید—این است که چرا!).
اما نفت هرگز دنج عطر و طعم کره بنابراین جامی تبدیل به یکی دیگر از قابل اعتماد بازیکن تیم و قهوه-کیک آماده به کار: خامه ترش. (اگر شما لازم نیست خامه ترش در دست جامی می گوید که تمام چربی ماست یونانی یا به طور منظم و یا کرم نارگیل خواهد بود خوب معاوضه هر چند آنها ممکن است کمی طولانی تر برای پخت.) به عنوان جامی می نویسد:"این خمیر باعث می شود کیک وانیلی که من تغییر از همه-شکلات-کیک-all-the-زمان نوع کیک فرد به کسی که واقعا لذت می برد کیک وانیلی."
در جامی کتاب این پایگاه خمیر اسپرز انواع spinoffs از زغال اخته با مرکبات-کرم لعاب به دارچین فرو ریختن صدر به یک ترد-خامه نارگیل, در میان دیگران. در همان روح و روان شما می توانید این خمیر را در هر نقطه شما می خواهم. نم نم میوه در بالا و یا هم بزنید و آن را از طریق. آن بالا با توست نارگیل یا چاشنی گردو یا کرم کره و sprinkles. و یا فقط خوردن آن دشت به زودی.
توت فرنگی & تافی خامه کیک از جامی حلقه
مشاهده دستور غذامواد تشکیل دهنده
وانیل–خامه ترش کیک
3 1/3 | فنجان (400 گرم) آرد همه منظوره |
2 | فنجان (400 گرم) شکر دانه ریز |
1 | قاشق غذاخوری به علاوه 2 قاشق چای خوری (20 گرم) بکینگ پودر |
1 | قاشق چای خوری (5 گرم) نمک حلال |
2 | تخم مرغ بزرگ |
1 | جام (227 گرم) خامه ترش |
1/2 | فنجان (105 گرم) روغن کانولا |
1 | قاشق سوپخوری (18 گرم) عصاره وانیل خالص |
1/3 | پیمانه (75 گرم) آب جوش |
3 1/3 | فنجان (400 گرم) آرد همه منظوره |
2 | فنجان (400 گرم) شکر دانه ریز |
1 | قاشق غذاخوری به علاوه 2 قاشق چای خوری (20 گرم) بکینگ پودر |
1 | قاشق چای خوری (5 گرم) نمک حلال |
2 | تخم مرغ بزرگ |
1 | جام (227 گرم) خامه ترش |
1/2 | فنجان (105 گرم) روغن کانولا |
1 | قاشق سوپخوری (18 گرم) عصاره وانیل خالص |
1/3 | پیمانه (75 گرم) آب جوش |
توت فرنگی کمپوت & تافی خامه
4 | لیوان (600 گرم) توت فرنگی منجمد |
2 | قاشق غذاخوری (30 گرم) سرکه سیب |
4 | فنجان (800 گرم) شکر دانه ریز |
2 | فنجان (480 گرم) خامه سنگین |
1/3 | جام (72 گرم) شکر قهوه ای |
2 | قاشق چای خوری (12 گرم) عصاره وانیل خالص |
4 | لیوان (600 گرم) توت فرنگی منجمد |
2 | قاشق غذاخوری (30 گرم) سرکه سیب |
4 | فنجان (800 گرم) شکر دانه ریز |
2 | فنجان (480 گرم) خامه سنگین |
1/3 | جام (72 گرم) شکر قهوه ای |
2 | قاشق چای خوری (12 گرم) عصاره وانیل خالص |
یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected].
از فروشگاه ما
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Thunderbirds به افتخار کارگران خط مقدم با پرواز بیش از کلرادو جوامع
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- جراح ژنیکوماستی خوب در سعادت آباد
- تفاوت در چیست ؟ دال بنیاد مقابل خزیدن فضا
- 15 مورد شما احتمالا نمی دانم شدند زباله های خطرناک
- میلگرد آرشیو - آهن دیجی انواع میلگرد ها و کاربرد ان در صنایع مختلف
- معرفی برنامه Grouvi
- اگر اکنون داروهای گیاهی را نزنید، بعداً از خود متنفر خواهید شد
- ۲۵ مزیت نشا کاری + آموزش نحوه نشا کاری و تولید نشا