تازگی منتشر خاطرات من به عنوان خوانده شده در یک شب

من به عنوان خوانده شده همه چیز تحت کنترل استفیلیس گرانت جدید خاطرات در یک نشسته است.

شما ممکن است تشخیص نام او از این نابغه سس گوجه فرنگی و یا سال قبل از آن زمانی که او به اشتراک گذاشته شده, خامه, سیر, ماهی کولی-y دستور در اوایل روز از سایت ما. اگر چه مقالات که رفت و با نبود فقط در مورد کرم یا سیر یا ماهی کولی. چون به اعطای نوشتن در مورد سالاد مرکبات است که نوشتن در مورد بی خوابی است. ماکارونی با ذرت پسرش رفتن به اردوگاه. فندق شکننده است او تولد دختر.

و این همان چیزی نیست که مواد غذایی است ، نه تنها طعم و بوی این راه چیزی در دهان خود ذوب بلکه هر آنچه یا هر کس—است که اتفاق می افتد در اطراف میز شام کانتر آشپزخانه به اتاق خواب.

در همه چیز تحت کنترل استGrant نوشتن بیشتر پرده از یک دوست نزدیک—به اندازه دستور العمل به عنوان شعر به عنوان فلش, داستان به عنوان یک نامه به شما و کسی که او را احتمالا ندیده اما می خواهم خیلی به نشستن و صحبت کردن با.

پس از آن آسان است برای دیدن چگونه شما بیش از حد ممکن است انتخاب کنید تا این خاطرات و قرار نیست آن را تا آخرین صفحه. آن یک کتاب است و آن را یک کتاب است. این یک گفتگو است. که احساس می کند به خصوص صمیمی که هر مکالمه ما در حال حاضر بسیار دور از هم.

در زیر گزیده ای از همه چیز تحت کنترل استرا در حال حاضر.


من بانگ کردن باقی مانده دبستان: پیازچه خرد شده, جعفری و موسیر. یک بار آمدند, رول در, من می توانید انجام دهید چیزی جز صفحه.

من پس زدن دهنه اسب سطل صدف تا از زیرزمین و پشته به اندازه کافی به صفحات اول بیست و سفارشات. من پلاگین در مینی سوز روتی من پلاستیکی کمربند و چشم پوشی الکتریکی درد است که در قلب من هر روز این هفته قبل از خدمت.

بدون تردید یا شک به این extern در کنار من brunoises هویج برای سوپ و سپس juliennes رازیانه برای سالاد. او فقط در اینجا برای چند ماه. بسیار مفید است. بنابراین مراقب باشید. بنابراین ماهر. بنابراین آماده برای پرواز کردن درب این لحظه او می تواند. او دید که من قرض چاقو خود را. مراقب باشید. Phyllis. صبر کنید. شما هرگز اسلاید لبه چاقو در سراسر هیئت مدیره برش. آن را تا لبه. او آشنایی من یک کپی از مارکو Pierre سفید سفید گرما. او می خواهد به یک سنگ و رول آشپز. من فقط می خواهم به آن را از طریق شام بعدی خدمات.

آشپز sneaks تا پشت سر من و قلقلک کمر من. او به آرامی می کشد من موی دم اسبی.

شما مانند یک تشویق کننده, امروز, Felicia.

او را می کشد yellowtail از من کم پسر یخچال و می پرسد من به بوی آن است.

هیچ بوی آشپز.

او میدارد تا یکی از چاقو و برش یک قطعه از این ماهی برای آماده سازی یک ظرف برای VIP. بدون به دنبال او می گوید: Felicia چاقو شما هرگز به اندازه کافی تیز.

Oui, آشپز.

او تغییرات وزن خود را از یک سمت به سمت من من کننده به خود furrowing خود ابرو قطعات در حال حرکت هم به عنوان اگر او را جمع آوری ایده ها از هوا می باشد. او این کار را هر سرویس. من تنها می دانم که چگونه به دنبال یک دستور غذا. اما او ساخت است گه به او همراه می رود. و من دوست دارم به تماشای.

او حواله هم کرم fraîche, fromage blanc شری شراب سرکه, پیازچه خرد شده, بادام, روغن, نمک, فلفل. هرگز متوقف مزه Felicia.

او قاشق برخی با انگشت خود را به طعم و مزه. من همان را انجام دهید. و سپس من منتظر مرحله بعدی. عرق می چکد پشت پاهای من و به من ،

آیا شما برخی از blanched لوبیا?

Oui, آشپز. فاوا, lima, رومانو, موم زرد لوبیای های سبز.

همه آنها لطفا.

من دنبال هر حرکت خود را به طوری که من می تواند تکرار ظرف بارها و بارها در طول شب. راه او به بررسی لوبیا به آرامی cradling آنها را در انگشتان دست خود را قبل از انداختن هر یک را به کاسه. او چگونه کت همه چیز را با خامه دیوانه مخلوط به سرعت تغییر کاسه دور از بدن خود را و سکس دهنی, انگشت کردن, پشت, دور برگشت, دور برگشت, به عنوان اگر او را به کوه در می رم یک کرپ. من دست خود را. مسیر چشم خود را. حول مزه تنظیم. این زمانی است که من نفس بکشم. این زمانی است که من یاد بگیرند.

اولین سفارش در می آید. قفسه سینه می شود همه گرم و خاردار. عرق استخر در بند. من yank من موی دم اسبی به تنگ مستی و سقوط کردن یک صخره به مدت هفت ساعت است.

کپی رایت © 2020 توسط فیلیس گرانت

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>