مطلق بهترین راه برای ایجاد پستو با توجه به بسیاری از آزمون

در مطلق بهترین آزمون الا Quittner از بین می برد و حرمت او را در خانه به نام حقیقت. او را آب پز ده ها تن از تخم

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 12 تیر 1399

در مطلق بهترین آزمون الا Quittner از بین می برد و حرمت او را در خانه به نام حقیقت. او را آب پز ده ها تن از تخم مرغ له شده یک مورد تعدادی از سیب زمینی و خشکیده تر استیک ابجو و اغذیه فروشی از او مراقبت به یاد بیاورید. امروز او می پردازد پستو.


Maurizio واله باعث می شود بسیاری از پستو—حدود 100 دسته های هر سال اگر او تا به حال به حدس زدن.

واله, 77 و یک پستو قهرمانی جهان فینالیست زندگی در جنوا (پایتخت, Liguria و پایتخت پستو) با مجموعه ای از 30-برخی از خمپاره و pestles از جمله چند قدمت آن به یک قرن 17 صومعه. ملات او را انتخاب می کند برای نشان دادن امضای خود روش بیش از چت تصویری است که از سنگ مرمر ساخته شده با چهار اسکله jutting در اطراف بالای آن به معنای به یاد کاربر به نوبه خود آن را هر طوری که اغلب به صورت مسطح-ممکن است پستو.

من در تماس با واله یکی از "پدربزرگ" ویژه در ویکی Bennison را جیمز ریش برنده جایزه ماکارونی مادربزرگبه عنوان به زودی به عنوان من می دانستم که من می خواهم خطاب به پستو برای من آخرین دور از مطلق بهترین تست های مشکوک او ممکن است یک داغ را (یا 10). اما در حالی که روش خود را به طور افراطی سازگار در سراسر هر دسته ای او را می سازد—ملات و دسته هاون تنها; سیر و سپس ریحان و سپس آجیل سپس پنیر و سپس روغن هم زده و با یک قاشق واله تنها یک قانون سخت و سریع وقتی که می آید به دیگران ساخت پستو: don't skip سیر.

عکس الا Quittner

با توجه به Saveurاولین دستور العمل برای گوشت genovese—واله تخصص—به نظر می رسد در جیووانی باتیستا Ratto را لا Cuciniera Genovese در سال 1863. کلمه پستو خود را از "pestare" به معنی له در ایتالیایی ظاهرا وارد شده در جیووانی Casaccia را Genovese-ایتالیایی فرهنگ لغت در سال 1876. نزدیک به 150 سال بعد حداقل در ایالات متحده آن را تبدیل به چیزی از گرفتن همه برای ریحان-بر اساس سس ساخته شده هر تعداد از راه: در یک مخلوط کن در یک پردازنده مواد غذایی با نیمه ماه تاب تیغ است که خواهد شد به طور جدی به تناسب خود را با سیستم مغناطیسی چاقو دندانه دار کردن.

به عنوان آن را به من توجه است که بسیاری از شهرستان های مسکونی همسالان عدم ملات مجموعه مانند واله من آزمایش یک تعداد انگشت شماری از محبوب ترین راه برای ایجاد پستو برای تعیین جوانب مثبت و منفی هر یک از.

عنصر نسبت به پستو ریحان متفاوت است به طور گسترده در سراسر وب با برخی خواستار چهار بار به عنوان بسیاری از آجیل کاج به دیگران است. برای هر یک از محاکمه من با استفاده از یک نسبت نزدیک به Maurizio در ماکارونی مادربزرگکه من کوچک راه را به پایین در هر دسته ای به عنوان آجیل کاج تقریبا قیمت طلا جامد:

  • 1 میخک سیر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک (واله تماس برای سنگ نمک را به شما کشش با دسته هاون; من با استفاده از درشت کوشر)
  • 3-ish فنجان برگ ریحان (اگر مثل من و شما نمی توانید شیرین جوان ریحان رشد در Prà که واله سوگند توسط او نشان می دهد به دنبال مجموعه ای با برگ مناقصه ها و مزایده)
  • 3-ish قاشق غذا خوری , ایتالیایی, آجیل کاج, untoasted (در یک دور از محاکمات من پلیس به استفاده از گردو به جای آجیل کاج—دیدن چیزی که طلا بالا—اما من خوشحالم که به گزارش مبادله تولید می شود به همان اندازه خوشمزه, حتی nuttier پستو)
  • آید تپه 1/3 فنجان پنیر رنده شده (مخلوطی از Parm و Pecorino; Maurizio تماس برای 4 قاشق غذاخوری 18 ماه یا Parmigiano Reggiano به علاوه 1/2 قاشق Pecorino Sardo)
  • 1/3 فنجان ملایم با طعم روغن زیتون فوق العاده خالص

