بهترین راه برای ذخیره کرفس ممکن است شما را متعجب

سوال: اگر شما قرار است برای نگه داشتن کرفس در کیسه های پلاستیکی آن در آمد چگونه شما قرار است به آن را ذخیره کنید?

پاسخ: برای بهترین نتایج کرفس سر کل آنها را بسته بندی محکم در فویل آلومینیومو سپس نگه داشتن آنها را در یخچال crisper کشو به عنوان معمول است. هنگامی که ذخیره می شود به این ترتیب ساقه کرفس می تواند به حفظ طراوت و تازگی خود را در هر نقطه از دو تا چهار هفته.

کیسه های پلاستیکی خود کرفس آمد در تله در اتیلن تولید می کند که با عجله آن گیاهی بودند. از kitchn ما آموخته است که cook’s Illustrated یافت که فویل آلومینیوم بود بهترین راه حل ذخیره سازی; این اجازه می دهد تا گاز به فرار بنابراین خود کرفس را به تازه ماندن طولانی تر است.

فروشگاه داستان

این ترفند اگر چه, این است که برای قرار دادن فویل آلومینیوم محکم به اندازه کافی است که یک تن از رطوبت را دریافت نمی کند (با نگه داشتن کرفس سر کل نیز با این کمک می کند) اما نه آنقدر محکم که اتیلن می تواند فرار کند (فقط مطمئن شوید که به آب و یا مهر و موم لبه).

Celery

آلومینیوم فویل نیست بیشتر کشورهای عضو اکو دوستانه راه برای ذخیره تولید, اما ممکن است آن را به ارزش آن را به نام جلوگیری از ضایعات مواد غذایی. به علاوه فویل آلومینیوم می تواند مورد استفاده مجدد قرار چند بار به فروشگاه چند دور کرفس اگر شما با دقت بسته بندی و unwrapping آن است. پس از آن شروع به تکه تکه بیش از حد برای بسته بندی کرفس, شما هم می توانید آن را بازیافت و یا قرار دادن آن برای استفاده در جاهای دیگر مانند تمیز کردن کوره خود را برای زمستان ذخیره سازی.

تماشا کنید: چگونه می توان Miso-y سوخته سوپ هویج

اگر شما نوع از کسی که دوست دارد به برش ساقه کرفس جلوتر از زمان برای آسان وعده دسترسی شما ممکن است وسوسه به ذخیره آنها را در آب. مقاومت در برابر اصرار به حمل در مادر بزرگ شما سنت (فقط این یکی بقیه بازی منصفانه). Cook’s Illustrated می گوید که شما می توانید “دبستان کرفس (و هویج) چوب تا دو روز آینده وجود دارد بدون نیاز به ذخیره آنها را در آب. پس از آن آنها شروع به بسیار به آرامی رو به زوال آیا ذخیره شده خشک یا مرطوب.”

و اگر شما را تا پایان با لنگی ساقه کرفس ناامیدی نیست—وجود بیش از یک خوشمزه چند راه برای استفاده از آن از بو دادن آن برای خامه-روغنی سوپ به شلاق تا کرفس معطر شربت به صورت فوق العاده با طراوت در خانه سودا (یا کوکتل).

چند ترد کرفس تازه دستور طبخ این هفته

1. ایتالیایی کرفس و قارچ سالاد

این خام کرفس, سالاد, همه چیز در مورد بافت از ظریف بحران کاغذ-نازک تراشیده ساقه به نرم سرخ کرده قارچ.

 

2. کرفس & Za’atar Tabouli

اگر شما عشق tabouli (و حتی اگر شما فکر می کنم شما نیست) این دلچسب و طعم-نسخه بسته بندی شده با za’atar bulgur کرفس و پنیر فتا را مورد علاقه جدید خود را.

3. مرغ و توفو هم بزنید سرخ شده با کرفس & کاشو

یک اومامی-غنی ترشی مرغ و توفو دسته کوچک موسیقی جاز و ترد celeries و کاشو همه تیم برای نهایی شام weeknight.

4. کرفس & عدس سالاد با پرتاب سالسا ورد

این سالاد را به دست آورده چیزی جز بررسی بیحوصلگی حرف زدن که این آمار ما تست آشپزخانه در سال گذشته آن جامعه موافق با یکی از بررسی نوشتن: “من این شب گذشته و آن را خوشمزه بود! حتی اگر شما یک فن از کیپر و آنچوی (من قطعا هستم!), شما این خواهد بود.”

5. جدید سالاد سیب زمینی با ترد تربچه, رازیانه و کرفس

A+ ظرف جانبی برای همه شیوه ای از griled گوشت, این سالاد سیب زمینی با مقدار زیادی از ترد سبزیجات خام ساخته شده برای آب و هوای گرم.

چه مواد غذایی راه حل های ذخیره سازی انجام می خورم ؟ به ما بگویید که در نظرات زیر!

این مقاله در ابتدا در زد در نوامبر 2015 به روز شد توسط Food52 ویراستاران در مارس سال 2020 است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>