10 تا از بهترین آشپزی از سال 2020…تا کنون

هر کسی می تواند طبخ و خوردن هر چه می خواهند ؟ چه سیستم یا قدرت است که نگه داشتن آن آزادی از برخی جوامع است ؟ چه معنی آن را به عنوان یک آگاهانه مصرف کننده و شهروند دلسوز به سوال گفت: سیستم و شروع دوباره? اگر غذا بیش از سوخت در راه است, سیاسی transportative فکری ابزاری در میراث ساخت ؟

این کتاب آشپزی همه این سال منتشر شد به جاست در محفظهای قرار دادن سوالات فوق و اضطراب و تحقق آن پرتاب شده است به بیشتر های امدادی از اواخر سال. شما پیدا کنید: مواد غذایی برای سفر به و کاج برای, مواد غذایی که ناراحتی فرهنگی و بیولوژیکی مرزهای مواد غذایی قادر به ایجاد تغییر اجتماعی—و هنگامی که کمی دیگر را فراهم می کند امیدوارم که فقط یک ساده کامل کوکی دستور غذا را به سهولت قلب است.

1. سبزی پادشاهی

“من با نزدیک شدن دستور العمل توسعه به عنوان یک collagist—گردآوری, برش, چسباندن و remixing جزء اصلی تشکیل دهنده پخت و پز, تکنیک های, و, سنتی, سیاه, غذاهای محبوب در سراسر جهان به خود من امضا دستور العمل” آشپز مربی و نویسنده برایانت تری می نویسد: در مقدمه پنجم (!) کارخانه-جشن کتاب آشپزی. آماده به پیدا کردن نه تنها لذتبخش پر جنب و جوش, ی دستور غذاها (مثل این یکی) اما موسیقی جفت برای هر ظرف. —مرجان لی سردبیر

2. Falastin

Falastin یک عشق نامه ای به غذاها و مردم فلسطین با خاطرات و دستور چرخید از سامی Tamimi سال صرف زندگی و سفر وجود دارد. رنگ-پخش عکس ها و باید-طبخ-در حال حاضر غذاهای ما عشق در همه Ottolenghi خانواده آشپزی وجود دارد اما با پروفیل های محلی سازندگان مانند یک جامعه کشاورزی و مشهور بخارا تولید آن مجموعه جدا.” —کریستن Miglore, موسس ویرایشگر و مدیر خلاق نابغه

از فروشگاه ما

3. هر کس می تواند پخت

در این نامشخص زمان بسیاری از ما شده اند و بازبینی آنچه که ما می دانیم درست باشد سوال چرا و چگونه همه چیز به عنوان آنها هستند و مسواک زدن در مبانی بنابراین ما می توانیم دوباره ساخت. در آشپز شیرینی دومینیک انسل را آخرین کتاب دستور العمل های ارائه شده نه به عنوان کامل دسر, اما به عنوان فردی بلوک های ساختمان به توان مخلوط و همسان توسط خوانندگان به عنوان آنها لطفا. —CL

4. من کره

من کره است که اولین کتاب آشپزی از Hooni کیم the Michelin آشپز پشت Danji و Hanjan هر دو در شهر نیویورک است. این یک منبع ارزشمند برای هر کسی که عاشق کره ای پخت و پز. کیم exhaustively شکسته شدن خود ضروری شربت خانه مواد تشکیل دهنده مانند doenjang (تخمیر سویا رب) و chalmat (تخمیر قرمز شیلی رب)—و سپس سهام تقریبا 100 (!) دستور العمل های. من bookmarked بسیاری از آنها هستم اما به خصوص در مورد omurice (املت برنج سرخ شده) و jajangmyeon (رشته فرنگی در سس لوبیا سیاه و سفید).” —اما Laperruque, مواد غذایی, ویرایشگر

5. تلخ عسل

با ما معمول محرک توقف بسیاری از ما تکیه بر مواد غذایی—آن مفهوم خلقت و مصرف آن transportive قدرت. صفحه بندی از طریق Letitia کلارک خاطره انگیز تلخ عسل—با دستور العمل های مانند موسیقی کاغذ نان با Bottarga و روغن زیتون—مرز بین من آپارتمان و کلارک خورشید آرام ساردینیا شد کمتر و کمتر روشن است. —CL

6. Koji کیمیاگری

بیش از دهه گذشته ایالات متحده با یک عشق مشترک برای مواد غذایی tinkerings, گنجه خوراک آشپز-صاحب جرمی Umansky و مهندس غنی Shih شد, دیجیتال, قلم بگیرید و یاد دهید, دید از همکاران و اکنون با همکاری نویسندگان این بسیار در عمق (با کمال تعجب) بسیار قابل خواندن آسیا در ژاپن باستان قالب koji. باور خود را در koji بالقوه برای بهتر مواد غذایی ما آینده عفونی است جرقه های بسیاری—از اول وقت fermenters به کسانی که در حال اجرا رستوران R&D برنامه ها— به kojify در خانه های, پروژه ها و روش ها با #KojiBuildsCommunity. —CL

7. شام در فرانسه

“اگر شما بیش از حد خارش به سفر به فرانسه (اما ahem گرفتن وجود دارد هر زمان به زودی), ملیسا کلارک آخرین کتاب شام در فرانسهاست dreamiest موقت. دستور العمل با الهام از یک عمر سفر شروع با خانواده اش تعطیلات تابستان هنگامی که کلارک یک کودک بود. آن را پر از aioli-ریخته جست و خیز-پاشیده تخم مرغ است. از ترد-قشنگ کوکتل کراکر. سیر مالیده toasts صدر با گوجه فرنگی های آبدار و ساردین. و کلارک, تشویق, مشتاق صدای هدایت شما را از طریق آن همه است.” —ال

8. Jikoni

که داستان می گفت در مواد غذایی رسانه ها ؟ چگونه آنها گفت و چه کسی می تواند به ما اعتماد به راویان قابل اعتماد? Restauranteur و نویسنده کتاب آشپزی Ravinder Bhogal طول می کشد این سوالات غذایی آنها را با پنیر و در صدر آنها را با کیمچی. او فقط-منتشر شد ویژگی های کتاب “با افتخار اصیل دستور از یک مهاجر آشپزخانه”—پیدا کردن دستور العمل های منتقله از فرهنگی تربیت مانند سبک هندی خاو ا-پنیر-پر Padron فلفل و کیمچی Parathas. —CL

9. Chicano می خورد

Chicano می خورد وبلاگ نویس Esteban Castillo کتاب مرا دلتنگ و بسیار گرسنه است. در مواجهه با شیلی-relleno به شکل سوراخ در قلب او استبان متوجه او تا به حال به دست گرفتن امور به دست خود او. پس از مرموز تماس خانه به مادر (“hechale un poquito de esto y del otro” و یا “اضافه کردن یک کمی از این و کمی از آن”), Castillo کبوتر سمت راست به آماده سازی غذاهای خود مکزیکی-آمریکایی در دوران کودکی و نه از نگاه. —CL

10. سرد لوبیا

سرد لوبیا است که دقیقا—این کتاب که ثابت شده irrefutably که لوبیا ها نه تنها خوشمزه و مقرون به صرفه و تغذیه, اما سرد است. با فوقالعاده رنگارنگ و همهجانبه عکس ها و جو Yonan را هوشمندانه و به خوبی تحقیق, ی دستور غذاها, این یکی از به یاد ماندنی ترین آشپزی از سال است.” —متر

نمی مورد علاقه خود را ببینید جدید آشپزی در اینجا ؟ به ما بگویید در مورد آن را در نظرات!

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im