ساده ترین Cheesiest گوجه فرنگی دستور به تکرار تمام تابستان

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی شمارم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال گرفتن قشنگ.


آبدار, سنگین, گوجه فرنگی نیاز به بیش از یک نمک به نوبه خود به یک میان وعده بعد از ظهر. و چند بار در هر تابستان من انجام درست آن. اما هنگامی که ساخت یک وعده غذایی از گوجه فرنگی وجود دارد مواد تشکیل دهنده دیگر به zhuzh تا چیز.

فکر می کنم: hazelnutty کره قهوه ای (و مقدار زیادی از آن). و یا ضخیم کش رفتن از سس مایونز و تقریبا سوخته توست. یا شکر دانه رازیانه و خشک چیلس.

یا پنیر چدار. علاوه بر آماده-به-سر و صدا و گوجه فرنگی که تنها دیگر مواد تشکیل دهنده شما نیاز دارید برای این دستور غذا را کمی.

تیز سفید چیزی است که معمولا در یخچال من اما چه چیزی در شما? خفیف تر یا زرد رنگی, مرد قوی هیکل, خواهد, درمان, گوجه فرنگی فقط به عنوان به خوبی. و راستش یکی دیگر از انواع در دسترس نباشد—می گویند مونتری جک یا پنیر پرولون یا Gruyère—می تواند گام در بیش از حد. آنچه مهم است این است که آن را سریع به ذوب شدن به یک شامپانی, چسبناک, ظروف سرباز یا مسافر.

عکس آماندا Widis

وجود دارد کمی بیشتر به این غذا از آن است.

شما تکه گوجه فرنگی به قاچ. بازی شیر یا خط آن را به یک گرم روغن زیتون-روغن کتری. نم نم با ابرو-بالا بردن مقدار نمک و فلفل (کمتر مواد تشکیل دهنده یک غذا بیشتر به ادویه مسائل). اجازه دهید صدای هیس کردن. به عنوان گوجه فرنگی, صدای خش خش و با خشم ادا کردن آب خود را تبدیل خواهد شد juicier خود را کف امضاء و browned. بعد از چند دقیقه یک بار گوجه فرنگی تقریبا آماده برای خوردن را هر کس یک shuffle, سکس در پنیر رنده شده و فریاد به هر کس که در این نزدیکی است, که ناهار یا شام آماده است.

این است که شسته و رفته ، باید آن را خورده مستقیما از کتری untidily ، unapologetically با قشنگ آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی آبدار, پنیر هنوز متلاطم است.

روغن و سرکه سالاد احساس در خانه در این نزدیکی هست. اما حتی بیشتر اتصالات چیزی است که نشاسته ای یک تکه از ترد خمیر ترش یک کوه از کرکی برنج یک درهم و برهم کردن از تخم مرغ رشته فرنگی هر چیزی به گام و جذب که همه خوبی.

از فروشگاه ما

اما مواد غذایی سردبیر در Food52. قبل از این او از بسیاری از شغل های عجیب و غریب همه در همان زمان. فکر می کنم در: هم بزنید سرخ کردن رشته فرنگی “در پرواز” پخت ده ها تن از شیرینی در ساعت 3 صبح, بررسی رستوران ها و نوشتن مقالات در مورد همه چیز از چگونه به استفاده از پس مانده غذا, پوره سیب زمینی به تاریخ از پای در کارولینای شمالی. در حال حاضر او زندگی می کند در نیوآرک نیوجرسی با شوهرش و خود را گربه کره. باشید هر سه شنبه برای انجام پخت و پز, ستون, بزرگ, کوچک, ی دستور غذاها, همه چیز در مورد عطر و طعم بزرگ و کوچک لیست مواد تشکیل دهنده. و ببینید چه چیزی او را تا به در Instagram at @emmalaperruque.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>