براق و چسبناک فاج داغ با 2 مواد تشکیل دهنده

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی

توسط ENSANEDIROOOOOOZ در 10 تیر 1399

یک کمی بزرگ دستور العمل کوچکترین-امکان لیست مواد تشکیل دهنده و بزرگ همه چیز طعم خلاقیت وای عامل. Psst: ما نمی شمارم و آب و نمک و فلفل سیاه و برخی چربی ها (به طور خاص 1/2 فنجان یا کمتر از روغن زیتون و روغن نباتی و کره) از آنجایی که ما در حال حدس زدن شما باید آن پوشش داده شده است. امروز ما در حال تبدیل دو اساسی شربت خانه به رویایی, دسر, سس.


"زمانی که من تصور کامل فاج داغ" دیوید Lebovitz می نویسد کامل حرکت شبیه چمچه زنی "من آن را پیش بینی بودن چسبنده براق و ابریشمی صاف و پر از شکلات تیره و طعم." و من نمی توانستم آن را گفت بهتر از خودم.

فاج داغ sundaes در زمان برگزاری در ایالات متحده در نوبه خود از قرن 20th تا حد زیادی در نوشابه چشمه ها و داروخانه ها. اما در حالی که آمریکایی ها امروز به آسانی دیپلم این chocolatey سس با بستنی و شربت و شربت و تابستان و شادی—این دستور العمل به احتمال زیاد متولد شده از یک آه سخن بی معنی وبیهوده! لحظه ای. (ببخشید می توانم به خودم کمک نمی کند.)

با توجه به یک پست وبلاگ توسط برنده جایزه نویسنده کتاب آشپزی, نانسی Baggett:

این شرط بندی خوبی است که برای اولین بار فاج داغ سس ناشی از اوایل فاج شکست. سخن بی معنی وبیهوده-ساخت—یک سنتی آمریکا فعالیت—آغاز صید در چندین جدید انگلستان زنان کالج ها در اواخر قرن 19. گاهی اوقات هنگامی که مخلوط نیست به اندازه کافی پخته شده آن را نمی خواهد تنظیم و تا به حال خورده می شود با یک قاشق.

و چه کسی به شکایت در مورد آن ؟

All you need for hot fudge.
همه شما نیاز به فاج داغ. عکس راکی Luten

اگر شما جدید به فاج-ساخت در اینجا جان کلام: جوش مواد تشکیل دهنده مانند شیر و کره و شکر و شکلات را به سافتبال مرحله (آب نبات lingo برای 235°F تا 240 درجه فارنهایت) سرد به حدود 120°F و سپس دست و شلاق تا صاف. Undershoot اولیه متوسط و سخن بی معنی وبیهوده خواهد شد را تعیین می کند. Overshoot و آن را تبدیل خشک است.

خوشبختانه فاج داغ تر است و آمرزنده است. با توجه به این که در آن محقق از جنس بنجل آب نبات-ساخت آن را حس می کند که این همه سال بعد, داغ ترین سخن بی معنی وبیهوده دستور نیاز به هیچ دماسنج و رک و پوست کنده بدون مهارت است. این روش می تواند به عنوان ساده به عنوان: تخلیه مواد تشکیل دهنده را در یک قابلمه هم بزنید بیش از متوسط حرارت بریزید و در بالای نزدیکترین حرکت شبیه چمچه زنی بستنی.

که ما به ارمغان می آورد به کسانی که مواد تشکیل دهنده. در اینجا معمول مظنون گلچین هم از چندین دستور العمل های محبوب: کرم های سنگین, شکر قهوه ای, شکر دانه ریز, نور, شربت ذرت, تلخ و شیرین یا semisweet chocolate, پودر کاکائو آب شده بدون نمک و یا شور بادام و سرکه و عصاره وانیل.

نور شربت ذرت با این نسخهها کار به "جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد دانه دانه, اما همچنین ممکن است مانع candying توسط دام انداختن رطوبت بیش از حد" می نویسد: فلورانس Fabricant در سال 1990 نقد و بررسی کتاب همه چیز در مورد سخن بی معنی وبیهوده. اما این دستور غذا را کمی نیاز به هیچ شربت ذرت. یا شکر قهوه ای یا شکر دانه ریز یا پودر کاکائو یا خامه سنگین یا کره.

شیر تغلیظ شده شیرین و شکلات مراقبت از همه چیز.

Serve it up with no-churn ice cream, whole-milk Greek yogurt, any-fruit sorbet.
خدمت آن را با هیچ بوسیله اسباب گردنده, بستنی, تمام, شیر, ماست یونانی, هر-èñ یک میوه. عکس راکی Luten

من برای اولین بار تصادفا این رویکرد از طریق عقاب نام تجاری هنگامی که در حال توسعه یک بستنی و مغز گردو سال پیش. شاید شما دیده می شود چیزی شبیه در پایونیر.

به سادگی شیر و شکر کاهش می یابد تا 60 درصد از آب تبخیر شیر تغلیظ شده شیرین است, بله, شیرین و شیری. اما به عنوان استلا پارک یادداشت های جدی می خورد "Maillard براونینگ ایجاد این پیچیدگی به آن برشته تافی-مانند شخصیت." که بدان معنی است که این ماده نه تنها منجر فاج داغ را gooey ganache-esque قوام, اما آن را نیز به ارمغان می آورد عطر و طعم پیچیده تر از تازه های لبنی.

در حال حاضر بر روی شکلات: در دیگر دو عنصر فاج داغ دستور من دیده ام semisweet chocolate—قابل تعویض با تلخ و شیرین, محدوده معمولا بین 35 تا 60 درصد کاکائو—به طور پیش فرض است (من شک دارم چون اکثر آمریکایی دسر چرخش به سمت شیرین انتهای طیف). اما از آنجا که شیر تغلیظ شده شیرین است مقدار زیادی خوب, شیرین, شما می توانید در شکلات است که کاملا شیرین نشده و تا پایان با چیزی حتی بهتر است. شکلات شیرین نشده فقط به ارمغان می آورد chocolatey-نس—بازده یک سخن بی معنی وبیهوده است که کمتر شیرین بیشتر جرات می گویم شرجی.

از فروشگاه ما

مورد علاقه من کمی بزرگ مواد تشکیل دهنده آب باعث می شود فاج داغ pourable. در حالی که مقدار کمی از آب بدنام است برای ساخت شکلات تصاحب یک مقدار بزرگتر می کند مخالف است. ببینید: Hervé این " نابغه موس شکلات.

از آنجا شما می توانید خارج از جاده این دستور با این حال شما می خواهید. یک چلپ چلوپ از عصاره وانیل اطمینان حاصل کنید. و یا یک قاشق مربا خوری فوری اسپرسو پودر کمی کاین پور از بوربن. مسیرهای بی پایان هستند.

من امیدوارم که اگر حداقل شما سعی کنید استخوان نسخه که حتی بدون هر گونه شکوفا هنوز چسبناک و براق و ابریشمی صاف و پر از شکلات تیره و طعم.

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net
آخرین مطالب