ترد تخم مرغ ظرف گرفتم در زونی پوبلوو کافه

به عنوان خارج از کار sous آشپز خانه من یخچال بوده و مجهز تر از همیشه. بین کارکنان وعده های غذایی (مانند چهارشن

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 26 خرداد 1399

به عنوان خارج از کار sous آشپز خانه من یخچال بوده و مجهز تر از همیشه.

بین کارکنان وعده های غذایی (مانند چهارشنبه مرغ سرخ شده و "دست برداشت" سالاد gleaned از خط آشپز ایستگاه) و همیشه به دنبال آخرین لکه های اینجا در سان فرانسیسکو (مانند Nari and Verjus) اعتراف می کنم که نه زیاد پخت و پز خانه اتفاق افتاده است قبل از COVID-19. اما در حال حاضر من, آشپزخانه من تبدیل شده فرار من, واحه, my space به تأمل در مورد ارتباط من با غذا—بدون ساختار یک آشپزخانه رستوران.

تا مارس 16, من مشغول به کار در زونی پوبلوو کافه تمام وقت. زونی پوبلوو یک رستوران محله که تکامل یافته بیش از 42 سال به نماد کالیفرنیا طبخ آن با ساده فصلی رویکرد است. ژوئن 1 شده اند که من 5th anniversary. به عنوان یک آشپز sous روز من می تواند شامل هر چیزی از مدیریت 15 خط آشپز و خرید از بازارهای کشاورزان به نمایشگاه-ing خدمات و نوشتن یکی از روزانه تغییر منوها.

عکس آماندا Widis

بیش از گذشته چند سال من شده اند قادر به سعی کنید از پخت و پز مختلف تکنیک ها و آزمایش با دستور و نه بخشی از زونی پوبلوو کافه کارنامه—مانند yuzu kosho, gravlax و تعداد زیادی از خمیر ترش focaccia. اما به تازگی من پیدا کردن که تا آنجا که من عاشق آزادی به طبخ هر آنچه که من می خواهم هر روز, I miss کلاسیک.

من از دست این سالاد سزار با آن یک اینچ–نبات croutons به ویژه هنگامی که آنها دریافت کنید که نرم-دیدار-ترد نقطه شیرین بافت. من از دست مرنگ با گریپ فروت و chartreuse کرم. من از دست ریکوتا salata پیتزا با خانه-درمان آنچوی و منداب. من از دست ما مرکبات سالاد.

و من از دست تخم مرغ سرخ شده در خرده نان. این یک زونی پوبلوو اصلی ریشه دوانده به پخت و پز پارچه از سال از خدمات صبحانه. جودی راجرز ایجاد آن در طول زمان وجود دارد و باید شناخته شده است که یک روز ما به آن شدت.

از فروشگاه ما

درشت خرده نان در حال پرتاب به گرم روغن زیتون. تخم مرغ ترک خورده در بالا و سرخ شده. آشکار است که طلایی پیچیده پوسته. بدون نیاز به تست در اینجا. شاید کمی ترشح از سرکه. این واقعا ساده و در ظرف شگفت انگیز است که نشان می دهد اساسی شربت خانه و فروتن روش.

من سازگار با نسخه خود من از راجرز کار اصلی منتشر شده در این زونی پوبلوو کافه کتاب آشپزی. اضافه کردن Parmigiano Reggiano—واقعی مسائل و شربت خانه اصلی ادویه جات ترشی جات مانند شیلی پرک و دانه رازیانه را خرده تقریبا تند سوسیس ایتالیایی عطر و طعم.

من از شما به سرخ کردن خرده نان روی اجاق گاز, اما آنها را به پایان برساند و تخم مرغ تحت گوشتی به ترد آنها را حتی بیشتر. این برگ خرده با شدید بافت پیچیده. فکر می کنم مقدار مساوی از ترد بیت و جویدنی تکه های طلایی و crags آماده به خیس خوردن تا غنی زرده.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن