بهترین جایگزین های شیر برای هر آشپزخانه وضعیت

من واقعا مانند شیر شیر است.

شریک زندگی من است بسیار حساسیت—پاپ-a-Lactaid آلرژیک اما کهیر-و-EpiPen آلرژیک. به اشتراک گذاری وعده های غذایی (و فاصله) است و لزوما به معنای کاهش شدید در مصرف فراورده های لبنی (خداحافظ کرم). این است که داشتن لبنی در جدول را مسموم اما من آمده ام تا به یاد بگیرند که وعده های غذایی فقط کمی کمتر لذت بخش کمتر معنی دار زمانی که شما نمی توانید به اشتراک گذاری آنها را با شخص شما عشق است. (خوب واقعیت این است که کمتر فضیلت: من دستور داد burrata غذا در یک رستوران چند ماه پیش و تا به حال به خوردن تمام توپ به تنهایی.)

ورود غیر لبنی شیر—با نام مستعار “شیر” ساخته شده از ترکیب و سپس فیلتر کردن پوره و آجیل و دانه های لوبیا یا غلات و آب. بهترین باید ضخامت پوست بدن و عطر و طعم منحصر به فرد. بدترین نازک چسبنده و طعم دار. اما حتی بهترین گاهی اوقات نمی تواند گرما را (به معنای واقعی بسیاری از آنها دلمه) از این رو به همین دلیل نازک و چسبنده آنهایی که وجود دارد. در اینجا 6 تا از بهترین غیر لبنی جایگزین برای شیر—برخی از آنها بیشتر مناسب برای پخت و پز و پخت و برخی دیگر حبوبات, whipping, یا نوشیدن مستقیم.

از فروشگاه ما

برای نوشیدن مستقیم Dunking حبوبات-ing

شیر جو

جو دو سر شیر است بنابراین خامه فوم خوب (سلام matcha) و طعم کمی شیرین (در یک دانه قند نوع راه). آن را به به من برای حبوبات کوکی dunking و حتی پخت و پز. من تا به حال موفقیت های بزرگ subbing آن را به نان غنی شده doughs و خامه, پاستا, سس. آن را نیز gentlest در سیاره ما—یک پیروزی بزرگ در کتاب من است.

شیر مهره

مهره شیر در حال حاضر در یک مجموعه ای گیج کننده از طعم و شیرینی سطوح. من پیدا کردم آن را بیشتر مفید به جای رفتن با تغذیه برچسب انتخاب برای کارتن با تک آیتم لیست مواد تشکیل دهنده (“بادام”) و آبرومندانه میزان بالایی از چربی (که به من شده است به مطمئن ترین نشانگر چربی). مهره تولید شیر است که بسیار آب و زنبور عسل-خواستار, بنابراین اگر شما می توانید آن را انجام دهید.

شیر سویا

شیر سویا خوشمزه است به عنوان است و حتی بیشتر از آن زمانی که تازه و داغ به آرامی شیرین و خدمت با فن tuan و شما tiao برای فرو بردن. در حالی که قوام آن است نازک تر کنار من همیشه زده چگونه “شیری” شیر سویا سلیقه. Undeservedly سویا را توسعه داده اند یک بیت از یک شهرت بد به عنوان vegetarian cookbook نویسنده Lukas Volger با من به اشتراک گذاشته در مصاحبه اخیر:

من هم فکر می کنم وجود یک تصور غلط در مورد سویا و تاثیر آن بر سطح استروژن—مهم است به درک که که ترس از سویا است که خیلی بیشتر در مورد چگونه آن را مورد استفاده در غذاهای فرآوری شده (در قالب سویا ایزوله که در آن دانه های سویا محروم هستند از تمام خوبی ها و الیاف و چربی است که آنها را سالم تمام مواد غذایی) برای افزایش پروتئین به حساب میآید. آن را می خواهم یک مقدار زیادی از دانه های سویا به دریافت یک قاشق ارزش از سویا جدا.

سویا’ زمین و آب مورد نیاز قابل مقایسه با جو است و بنابراین شیر سویا است که به عنوان یکی از کشورهای عضو اکو دوستانه alt-شیر.

شیر کنف

شیر کنف سلیقه ماهرانه شیرین, گیاهی و نازک بدن که فوم هست. مانند جو و سویا, کنف, نیاز به آب و زمین و در واقع ثابت شده است می تواند به نفع سلامت خاک.

برای پخت و پخت و پز

شیر نارگیل

شیر نارگیل یکی از معدود و شاید تنها غیر لبنی شیر است که می تواند به عنوان کرم های سنگین در یک دستور غذا. سرد کرم نارگیل می توان به ارتفاعات بلند—برای شکوه توت رویه خامهای کیک یا شیرینی و کیک و حتی گاز یک وگان موس. هنگامی که گرم نمی کند دلمه ساخت آن به خصوص انتخاب هوشمند برای سوپ و خورش یا braises. مانند شیر بادام شیر نارگیل است که در حال حاضر ارائه شده توسط بسیاری از برندها در بسیاری از مدل ها—بررسی پشت می تواند به عنوان کوتاه یک لیست مواد تشکیل دهنده که ممکن است.

شیر برنج

من تا به حال فراموش شده در مورد شیر برنج—ساخته شده از زمین برنج خام و آب—تا زمانی که مواد غذایی ویرایشگر اما Laperruque را برنج-شیر برنج پودینگ مرا به یاد آن deliciousness. شیر برنج یک انتخاب هوشمند برای نشاسته ای برنج-y برنامه های کاربردی: پودینگ برنج دانه کاسه (شیرین و خوش طعم) و یا horchata به نام چند. در حالی که در خانه شیر برنج ممکن است کمی بیشتر تحمل گرمایش از تجاری جوش می توانید آن را جداگانه به طوری نگه داشتن همه چیز به بجوش و خروش آمدن. تولید برنج است و نه آب فشرده و گلخانه ای-گاز-ساطع بنابراین سعی کنید برای جلوگیری از بیرون رفتن از راه خود را به خرید تجاری شیر برنج.


های مورد علاقه خود را غیر شیر, شیر? به ما بگویید در مورد آن را در نظرات.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>