در هر دور از آزمایشات تست کردم هفت راه برای رسیدن به در پستو:

  1. ملات و دسته هاون
  2. غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن
  3. Mezzaluna
  4. چاقو آشپز
  5. پردازنده مواد غذایی, اضافه کردن ریحان در ابتدا (تصویر)
  6. پردازنده مواد غذایی, اضافه کردن ریحان در پایان (در تصویر نیست)
  7. بلندر

از فروشگاه ما

ملات & دسته هاون

ملات و دسته هاون مطلق بهترین راه برای ایجاد پستو خواهد شد که تعجب آور به هر کسی که تا به حال لذت بردن از FaceTiming با یک پستو قهرمانی جهان فینالیست. نتیجه سس بود به خصوص کرمی با تشکر از مناسب امولسیون و بيشترين ریحان به جلو و طعم از این دسته است. نفت خود را به سختی چشمانداز دور از پستو به عنوان آن می نشست و هیچ fleck یا تکه باقی مانده رمزگشایی زمانی که همه گفته شد و pestled. چند راهنمایی از واله: اضافه کردن ریحان قبل از آجیل کاج بنابراین آجیل را می زالو تا هر آب منتشر شده توسط ریحان. با استفاده از یک حرکت دایره ای را به مخلوط مواد تشکیل دهنده درون ملات (و نه از بالا و پایین تپش). و هم بزنید و در روغن با قاشق به جای مخلوط کردن آن با دسته هاون بنابراین چوب تاثیر نمی گذارد آن عطر و طعم.

اینجا را کلیک کنید برای ملات و دسته هاون روش.

غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن

من که شوکه شده به عنوان یک دسته از blanched کلم بروکلی را به نشان می دهد که غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن تولید یک جای خواب-آمار پستو—دوم در بافت و عطر و طعم تنها به ملات را بگیرد. در حالی که غوطه وری چنین ابزاری به Weck شیشه ریحان, آجیل کاج و نمک است بی دست و پا و سنگین در ابتدا تیغه های تولید بسیار ظریف ریز ریز کردن از هر دو استاندارد مخلوط کن یا یک پردازنده مواد غذایی. و هنگامی که شما بازی شیر یا خط در پنیر رنده شده و روغن شما را فراموش کرده ام همه چیز در مورد احساس مثل شما excavating یک اندازه حفره. در بحث در مورد این موفقیت غیر منتظره با Valle, Bennison و Bennison را همکار Livia De Giovanni, کسی فرض تئوری جالب: طعم ممکن است ام باقی مانده تازه تر و شیرین تر از دیگر حاوی دسته به دلیل غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن موتور به مراتب بالاتر از آنچه را که حاوی بر خلاف پردازنده مواد غذایی, موتور, یک منبع حرارتی است که نشسته است در زیر مطالب.

اینجا را کلیک کنید برای غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن روش.

دست سفت

دست سفت پستو بزرگ است در بسیاری از راه های آن تداعی اصطلاح "گریس آرنج" فراهم می کند و بهانه ای برای چشم پوشی از متون برای 20 دقیقه—اما آن را تولید نمی کند و جهان را مسطح پستو. با استفاده از یک تیغ تیز به چاقو به یک آشپز و یا mezzaluna به ساییدن بیت کمی ریحان و سیر و آجیل کاج تا زمانی که شما نمی توانید به یاد داشته باشید نام خود را می کند اما ایجاد پستو با جالب طعم. اگر ملات-پستو و غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن–پستو بودند هماهنگ کر از یک کوارتت دست خرد پستو خواهد بود یک آهنگ راديال توسط یک خواننده سرب پشتیبانی شده توسط یک گیتاریست و مربوط توسط یک درامر که همیشه در نظر گرفتن دو دقیقه تکنوازی. (سیر داغ درامر نگه داشتن.)

در مقایسه با mezzaluna آشپز چاقو به من کمک کرد آجیل کاج و سیر مو ظریف. زمانی که همه چیز در هر دسته رو بسیار نزدیک به گوشت چرخ کرده-حالت لجبازی straggler قطعه خواهد زدگی به دور از mezzaluna تیغه آن را به عنوان در آمد در آنها دقت اجتناب از خرد شدن در دو.

اگر شما به یک chunkier پستو و می خواهم به درک فردی عطر و طعم از هر جزء دست سفت می تواند بسیار برای شما باشد.

اینجا را کلیک کنید برای آشپز چاقو روش.
اینجا را کلیک کنید برای mezzaluna روش.

پردازنده مواد غذایی

من استفاده از پردازنده مواد غذایی برای همه چیز بسیار زیبا از بحث درمان هستم نا امید که به گزارش آن را فقط خوب نه عالی برای ساخت پستو. تیغه های آن قادر به رسیدن به یک مناسب و معقول گوشت چرخ کرده, هر چند آن را تقریبا به عنوان خوب به عنوان این که از غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن. و در حالی که نفت در ابتدا به نظر می رسد به خوبی در ترکیب آن را جدا از اجزای جامد تا حدودی به آسانی.

با استفاده از این ابزار, من دو جداگانه trials: یکی به نام ریحان در صف مقابل و پنیر گذشته دیگر به نام ریحان پس از پنیر و آجیل و سیر در حال حاضر مخلوط شده است. جالب توجه است (جالب است, راست???), ریحان-دسته اول بود بهتر بافت حتی بیشتر ترکیب. شاید به عنوان واله یادداشت هنگامی که توصیف او ملات روش خرد کردن ریحان زودتر اجازه می دهد تا مهره های خود را جذب مایع ایجاد یک creamier mouthfeel.

اینجا را کلیک کنید برای پردازنده مواد غذایی (ریحان برای شروع) روش.
اینجا را کلیک کنید برای پردازنده مواد غذایی (ریحان را به پایان برساند) روش.

بلندر

من با استفاده از یک Osterizer بلندر برای محاکمه من و من تصور کنید که همه چیز را رفته ام کاملا متفاوت با یکی از کسانی که درشت Vitamixes. آن را به عنوان من مخلوط کن پستو خوب بود (به عنوان در من غوطه ور بسیاری از تراشه های نان ذرت مکزیکی در آن روز می آیند و شکایت یک بار) اما تا به حال حداقل سازگار ریز ریز از همه موتوری روش. که است که می گویند برخی از اجزای نبودند فوق العاده خوب—آنها—این درست است که اجزای دیگر نیز ممکن است از دست خرد دسته. مخلوط کن نیز مورد نیاز دو برابر حجم العمل برای تیغه برای درگیر شدن با مطالب و, سلام, شما دیده می شود قیمت آجیل کاج?

اینجا کلیک کنید برای مخلوط کن روش.

ببین همه روش ها تست شده در خشن ترتیب از بیشترین به کمترین خوشمزه پستو تولید شده است. (من می خواهم با خوشحالی نگاهی به هر, برای ثبت, اگر شما به فکر داشتن من بیش از یک اجتماعی دور شام. لطفا focaccia بیش از حد!) برای عنصر نسبت چک کردن کنترل کرده و چاپ خوب بخش بالا.

ملات & دسته هاون

اقتباس از واله را در دستور پاستا, مادربزرگ

  1. استفاده از یک ملات برای خرد سیر و نمک به خمیر.
  2. اضافه کردن ریحان و حرکت دسته هاون در یک حرکت دایره ای در اطراف لبه از ملات برای درهم شکستن به جای تپش آن را در بالا و پایین حرکت.
  3. اضافه کردن آجیل کاج و ترکیب به سیر و ریحان در راه همان است. تکرار با پنیر تا زمانی که شما یک ضخیم, روشن, رب.
  4. با قاشق—نه دسته هاون—هم بزنید و در روغن زیتون.

غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن

با الهام از این روش در مواد غذایی داستان

  1. تمام مواد به جز پنیر و روغن زیتون را در یک شیشه کمی گسترده تر از غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن. ترکیب به عنوان دقت به عنوان شما می توانید توقف به خراش از داخل غوطه ور شدن در ماشین مخصوص مخلوط کردن با یک کفگیر یا قاشق هر طوری که اغلب.
  2. اضافه کردن پنیر و در ادامه به ترکیب, نم نم در نفت است.

