مطلق بهترین راه برای ذخیره قهوه به گفته یک کارشناس


من شده است با نوشیدن نوعی از قهوه پس از من 6 سال است. من بیش از حد جوان است ؟ شاید آن معلوم نیست. آن را بیشتر شیر ، 100%. فلش رو به جلو به دو دهه بعد از آن و من هنوز هم عشق ورزیدن قهوه. گرم و سرد, pourover, اسپرسو, قطره—شما نام آن را, من یک فن است.

هر روز صبح من شروع می شود بعد با یک لیوان داغ تازه از من در مطبوعات فرانسه. در بعد از ظهر, من آموخته ام به pourovers با دفتر ما را Chemex برای 3 p. m. pick-me-یو پی اس. من می دانم که همه چیز وجود دارد که در مورد من کامل فنجان جو اما وقتی که می آید به ذخیره سازی آن را من نمی دانم لوبیا. در شربت خانه من? در قوطی? در فریزر?

به یاد بهترین راه برای نگه داشتن لوبیا تازه من به اریکا Vonie مدیر قهوه در تجارت قهوه آبونمان خدمات است که نشان دهنده بیش از 50 سرخ در سراسر کشور است. در اینجا چیزی است که او تا به حال به می گویند:

لازم نیست چرخ را دوباره اختراع

“بهترین راه برای فروشگاه قهوه است که برای ذخیره آن را در کیسه های آن را در می آید” Vonie می گوید. زمانی که قهوه بو داده و گازها (عمدتا دی اکسید کربن) فرم داخل لوبیا و نیاز به فرار. “ترین قهوه کیسه های طراحی شده با گاز-انتشار شیر بر روی آنها است که نشانی از یک کار بزرگ از اجازه دادن که گاز اخراج بدون اجازه هوایی در.”

به علاوه یکی دیگر از بسته بندی اصلی? آن را نگه می دارد نور خورشید که همچنین سنین قهوه Vonie می گوید. اگر شما می خواهید برای انتقال لوبیا به خود قوطی مطمئن شوید که آن را مهر و موم و محافظت از نور خورشید—شما دگا لوبیا به طور طبیعی هنگامی که شما برای باز کردن به قهوه خود را آماده.

از فروشگاه ما

فریزر هنوز هم می تواند خود را دوست شما

در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند که نگهداری لوبیا سبز در فریزر بدون هیچ Vonie دیگر افکار.

“قهوه دوست دارد به آب و هوا پایدار است. ما شاهد بسیاری از مردم دوباره به این ایده که انجماد قهوه خود را خوب است. من فکر می کنم برای قهوه به خصوص جای خود غلت بزنید آن را به فریزر در واقع کمک می کند تا با روند پیری به دلیل آن را قطعا به دور از نور خورشید آن را قطعا در یک دمای ثابت و اگر آن را در بسته بندی اصلی آن را می توان degassed.”

اگر شما نگه داشتن قهوه خود را در فریزر جلوگیری از ذوب Vonie اخطار می دهد. اجازه می دهد لوبیا برای گرم کردن قبل از رفتن در جعبه یخ ایجاد رطوبت که در سنین قهوه.

از فروشگاه ما

کمتر بیشتر است

قهوه می تواند برای ماه ها در قفسه پس از آن بو داده—اما این بدان معنا نیست که آن را تازه.

“قهوه بو داده شروع به از دست دادن آن فوق العاده ظریف درخشش حدود دو هفته پس از آن بوده است بوداده. من توصیه خرید قهوه شما می توانید از طریق در دو تا سه هفته کشش از زمان. برای من که یک کیسه هر دو هفته اگر من یک جام یا یک گلدان از آن هر روز” Vonie نشان می دهد. “اگر شما در حال نشستن در یک لوله قوطی قهوه برای ماه در یک زمان با پایان آن قوطی قهوه خود را شروع خواهد شد مزه متفاوت از هنگام ظهور آن را در وهله اول است.”

قهوه فصلی محصول Vonie می گوید: پس از آن یک ایده خوب برای خرید دسته های کوچکتر اغلب به هر حال. “این باعث می شود من سعی کنید بیشتر از انواع قهوه برای دریافت به دانستن طعم پروفیل و بافتنی تفاوت. همیشه وجود دارد چیزی جدید را امتحان کنید.”

بخشی از درخواست تجدید نظر گرفتن واقعا به قهوه است که تمام اسباب بازی ها و وسایل شما را به آزمایش با—فکر می کنم از هر قطعه جدید شما انتخاب کنید تا به عنوان یک هدیه برای خودتان. در اینجا ما به اشتراک گذاری بهترین ابزارها و تکنیک های ما می دانیم به شما قوی ترین مسطح فنجان قهوه ممکن است.

اگر شما عشق دم سرد به عنوان آنجا که ما انجام می دهیم (تخلیه سوم فنجان صبح) به خصوص در فصل تابستان شما را شیفته و شاید کمی مات و مبهوت به شنیدن این که ظاهرا ما شده ایم ساخت آن همه اشتباه است. بررسي فايلهاي قابل اعتماد این روش مستقیما از ژاپن برای به دست آوردن یک جام که “دقیقا حق با قدرت است.”

صحبت از فتنه زمانی که شما روبرو می شوند و کوچک-اما-توانا شات اسپرسو است که ممکن است فقط یک کمی بیش از حد تلخ برای شهوت و میل خود را سعی کنید این ترفند در اندازه. آن را ممکن است یک smidge نامتعارف اما آن کار می کند.

تصویر این: شما amble به آشپزخانه پس از یک متغیر شب خواب میبینم به کابینت برای همه قهوه خود را تامین و با وحشت متوجه است که شما اجرا از فیلتر قهوه. ما رو خبر خوب هر چند—شما هنوز هم می تواند لذت بردن از جام خود را! فقط چنگ زدن به ابزار دیگری از آشپزخانه خود را—ما معمولا در زمستان برای پوست-مش الک یا یک حوله تمیز ظرف—سپس به کار با استفاده از روش ذکر شده در اینجا. شما بسیار خوش آمدید.

و در نهایت هیچ کلاهبرداری یا اب زیر کاه اسرار در اینجا—فقط یک دنگ خوب جام که شما تکان خوردن در شما بیدار آمار. گرفتن یک پارچ یک تکه از کیک و پیوستن به ما در اینجا برای یک klatsch.


چگونه می توانم شما ذخیره دانه های قهوه خود را? به اشتراک گذاشتن بهترین نکات در نظرات زیر!

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>