15 Meatiest وگان گوشت—از غیر ممکن است به فراتر از

جدید وگانیسم یک Food52 ستون های مورد علاقه ما کارشناس-در-همه-چیز-تولید: Gena Hamshaw. یک نویسنده, نویسنده کتاب

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 18 اردیبهشت 1399

جدید وگانیسم یک Food52 ستون های مورد علاقه ما کارشناس-در-همه-چیز-تولید: Gena Hamshaw. یک نویسنده, نویسنده کتاب آشپزی وگان دستور دهنده و ثبت نام متخصص تغذیه Gena خواهد بود گزارش what's up-and-coming در کارخانه جهان مبتنی بر به اشتراک گذاری با ما تمام جدید و فوق العاده راه ما می توانیم با سبزیجات.


هر زمان که من به مردم بگویید من وگان سوال اول من همیشه خواسته است: "آنچه که موضع خود را در وگان گوشت که مانند طعم خوب گوشت؟"

صادقانه است ؟ من یک فن است. من دوست دارم که این محصولات مرزهای پادشاهی گیاه است. من دوست دارم که آنها غنی از پروتئین است. به عنوان یک گیاهخوار و متخصص تغذیه من برای اولین بار اذعان کرد که اکثر آمریکایی ها از خوردن پروتئین بیش از نیاز است. اما یک دلیل وجود دارد ما برای آن کشیده شده: ما مرتبط پروتئین با معاش و قدرت و سیری—گیاهی وگان و گوشت نه تنها راحت اما برجسته منبع.

من مانند است که وگان گوشت طعم (و یا سعی کنید برای حداقل) مانند گوشت. وجود دارد مقدار در شباهت آشنا راحتی آن را فراهم می کند—به خصوص به عنوان آن را می توانید انتقال به صورت گیاهی - یا گیاهی-کنجکاو مردمی کمی آسان تر است.

هر چند من در واقع تا به حال در مقابل تجربه: من طلب لذت بردن و استفاده از وگان گوشت بیشتر در پخت و پز من در حال حاضر از من وقتی که من برای اولین بار رفت وگان. من تا به حال یک درهم رابطه با مواد غذایی برای بسیاری از دوران نوجوانی و جوانی و نمی شروع به پخت و پز تا به خوبی به بزرگسالی است. به عنوان یک نتیجه بسیاری از ساده مواد تشکیل دهنده مشترک احساس جدید و هیجان انگیز برای من به عنوان یک آشپز خانه. من در عشق با حبوبات غلات سبوس دار و تازه (و نه منجمد) سبزیجات. ورود من به گیاه خواری—اجازه دهید به تنهایی پخت و پز برای خودم—شد الهامی مشخص شده توسط discovery پس از کشف رنگارنگ, خاکی, مواد تشکیل دهنده.

در طول زمان هر چند من شروع به طلب راحتی غذاهای من با من یونانی مادر بزرگ گوشت گوسفند و یا گوشت گاو مملو از غذاهای مادرم ترکیه میت لوف یا پوشیده با نان کتلت مرغ ما استفاده می شود به خوردن هفتگی. شاید من مواد غذایی نوستالژی یک گسترش طبیعی شدن و یادگیری به عقب نگاه در گذشته با دلسوزی و علاقه. من نیاز به آرامش توسط مواد غذایی به خصوص خانواده مواد غذایی—به ویژه در حال حاضر در میان بحران و عدم قطعیت است.

همه این را می گویند: وگان گوشت بیشتر برای من مهم است در حال حاضر از آنها استفاده می شود. من همیشه قدردانی خود را به راحتی اما من در حال حاضر طلب خود را از شباهت به گوشت واقعی در راه است که من از یک دهه پیش. خوش شانس برای من در علاوه بر این به برخی از مورد علاقه های قدیمی (Tofurky, من به دنبال شما!), وجود دارد برخی از بچه ها جدید در شهر است. در ماه گذشته, من طعم و آزمایش های مختلف 15 وگان گوشت. در اینجا کم پایین در وگان بهترین گوشت برای سوزاننده و sautéing فاسد شده و لایه بندی کباب و, natural redhead (و البته یک دستور برای نهایی وگان برگر).

