خوشگوار و شیرین سس کارامل من باران نم نم بیش از همه چیز

ما به همکاری با هود کرم سازندگان مزه, با کیفیت بالا, کرم برای به اشتراک گذاشتن یک مسابقه برنده سس کارامل می شو

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 3 تیر 1399

ما به همکاری با هود کرم سازندگان مزه, با کیفیت بالا, کرم برای به اشتراک گذاشتن یک مسابقه برنده سس کارامل می شود که آن لطیف بافت از کرم های سنگین.


تماشای شکر دانه ریز ذوب پایین بجوش و خروش آمدن و تبدیل به کارامل طلایی یکی از fondest دوران کودکی, پخت و پز خاطرات. شربت به مقصد به خط پایین ظرف پخت که ما استفاده می شود به طور انحصاری برای کرم کارامل بوی هر دو اذوقه و نوشابه و تلخ آن را به عنوان بدل به کهربا ماگما. من سوخته خودم بیش از یک بار تلاش به طعم و مزه آن است.

این روزها من نگه داشتن یک شیشه سس کارامل دستی در همه زمان ها و پیدا کردن خودم و برای رسیدن به آن اغلب. مانند به عنوان مثال, هنگامی که غمگین کاسه ماست ساده خود را ارائه صورت ها makeover. و در حالی که آن را ممکن است کمی منحط یک چرخش در صبح قهوه قرار می دهد اضافی پپ در مرحله.

اما بدون توجه به آنچه من در پایان تمام نشدنی سحر و جادو از کارامل تحول هرگز موفق به تحریک من. چگونه در جهان می تواند سه مواد تشکیل دهنده—فقط شکر دانه ریز, کرم های سنگین و آب ترکیب را به چیزی بسیار ویژه?

این همه در مورد ترکیبات عطر و طعم. هنگامی که شما گرما شکر آن شکسته شدن به گلوکز و فروکتوز است. کسانی که مولکول و سپس شکستن بیشتر و واکنش نشان می دهند با یک دیگر—این کار باعث ایجاد بی شماری عطر و طعم جدید و ترکیبات. همه می گویند کارامل بسیار بیشتر از مجموع اجزاء آن است; آن را اذوقه و نوشابه تلخ malty و دیوانه همه در یک بار.

برخی از کارامل دستور شروع به ذوب شدن شکر دانه ریز خود را در یک قابلمه سنگین کف. این روش به خوبی کار می کند اما طول می کشد کمی تمرین برای به دست آوردن حق. بدون هر گونه آب و شکر قهوه ای خواهد شد به سرعت و تا حدودی یکنواخت. از آنجا که این, من تمایل به ترجیح می دهند که دستور العمل های تماس برای هر دو شکر و آب; آب تشویق کند و حتی براونینگ که باعث می شود فرایند را آسان تر برای مدیریت. فقط مطمئن شوید که به هم بزنید شکر و آب را همراه با یک قاشق یا چرخش pan قبل از مخلوط شروع به قهوه ای است. به سادگی عقب ایستاده و اجازه دهید آن را انجام چیز آن است. هنگامی که شما ببینید شکر قهوه در نقاط بدهد تابه ای ملایم و چرخشی.

به صورت کامل با طعم کارامل, سس, طبخ شکر به جایی بین 365°F و 380°برای تا زمانی که آن را یک رنگ کهربا—قبل از اضافه کردن خامه سنگین. یک نور رنگی گلدان باعث می شود این آسان تر به نقطه و نگه داشتن یک آب نبات دماسنج برای اندازه گیری دمای دقیق تر این است که همیشه یک ایده خوب است. اما اگر شما در همه عصبی در مورد کارامل سوزاندن نگه داشتن یک کاسه آب یخ توسط اجاق گاز (شما می توانید مجموعه ای پایین پان در این فورا به آهسته کردن روند پخت و پز).

به عنوان به زودی به عنوان شما کارامل می رسد صحیح رنگ آن هم به نوبه خود گرما و اضافه کردن کرم های سنگین. مایع و چربی از کرم های ضروری برای mellowing نیش قند و رندر بافت اطلسی-صاف. در ابتدا ممکن است حباب بالا و با خشم ادا کردن مانند یک آتشفشان آماده فوران اما باید آرام کردن سرعت. اگر شما متوجه کارامل تصرف در همه قرار داده و ظرف را روی حرارت کم هم بزنید و با شور و نشاط تا همه چیز را صاف و ترکیب—که باید فوت و فن انجام دهد.

از فروشگاه ما

به عنوان اگر به طور منظم قدیمی سس کارامل نبودند دعوت به اندازه کافی در این مسابقه برنده کارامل حتی بیشتر سحر و جادو مخلوط شده در: سفید miso قراراست که یک بخش ضروری از ژاپن سنت های آشپزی برای قرن ها. آن را توسط ساخته شده تخمیر حبوبات (مانند سویا و نخود) را با نمک و koji (یک دانه است که تلقيح با یک قالب خاص).

در طول زمان رب توسعه خاکی فوق العاده خوش طعم عطر و طعم است که باعث غنی علاوه بر این به انواع و اقسام ظروف از ساده سالاد به لعاب برای ماهی کبابی و گوشت. در غذاهای شیرین مانند این کارامل را به ارمغان می آورد خوش آمدید شور و پا زدن همراه با یک نمی تواند-put-it-down پانچ اومامی.

اگر آن را اولین بار خود را ساخت این miso کارامل ساده شروع: سعی کنید آن را بر روی هر چیزی شما می خواهم به طور معمول به خوردن سس کارامل با. این به این معنی بستنی, نان تست فرانسوی, میوه galettes و پای و البته کیک های شکلاتی (آنها از هو به پر شور در یک دسته علف و غیره از مسائل).

من می خواهم به تاریخ خرد شده در روغن سرخ کرده در کره و نم نم باران آنها را با miso, کارامل, گردو خرد شده و خامه سنگین—در آن طول می کشد فقط 5 دقیقه و همه حق بازدید شور و شیرین یادداشت ها (با کمی خوب funk از miso). اگر شما واقعا می خواهید به تا حول و حوش: ریختن (فولد) در مورد یک فنجان miso کارامل در این بوسیله اسباب گردنده قهوه بستنی درست قبل از انجماد; آن را می دهد دسر شور لبه و توازن تلخی قهوه است.

این miso کارامل به خوبی با غذاهای خوش طعم ، کبابی پوست-در مرغ, ران, بدلی در miso کارامل ظهور از فر عمیقا burnished, سوخته در نقاط و کاملا غیر قابل مقاومت. (فقط مطمئن شوید که به خط تابه را با فویل.) هویج و گل کلم نیز عشق کارامل حمام قبل از کباب خوب. سعی کنید آن را بر روی دنده کباب مرغ و یا شاید حتی یک سمت از ماهی قزل آلا.

به عنوان من قصد دارم به چرخش آن را با برخی از تازه chiles, زنجبیل تازه رنده شده و مزه پرتقال را بیش از اندازه در دسته بعدی از بال مرغ.


این جادویی miso سس کارامل ساعت در فقط چهار مواد تشکیل دهنده قند, آب, سفید, miso و بزرگ-کیفیت کرم های سنگین از شریک ما هود کرم است و به عنوان متنوع به عنوان می تواند. نم نم باران آن را در رفتار شیرین (سلام fudgy کیک های شکلاتی!) و غذاهای خوش طعم (لعاب بال مرغ هر کسی؟) به طور یکسان. این تقریبا غیر ممکن است به اشتباه.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن