ثمین نصرت فوری سوپ سبز با قدرت عنصر

هر هفته در نابغه ی دستور غذاها—اغلب با کمک شما!—Food52 مدیر خلاق و مادام العمر نابغه-شکارچی کریستن Miglore است کشف دستور العمل های است که تغییر راه شما طبخ.


این سوپ که می آید از ما بزرگ نمک و چربی و اسید گرما معلم ثمین نصرت نمی تواند رضایت بخش تر فقط آن را به عنوان نوشته شده است. آن می آید با هم در لحظات و در عین حال باعث می شود یک سوپ سبز طرز حیرت انگیزی که آواز می خواند و رقص و حولا-پرتال تخصصی اولی با عطر و طعم.

اما اولین برداشت من در حتی بیشتر افت ارزش پایین قرنطینه پسند فرم به عنوان ثمین در مورد آن صحبت کردیم در اولین قسمت از خانه پخت و پز او پادکست با میزبان تهیه کننده و جناس علاقه مندان Hrishikesh Hirway.

Hula-hooping.
حولا-hooping. عکس Ty Mecham. سبک غذا: آنا Billingskog. سرپا نگه داشتن سبک: Amanda Widis.

ثمین و Hrishikesh راه اندازی خانه پخت و پز—که آغاز شده به عنوان یک چهار قسمت miniseries و به تازگی (خدا رو شکر) ادامه داد: با چهار—برای کمک به همه ما حس را از پخت و پز به طور ناگهانی خیلی بیشتر با کمتر مواد تشکیل دهنده در اطراف. آنها شده ایم به طوری موثر در ماموریت خود را که من می توانید گوش دادن به هر قسمت بارها و بارها برداشت جدید ایده های شام را در هر زمان.

بنابراین زمانی که در burbling چشمه تعداد وعده های الهام بخش است که قسمت اول ثمین گفت: ما می تواند یک پر جنب و جوش سبز سوپ از هیچ چیز بیشتر از سهام نخود فرنگی منجمد (بخارا) و لیمو به همراه سبزی تازه اگر ما می خواستیم من از اول توجه داشته باشید. من تا به حال تمام کسانی که همه چیز! چرا بود من فکر کردم برای قرار دادن آنها را با هم ؟

سوپ بود و بر اساس یک دستور العمل ثمین اولین نوشته در مورد خوردن ستون او منجر به در مجله نیویورک تایمز. در لحظه ای دیگر از کمبود—ترمیمی پاک ثمین سوار در کویر پس از دو سال از سفر و حوادث برای بسیاری از-برنده جایزه کتاب و تلویزیون نشان می دهد او در آسایش نیست با وجود اما از آنجا که از محدودیت های او مواجه شد.

Fresh green things (that could just as well be frozen).
تازه سبز همه چیز (که می تواند فقط به عنوان به خوبی می شود یخ زده). عکس Ty Mecham. سبک غذا: آنا Billingskog. سرپا نگه داشتن سبک: Amanda Widis.

“قوانین پاک تبدیل همه چیز من می خواهم در مورد آموخته های کلاسیک پخت و پز وارونه” ثمین نوشت. “بدون سیب زمینی و آرد و دیگر نشاسته و فراورده های لبنی را به تکیه بر روی من تا به حال به نگاه در جاهای دیگر به ضخیم شدن و غنی سازی سوپ.”

پاسخ او یافت شد و در بخارا—کنجد بو داده قرار است که یک جزء اصلی در خاورمیانه پخت و پز استفاده می شود برای اضافه کردن خامه ای, دودی, دلربایی همه چیز از حموس به کوکی ها. آن را نیز به راحتی وگان و در ثمین را مورد پاک-تایید شده است.

خوشگوار غنای است که بخارا می افزاید: قابل توجه است—به خصوص در یک دستور به عنوان ساده به عنوان این است که در آن fistfuls سبز همه چیز فقط ذوب شده به انبار و مخلوط تا نئون. در نظر تکان دهنده در چند قاشق در هر زمان خود را در سوپ یا خورش مزه است ،

اما اگر شما می خواهید به آن را یک گام بیشتر ثمین drizzles در بیشتر بخارا در پایان به عنوان یک سس مشخصی با لیمو, سیر, زیره سبز و شیلی تکه. این حرکت فقط به عنوان شربت خانه پسند و سریع و سوپ از بسیار خوب برای چگونه من نمی دانم که سوپ می تواند طعم و مزه شبیه به این ؟

و یا به عنوان ثمین قرار داده و آن را “آن ممکن است ایجاد شده اند به پایبندی به یک رژیم غذایی حذف اما فراوانی بود من خوردم.”

یک نابغه دستور العمل های به اشتراک گذاری—از کلاسیک آشپزی, یک منبع آنلاین و یا در هر نقطه ، شاید چیزی ایده آل برای مبتدیان ؟ لطفا راه من (و به من بگویید چه بسیار در مورد آن هوشمند) در [email protected]—با تشکر از شما به ثمین و Hrishikesh خانه پخت و پز پادکست برای این یکی!

از فروشگاه ما

این پست شامل محصولات به طور مستقل انتخاب شده (و عاشق) ما ویراستاران و نویسندگان. به عنوان یک آمازون, دانشیار, Food52 را بدست آورده یک کمیسیون وابسته در مرحله مقدماتی خرید از محصولات ما به لینک.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>