از فروشگاه ما

برای صبحانه

1. میدان کباب اپل افرا صبحانه سوسیس

من همیشه دوست داشتم شیرین و شور در کنار هم و میدان کباب اپل افرا صبحانه سوسیس نا امید نیست. سیب و شربت افرا درخشش خوش طریق همراه با یک غیر منتظره ضربه زنجبیل و جوز.

برای ساندویچ پیچد & Salads

2. Tofurky را دلی برش

من در حال حاضر شده فیلم من مادر با Tofurky را دلی برش (ساخته شده از حیاتی گلوتن گندم و توفو) برای نه سال گذشته. من با استفاده از وگان برش در, مسلما قابل پیش بینی راه های لایه با گوجه فرنگی و کاهو حموس یا سس مایونز گیاهی و وگان پنیر چدار—و هنگامی که من خوشحالم که به پیوست با همان کیسه ناهار من در حال رشد بود.

3. آپتن Naturals بیکن seitan

زمانی که ولع مصرف BLT به جای یک ساندویچ بوقلمون, من برای رسیدن به آپتن Naturals بیکن seitan. این برش به ضخامت اسلب با یک بافت که بیشتر شبیه به یک ناهار گوشت از بیکن اما عطر و طعم است که مقدار زیادی شور و دودی و شیرین است.

4. Gardein را ترد مناقصات

مورد علاقه من جوجه n برای سالاد Gardein را ترد مناقصاتکه واقعا به نوبه خود ترد-در-خارج مناقصه در داخل زمانی که پخته شده. من عاشق خدمت به آنها را در یک بستر romaine با برخی از گوجه فرنگی گیلاس croutons و خامه گیاهی مرتع پرورش احشام ،

برای پاستا و فلفل قرمز

5. غیر ممکن است مواد غذایی و 6. فراتر از گوشت گیاهی گوشت چرخ کرده

جدید گیاهی زمین beefs یعنی کسانی که ارائه شده توسط غیر ممکن است مواد غذایی و فراتر از گوشت وهدف به نگاه و بوی و طعم و—در مورد غیر ممکن برگر—حتی "خونریزی" مانند گوشت در تابه.

چگونه می تواند چیزی بسیار گیاهی بود تا گوشت بود ؟ در حالی که فراتر از آن گوشت چرخ کرده صرفا رنگ قرمز با چغندر استخراج غیر ممکن است مواد غذایی را شامل سویا مشتق هم را—اکسیژن-حمل و نقل پروتئین مسئول دادن گوشت مشخصه آن عطر و طعم. این آشکار شده است که هم را تحت آزمایشگاه آزمایش بر روی موش به منظور به دست آوردن تایید FDA است که برای بنیانگذار پاتریک براون است ابراز تاسف کرد. به دلیل آزمایش (و گوشت شباهت به, خوب, گوشت) وجود دارد که گیاهخواران در نظر نمی براون "گاو" به یک وگان محصول.

اگر این وگان زمین beefs بیشتر وگان-کنجکاو مردم خوردن بیشتر بدون گوشت, گوشت, بیشتر (آنها)—سپس من برای همه آنها را. آسان نرم افزار جدید و گوشت گاو و مانند گیاهی زمین beefs و "دوغ" است—شما آن را حدس زده—فرو ریختن و قهوه ای گوشت را قبل از اضافه کردن آن به فلفل قرمز و یا یک گیاه بر اساس "بلونز." در حالی که عدس و قارچ را مدت طولانی است که مورد علاقه من برای دلچسب سس غیر ممکن است مواد غذایی را وگان گوشت ارائه شده نزدیک ترین طعم بافت و تغذیه آرایش سنتی بلونز.

بر خلاف وگان گوشت "وتکه" به طور معمول به شدت قبل از چاشنی و نمی تواند به راحتی شکل و یا تولیدات به بتس یا توپ. فراتر از گوشت را "فربه" وتکه خود نگه داشته جویدن پس از مقدار زیادی نهفته بودند و چاشنی فقط به اندازه کافی— و نه آنقدر که خود من ادویه جات ترشی جات و تنظیم شد درد نمیخورد. (خود را چابک وتکه نیز بسیار خوب burrito پر کردن.)

7. Gardein را بدون گوشت کوفته

من از طرفداران بزرگ از Gardein را سیر و جای تعجب تند, کوفته. بر خلاف هر وطنی کوفته من این را می بجوش و خروش آمدن در سس مارینارا بدون سقوط از هم جدا.

برای سوزاننده Sautéing و تفتآبپزی

8. ری و گندم و گوشت

وقتی که می آید به وگان گوشت است که می تواند خشکیده و sautéd بهترین معمولا seitan مبتنی بر گیاهخوار جوجه n یا سوسیس محصولات. Seitan یک فنری glutenous توده می تواند در تهاجمی چاشنی, سوزاننده, sautéing و نهفته.

این seitan من برای اولین بار عاشق است ری را, گندم, گوشت, است که به فروش می رسد بیشتر برای رستوران در فیلادلفیا و نیویورک. آن را از روی حیله و تزویر برای پیدا کردن چند فروشگاههای مواد غذایی بهداشتی در نیویورک انجام آن گرایش به نگردند متناقض بنابراین من گرفتن چند هر زمان که من آن را ببینید. این seitan می آید بسته بندی شده در یک آبگوشت مرزه و پس از تخلیه آن نان, خرد, simmers هم بزنید سیب زمینی سرخ کرده به زیبایی.

9. Gardein را Chick n Scallopini

من عاشق قدیمی از Gardein را chick n scallopiniکه سویا بر اساس دلچسب به اندازه کافی برای بریدن یا از کار افتاده اما لطیف تر از seitan. من دو خود ذاتا شور سیر و کمی vinegary عطر و طعم با فشار از لیمو و دانش سطحی از خرد کیپر.

10. میدان کباب سوسیس

میدان کباب sausages آمده در چهار طعم—chipotle, ایتالیایی, دودی, اپل, مریم گلی و bratwurst و ساخته شده با seitan و سیب زمینی. آنها herby و به خوبی چاشنی دلچسب و پر کردن و مناقصه. من همیشه تحت تاثیر قرار توسط رنگ آمیزی و caramelly شیرینی به دست آوردن آنها پس از یک سریع از کار افتاده در پان (من تعجب اگر آن را سیب زمینی کمک می کند که با واکنش Maillard).

برای کباب

11. فراتر از گوشت بچه بداخلاق و لوس

صبر کنید یکی دیگر از سوسیس? من می دانم -- من گوش کردن. چه چیزی باعث می شود فراتر از نسخه منحصر به فرد کوره پسند همه پایین می آید به آن بافت.

اولین بار من کمی به فراتر از بچه بداخلاق و لوسمن مواجه می شوند جیب کوچک از چربی است که پشت سر هم به دهان من. آنها نه تنها دلچسب غنی از پروتئین و چاشنی به مزه شبیه گوشت; آنها در واقع از نو خلق کردن—با موفقیت های بزرگ—تجربه خوراکی به یک پوشش است.

شما می توانید با استفاده از فراتر از سوسیس در هر یک از موارد فوق وگان, سوسیس, فرآورده های, اما من فکر می کنم آنها واقعا درخشش زمانی که پخته شده در کوره. من اصلا دسترسی به یک در اینجا در N. Y. C. اما من یک تابه گریل را با که من ساخته ام خلاصه شام با گوشت کبابی و سبزیجات و یک تکه نان ذرت. من هم استفاده از آنها را در وگان کباب. که من مانده مواد لازم برای بیشتر از یک شام گیاهی—می گویند برخی از باقی مانده برنج و سبزی—آن را آسان به کوره یک بچه بداخلاق و لوس و ناگهان یک مطلب کامل صفحه.

12. این گیاه خوار قصاب را Korean BBQ

من هم تا به حال موفقیت کباب مینیاپولیس مبتنی بر گیاه خوار قصاب را seitan گوشت. خود کره ای, دنده BBQ هستند مالیده و در نشاسته کاساو یا مانیوک و شکر قهوه ای, به طوری که آنها به دست آوردن یک ترد کاراکتر شما به عنوان کوره و یا آنها را پخت.

برای همبرگر

12. Gardein نهایی بدون گوشت برگر

برای کسانی که عشق یک برگر گیاهی است که سرشار از حبوبات و غلات (و نه یکی که "خونریزی") ، Gardein نهایی بدون گوشت برگر انتخاب خوبی است. گردد از گندم و پروتئین سویا و مخلوطی از دانه باستان (kamut, گل تاج خروس و ارزن و کوینولا) آن جویدن و ظاهر گوشت گاو بود-اما آن عطر و طعم (غنی در اومامی به لطف جو و عصاره مخمر) بود.

13. این Tofurky برگر

این بتس' رنگ پریده رنگ و عطر و طعم ملایم در حال یادآور ترکیه برگر که خوردم اغلب به عنوان یک غیر-قرمز-گوشت خوار در حال رشد است. من مطمئن هستم که این Tofurky برگر را برآورده دوستداران گوشت در راه است که غیر ممکن برگر به نظر می رسد اما بافت و عطر و طعم مناسب است: toothsome و کمی چرب با روغن های گیاهی.

14. غیر ممکن برگر & مقابل 15. فراتر از برگر

من مدت طولانی است که در حاشیه این بحث اما دیگر هیچ! پس از مزه کردن هر دو من می توانم قطعی بگویم: هر یک دارای محاسن خود را.

هر دو به سادگی جویدنی و نگه دارید تا به شکل کوه در می رم و فشار دادن با یک کفگیر. هر دو دارای چربی بالاتر از مطالب دیگر همبرگر گیاهی (14 تا 18 گرم معمولی با پنج تا هشت) و حاوی روغن های خاص و کلاسور (متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی) که برای شرکت اما unctuous patty.

اما عطر و طعم از دو بتس متفاوت است: فراتر از برگر طعم ترین به شدت از آن ادویه در حالی که غیر ممکن برگر تا به حال بسیار ضعیف اما قابل تشخیص گوشت گاو مانند آهن و طعم (حسن نیت ارائه میدهد از هم را).

Thick.
ضخیم.
Smash.
سر و صدا.

من فکر کردم این امر می تواند سرگرم کننده را امتحان کنید یک نسخه از غذا ویرایشگر اما Laperruque را Cheesiest چیز برگر با استفاده از هر دو گوشت. هر دو خوشمزه بود (من مانند پنیر وگان خیلی سخت بود نه به مانند یک برگر نکردم با آن) اما من ترجیح می دهم فراتر از همبرگر برای این نرم افزار است. آهن-غنی meatiness از غیر ممکن برگر رقابت بیش از حد با پنیر چدار. هنوز هم: من می خواهم با کمال میل بخورید یا چسبناک-هنوز-شرکت برگر دوباره.

از طریق این فرایند که من پیدا کردم که من ممکن است ضد و نقیض در مورد برگر گیاهی اما نه در مورد وگان گوشت همبرگر. در حالی که ساخت خوب برگر گیاهی معمولا به معنی دقیق ترکیب های مختلف غلات, حبوبات و ادویه ساخت یک برگر گیاهی است که در حال حاضر به لطف ظهور وگان گوشت به عنوان ساده به عنوان شکل دادن به یک patty و سوزاننده و یا کباب کردن آن است.

این meatiness از این وگان beefs به من یادآوری از غذاهای از دوران کودکی من آنهایی که به من فکر نکرده بود در یک مدت زمان طولانی. من دوست داشتم که من می تواند تجربه طعم آن خاطرات دوباره همه در حالی که هنوز خوردن گیاهی. در حال حاضر در قرنطینه من فکر می کنم در مورد آنچه در آن خواهد بود به دعوت از مادر برای شام چه چیزی آن را مانند به در نهایت طبخ و خوردن با هم دوباره. من تعجب او با این همبرگر و به زودی پس از ما به بازآفرینی امضای او میت لوف یا حتی بیشتر دلهره آور—مادر بزرگ keftedes.

که شما بیشتر به دنبال به جلو به پخت و پز و آنچه شما را با هم ؟ به ما بگویید که در نظرات زیر!


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب