بهترین پای وزن است که در حال حاضر در شربت خانه خود را (جواب منفی, نه لوبیا)

چند سال پیش ما در پخت باشگاه لسلی راجرز مشترک خوشمزه به دنبال دسته ای از لیمو میله با یک قهوه ای کره کماج پایه. اما آنچه واقعا گرفتار چشم ما نبود خامه پر کردن لیمو یا سخاوتمندانه گرد پودر قند در آن بود و او را دست بگذارید که او با استفاده از قند به عنوان یک پای وزن برای برشته پوسته کره. جای تعجب نیست که این ایده مبتکرانه می آید از استلا پارک که کتاب BraveTart شد یک ضربه سر و صدا در باشگاه است.

پارک’ جزئیات تمام او را کور فرآیند پخت بیش از بر خورد جدی که در آن او توضیح می دهد که او استدلال برای مبادله در قند در محل انواع دیگر پای وزن:

آشپزخانه من و بودجه هستند بیش از حد تنگ به جای یک کیسه سرامیک پای وزن یا تیله و من می خواهم به جای ذخیره برنج و لوبیا برای شام. این که وزن نیست و ضروری است که تنها من برو به انتخاب بسیار کمتر سنتی: دشت شکر سفید. برای یک چیز, آن چیزی است که هر پنجشنبه به وفور و در هفت اونس در هر فنجان آن را زیبا و سنگین است. به عنوان یک پای وزن و قند و شکر به طور کامل حذف خطر افتادن کاهش و یا تنومند و مرتفع نیاز برای متصل کردن. نتیجه ؟ یک بی بند و مداخله از روش های است که به من می دهد یک پوسته عمیق و تخت به اندازه کافی برای نگه داشتن هر قطره از پر کردن است.

به عنوان شما می توانید در پارک’ Instagram عکس بالا قند می شود کمرنگ کاراملی پس از خدمت دور از پای وظیفه. او نشان می دهد خنک کننده شکر به دمای اتاق پس از استفاده و انتقال آن به یک ظرف مهر و موم شده. شکر می تواند مورد استفاده قرار گیرد به عنوان شما را به طور منظم شکر دانه ریز, اما همچنین می تواند برای چند دور تر از محل کار به عنوان یک پای وزن تا زمانی که آن را تبدیل به رنگ قهوهای مایل به زرد. که در آن نقطه شما ساخته شده بو شکر!

فروشگاه داستان

این شکر با برشته طعم و می توان آن را فقط مانند به طور منظم شکر دانه ریز در هر دستور می دهد که کمی پیچیدگی بیشتر و کمی کمتر شیرینی. البته اگر شما لازم نیست که قریب الوقوع طرح نابینا پخت هر پوسته شما همچنین می توانید فقط جست و خیز پیش رو برای برشته شکر همه توسط خود را.

هنگامی که شما انباشته بو داده و شکر از خود را پاره پاره و پای وزن (رفتن شما!), قرار داده و آن را به سمت مورد علاقه خود را به شیرینی و دسر. (Psst: سعی کنید تکان دهنده یک قاشق مربا خوری به قهوه یا چای, بیش از حد برای یک roastier جام.) شما می توانید انجام دهید 1:1 مبادله هر کجا که دستور غذا خواستار شکر دانه ریز یا سفارشی ترکیبی از بو و گرانول. شما مسئول هستید.

شور زرده تخم مرغ کیک پوند

نمک-درمان زرده تخم مرغ اضافه کردن یک glowy رنگ طلایی و ظریف savoriness به این مرطوب fudgy کیک پوند. تنها چیزی که به آن را حتی بهتر است ؟ بو داده و شکر و البته. و ما نمی خواهد به نوبه خود به دور برخی از خامه ترش و شیرین با بو داده و شکر را با صدای تلپ در بالا یا.

ما بهترین موز کرم پای

با استفاده از پای خود را وزن را حتی بیشتر پای مرتب کردن بر اساس متا اما بیایید رول با آن است. ما بهترین پای کرم موز در حال حاضر پر از malty, caramely طعم خیلی بو داده و شکر را متناسب با سمت راست در. تعویض برای شکر دانه ریز در هر دو وانیل شیرینی کرم و Nilla ویفر پوسته.

نابغه تمشک گرانولا

این گرانولا یک آمار در میان کودکان و بزرگسالان به طور یکسان. تصویر: یک چسبناک, خوش شانس, مرکز احاطه شده توسط nuttiest گرانولی را کنار بگذارید در شهر است. و بله, شما می توانید مبادله مربا تمشک و گردو برای نوع مورد علاقه خود را و یا هر آنچه در اطراف است.

لوبیا خشک

اگر شما لوبیا خشک در شربت خانه خود را, این می تواند در مفید آمده است به عنوان پای وزن بیش از حد. نوع مهم نیست بنابراین استفاده از نخود, سیاه, لوبیا, لوبیا چیتی, حتی عدس. پس از استفاده از آنها یک زن و شوهر بار بازنشسته آنها را به عنوان پای وزن و به نوبه خود آنها را به شام. (این فوری گلدان روش این است که یک محل عالی برای شروع است.)

برنج خام

مانند لوبیا و برنج مقرون به صرفه شربت خانه اصلی است که با این نسخهها کار شگفتی به پای وزن. همچنین مانند لوبیا و هر گونه تنوع و خوشحال است که به کمک وجود دارد—کوتاه-دانه بلند دانه هر چه را برای شام امشب. هنگامی که شما با استفاده از برنج خود را پای وزن یک زن و شوهر بار آنها را تبدیل به یک برشته پلو.

تغییر شل

بر خلاف قند, لوبیا و برنج این گزینه بدیهی نیست خوراکی است. اما شما هنوز هم ممکن است آن را در اطراف اگر شما جستجو از طریق کیف پول خود را و تحت کسانی که سکس رو مبل. مطمئن شوید که شما خط پای غذای فوق العاده خوبی با فویل, از آنجا که شما نمی خواهید سکه در تماس خود را با پوسته و انتقال طعم فلزی.

یکی دیگر از پای تابه

اگر شما خود دو پای تابه شما در حال حاضر کاملا به شکل پای وزن است. همانطور که با روش های دیگر فقط جلد خمیر به صف پای تابه را با کاغذ یا فویل و سپس محل دوم خالی پای تابه در بالا. درست مثل قند را وزن پایین پوسته و جلوگیری از آن را از تنومند.

ارین مک داول افرا شطرنج پای

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>