چاقو آشپز

اقتباس از 101 Cookbooks

  1. استفاده از خود بیشترین آشپز چاقو به ریز ریز کردن سیر و یک تعداد انگشت شماری از برگ ریحان. پس از ریحان است در پولک مانند قطعات اضافه کردن تعداد انگشت شماری دیگری و سفت نگه داشتن. تکرار تا زمانی که شما خرد شده در تمام ریحان.
  2. پس از ریحان و سیر در موش ریز ریز کردن در آجیل کاج. دریافت آن را به یک خوب گوشت چرخ کرده و ریز ریز کردن در پنیر. در زمانی که شما به پایان رسید, شما باید قادر به استفاده از تیغه های خود را به شکل یک بلوک کوچک از پستو (بدون نفت) است که شکل آن را نگه دارید.
  3. به نوبه خود این پستو کیک را سس انتقال به یک کاسه هم بزنید و در روغن تا ترکیب شده است.

Mezzaluna

اقتباس از 101 Cookbooks

  1. تاب mezzaluna جلو و عقب ریز ریز کردن سیر و یک تعداد انگشت شماری از برگ ریحان. پس از ریحان است در پولک مانند قطعات اضافه کردن تعداد انگشت شماری دیگری و سفت نگه داشتن. تکرار تا زمانی که شما خرد شده در تمام ریحان.
  2. پس از ریحان و سیر در موش ریز ریز کردن در آجیل کاج. دریافت آن را به یک خوب گوشت چرخ کرده و ریز ریز کردن در پنیر. در زمانی که شما به پایان رسید, شما باید قادر به استفاده از تیغه های خود را به شکل یک بلوک کوچک از پستو (بدون نفت) است که شکل آن را نگه دارید.
  3. به نوبه خود این پستو کیک را سس انتقال به یک کاسه هم بزنید و در روغن تا ترکیب شده است.

پردازنده مواد غذایی, اضافه کردن ریحان در ابتدا

اقتباس از NYT پخت و پز

  1. اضافه کردن ریحان و آجیل و سیر و نمک به پردازنده مواد غذایی. روند تا زمانی که همه مواد تشکیل دهنده زمین ریز.
  2. نم نم باران در روغن را از طریق لوله به عنوان موتور اجرا می شود در حدود یک دقیقه یا تا زمانی که گوشت صاف است و به طور کامل ترکیب شده است.
  3. اضافه کردن پنیر و پالس فقط به ترکیب.

پردازنده مواد غذایی, اضافه کردن ریحان در پایان

اقتباس از Bon Appétit

  1. اضافه کردن آجیل و نمک و سیر و پنیر به پردازنده مواد غذایی. پالس تا زمانی که همه مواد تشکیل دهنده زمین ریز.
  2. اضافه کردن ریحان و شروع به در حال اجرا از موتور نم نم نفت خود را از طریق دهانه حدود یک دقیقه یا تا زمانی که گوشت صاف است و به طور کامل ترکیب شده است.

بلندر

اقتباس از این نابغه دنی Bowien پستو دستور

  1. اضافه کردن آجیل نمک و کمی روغن به مخلوط کن. مخلوط را برای چند لحظه تا به خوبی ترکیب شده است.
  2. اضافه کردن ریحان و سیر و روغن باقی مانده. در ادامه به مخلوط تا زمانی که مخلوط صاف است.
  3. اضافه کردن پنیر و پالس تا همگن.
عکس الا Quittner

با توجه به سابق Food52er سارا Jampel بهترین راه برای نگه داشتن مجموعه ای از ریحان تازه است به فروشگاه در آشپزخانه با ساقه در کمی آب مثل یک دسته گل از گل. (مارسلا Hazan پیشنهاد می کنم این بیش از حد در مارسلا Cucina. او توصیه می کند نگه داشتن ریحان در جایی خنک اما نه یخچال.)

اگر شما در حال برنامه ریزی برای استفاده از آن بلافاصله شما می توانید پوشش پستو با کمی روغن اضافی و ذخیره در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال برای چند روز و یا یخ آن را به مکعب با استفاده از یک سینی یخ و سپس انتقال به یک مهر و موم شده کیسه فریزر برای چند هفته.

آنچه باید الا آزمون بعدی ؟ اجازه دهید ما را در نظرات و یا ارسال پیام در اینجا.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن